Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Zagor'umuzu Kaybettık.(Cenaze Töreni Bilgileri)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Zagor'umuzu Kaybettık.(Cenaze Töreni Bilgileri)

Zagor'umuzu Kaybettık.(Cenaze Töreni Bilgileri)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece siteden tanıdığım biriydi ama çok üzüldüm allah mekanını cennet eylesin Ağlıyorum

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ergene
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Yakınlarına sabır dilerim.
ergene Çevrimdışı ergene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm

-------------------------------------------------------------------------

İstemiyorum

--- --- İstemiyorum

-

En son PeLLiNe tarafından 28.02.2007 - 18:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı PeLLiNe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEBLA
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylücek şey bulamıyorum hepimizin başı sağolsun allah rahmet eylesin Üzgünüm Ağlıyorum

08.04.07-∞
Başa dön
SEBLA Çevrimdışı SEBLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

allah rahmet eylesin mekanı cennet olusun.
geride kalanlarına sabır İstemiyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,tüm akraba ve dostlarına sabır versin...
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet camiasından kimi kaybetsek,gazatelerde görsem,duysam yakınımmış gibi üzülürüm.Çünkü bilirim ki yolda giderken karşı karşıya her geldiğimizde motorculuk dayanışması içinde sellektör yaptığımız,sol elimizi kaldırıp selam verdiğimiz bir insandı diye.Zagor nickli Ahmet abimizi de tanımıyorum ama böyle bir insan olduğunu biliyorum.Allah rahmet eylesin umarım cennette güzel bir yerde rahatı yerinde olur Üzgünüm
Allah yakınlarına ve MD camiasına dayanma gücü versin Üzgünüm

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin olsun hiç tanımazdım ama çok sevilen bir insan olduğu belli Allah mekanını cennet eylesin....

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mbinli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mbinli Çevrimdışı mbinli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız sağolsun tanımadığım bir insan olmasına rağmen üzüldüm ruhuna fatiha
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
heroone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa bunu haketmiyodu Üzgünüm Üzgünüm başımız saolsun allah yakınlarına sabır versin..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin... Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
delimiyimbenyaaa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale - bozcaada

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimizin başı sağolsun.. allah geride kalanlarına sabır versin...

arkadaşlar ne olur dikkatli olun daha çok canımız yanmasın.. daha çok motordelisi kaybetmeyelim... daha çok ağlamayalım
Başa dön
delimiyimbenyaaa Çevrimdışı delimiyimbenyaaa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zagor la hiç tanışamadım.kendisini siteden tanıyordum.ama buluşmalarda onun sıcacık gülüşlerini görüyordum hep.keşke diyordum bende aralarında olsam.
fakat artık zagor yok.bir kaza aldı götürdü bizden onu.
ama asla unutmayacağız seni.
Allah rahmet eylesin.
SeRhAt_ApAk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 28.02.2007 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende hiç tanımadığıma rağmen çok üzüldüm herkezin başı sağolsun allah yakınlarına sabır versin Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
SeRhAt_ApAk Çevrimdışı SeRhAt_ApAk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 20, 21, 22  Sonraki
9. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.34 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal