Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Yakınlarına sabır dilerim. _________________ Ülkesini,yüksek istiklalini korumasını bilen Türk milleti,dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Tarih: 28.02.2007 - 18:39 Mesaj konusu:
Motosiklet camiasından kimi kaybetsek,gazatelerde görsem,duysam yakınımmış gibi üzülürüm.Çünkü bilirim ki yolda giderken karşı karşıya her geldiğimizde motorculuk dayanışması içinde sellektör yaptığımız,sol elimizi kaldırıp selam verdiğimiz bir insandı diye.Zagor nickli Ahmet abimizi de tanımıyorum ama böyle bir insan olduğunu biliyorum.Allah rahmet eylesin umarım cennette güzel bir yerde rahatı yerinde olur
Allah yakınlarına ve MD camiasına dayanma gücü versin _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Tarih: 28.02.2007 - 18:50 Mesaj konusu:
Zagor la hiç tanışamadım.kendisini siteden tanıyordum.ama buluşmalarda onun sıcacık gülüşlerini görüyordum hep.keşke diyordum bende aralarında olsam.
fakat artık zagor yok.bir kaza aldı götürdü bizden onu.
ama asla unutmayacağız seni.
Allah rahmet eylesin. _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız