Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD Bugün Zagor'umuzu Uğurlamaya Gidiyoruz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD Bugün Zagor'umuzu Uğurlamaya Gidiyoruz...

İZMİR MD Bugün Zagor'umuzu Uğurlamaya Gidiyoruz...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.03.2007 - 07:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cenaze ıstanbula gelcekmıs bıssde burdan son yolculuguna ugurlucaz inş
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 01.03.2007 - 08:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun. Yine bir kayıp daha verdik. Üzgünüm
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 01.03.2007 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kelimelerin bittiği yerdeyim.Ey gözleri neşe ile gülen insan,tanıyana tanımayana o sıcaklığı yaşatan sevgili abimiz Zagor Ahmet aldığın dualar ve güzel yüreğinle mekanın cennet olsun inşallah.Aklımızda hep o gülen gözlerin ve yüzünle kalacaksın...

Başta ailesi,tüm MD ailesi ve sevenleri olmak üzere hepimizin başı sağolsun.Son yolculuğunda yalnız bırakmayalım lütfen.
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 01.03.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zagor'un naaşı İstanbula gelecek ve bizde burda yanlız bırakmayacağız
tekrar başımız sağolsun cenazede görüşmek üzere Üzgünüm
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız Sağolsun mekanı CENNET Olsun ....
Elden ne gelebilir ki Sadece büyük bir HİÇ ..... Dualarım Seninle ZagoR ..
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
nofear_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 01.03.2007 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diyecek fazla bişey yok sadece zagor abimize dua edelim onun için en iyisi budur net ten tanıdığım kadarı ile herkeste bir yer edinmiş bir abimizdir allah ailesine sabır versin Ağlıyorum
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 01.03.2007 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzgünüm diyecek fazla birşey bulamıyorum...hepimizin başı sağolsun, eminimki ahmet abim bizim de gideceğimiz nurlu, keyifli bir mekanda gülümseyerek bize bakıyor, bizi bekliyor Ağlıyorum Lütfen gidebilecek olan arkadaşlarımız onu son yol yolculuğunda yalnız bırakmasın....
kaanmoto
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saat kacta gelıyo bızı bılgılendırırsenız sevınırız saat kacta hangı camıde kılınacak ceza namazı
Başa dön
kaanmoto Çevrimdışı kaanmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum şoktayım.... tanımadığım halde içiim çok kötü oldu içim yandı bi an Ağlıyorum Ağlıyorum cennet mekanınolsun zagor abimizzz Ağlıyorum dualarımız senınle Ağlıyorum Ağlıyorum
YILMAZ364
Üye
Üye

Nereden: MAnisa

MesajTarih: 01.03.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün motordelisi ailesinin başı sağolsun
Başa dön
YILMAZ364 Çevrimdışı YILMAZ364 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RoMeeoo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.03.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hepimizin başı sağolsun
Başa dön
RoMeeoo Çevrimdışı RoMeeoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 01.03.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya çok üzüldüm inanın bu olmadı
diyecek bir şey bulamıyorum mekanı cennet olsun allah günahlarını affetsin

[img=http://img171.imageshack.us/img171/2945/kunfuin3.gif]
Başa dön
oceann Çevrimdışı oceann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 01.03.2007 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendimi ölüme en yakın hissettiği andı. anne, anneanne, baba, dede öldüğü zaman insan ne kadar üzülürse üzülsün sadece yitirdiklerine yanar. oysa arkadaşın ölmesi dik duruşunuzu sarsar, ölümün yanınıza geldiğini hissetirir. güçden düşmüş kral lear gibi çaresizce fısıldarsınız: "hiç, hiç, hiç hayat yok! neden bir köpek, bir at, bir fare yaşıyor da; sen hiç soluk almıyorsun?"zagor seni çok seviyoruz.. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 01.03.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşama ümidiyle beklerken zagor ahmet ağbim bizleri bırakıp göç etti.başta ailesi ve md ailesinin başı sağolsun.ateş düştüğü yeri yakarmış.başımız sağolsun.mekanın nurla dolsun zagor.seni unutmuycaz kalbimizdesin......hoşçakal Ağlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rosemoon
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.03.2007 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hergün giriyordum siteye durumunu öğrenmek için , inanın çok üzüldüm .Tüm md ailesinin başısağolsun.Allah rahmet eylesin... Üzgünüm
Başa dön
rosemoon Çevrimdışı rosemoon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal