Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1328 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 01.03.2007 - 14:14 Mesaj konusu:
hepimiz yanındaydık Ahmet abi! kortejde bizi gördüğüne,gülümsediğine eminim.bütün yürekler senin için ordaydı.şimdiden çok özlettin kendini.
nur içinde yat,dualarımız daima seninle olacak.motora her bindiğimizde ve nerde bir 1150GS görsek seni anacağız.
hoşçakal abi......................
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7710 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 01.03.2007 - 15:22 Mesaj konusu:
izmir'e motorla gelip uçağın kargo bölümünde istanbul'a dönmek sana hiç yakışmadı be BALTALI İLAH
cennette motorlarımızın parkını hazırlamayı unutma elbet bizlerde geleceğiz yanına ogüne kadar hoşçakal ZAGOR _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Tarifi olmayan acılar içindeyiz...Hiç yazmak istemedim açılan Topiclere Çünkü : İnanmak İstemedim,Sadece Okudum Saatlerce....Gelmedim gittiğini Gömekte İstemedim....Günlerdir Verdiğin Mücadelenin Galibi Sen Olacaktın..Öyle Olmalı Dedim hep..Sebepsiz Gidişin Çok Acıttı Bizi... 12/01/2007 cuma günü 2 dakikada olsa muhabbetine katılabildim 2 dakikada olsa çok şey katıyordun insana....Şimdi Sevenlerin Olarak Boşluğa Bakıyoruz Ve Kayboluyoruz Gülüşünde...
TÜM SEVENLERİNİN,SEVDİKLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN... ALLAHTAN SABIR DİLİYORUM..
Hala ınanamıyor ve ınanmak ıstemıyorum,son yolculugunda senı en guzel sekılde layıkı ıle ugurlamak ıcın ordaydım.Canım abim senı hıc unutmuyacagız her zaman yanımızda olucaksın bize gülmeyi ve dostlugu ögrettıgın ıcın sana cok tesekkur edıyorum.Mekanın CENNET olsun
Kayıt: Jan 30, 2006 Mesajlar: 280 Nereden: Eski?ehir/Ynegöl
Tarih: 01.03.2007 - 15:45 Mesaj konusu:
Allah korusun kimse kaza yapmasın ancak tutki oldu
herkese böyle bir uğurlama nasip olu inşallah.Zagor abimm unutmıycaz seni.Allah rahmet eylesin.Başımız sağolsun _________________ Valla fotoyu Uppsala 68 de cekebilmeyi isterdim ama kaçyrdym:s
halilRR biz yanında olamadk abimizin ama kalbimiz onunlaydı resımler beni çok etkıledıı ... cennet mekanın olsun zagor abicim _________________ olmasanda seni yaşatırım
Tarih: 01.03.2007 - 17:02 Mesaj konusu:
halilRR,,,,abi yazacak bişi bulamıyorum..fotolar ardından,gözlerim dolu dolu okumaya çalıştım topiği ve döz yaşları içinde yazabiliyorum ancak.......
ZAGOR abimi şahsen tanıma fırsatım olmadı...ama tanımasamda,fotoğraflarda yüzündeki yaşama sevinci her şekilde belliydi...ahmet abi,kimsenin ama kimsenin istgemediği bir şekilde uğrlandı...ama yukardan bizleri seyrettiğine,ve o tebessümünü eksik etmediğine eminim.İZMİR den son yolculuk başlangıcına çok iyi,hatta mükemmel birşekilde uğurlandı..istanbulda da aynı şekilde uğurlanacağından şüphem yok...
mekanın cennet olsun ZAGOR abi.......seni hiç unutmayacağız.önceleri yanımızdaydın.şimdi kalplerimizdesin......HOŞÇAKAL ZAGOR ABİ _________________
evet arkadaşlar biz İZMİR MD olarak elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum.ahmet abimizi son izmir,istanbul yolculuğunda yanlız bırakmadık.lütfen İSTANBUL MD sıra sizde,sizde ahmet abimizi bu son yolculuğunda yanlız bırakmayın.
ZAGOR SEN BİZİM DAİMA KALBİMİZDE YAŞAYACAKSIN,BUNU SAKIN UNUTMAA!!!! _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız