Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ZAGOR umuza İZMİR den Son Uğurlama Korteji...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ZAGOR umuza İZMİR den Son Uğurlama Korteji...

ZAGOR umuza İZMİR den Son Uğurlama Korteji...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
LoveMusT
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 01.03.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugun bende o kortejin arasında idim keske imkanım olsaydıda İstanbula kadar eslik etseydim ahmet abime son yolculugunda...

Oldugun yerde bekle ZaGoR elbet buluşacagıss Üzgünüm(

Hepimizin bası sağolsun abimizin mekanı Cennet olsun...
Başa dön
LoveMusT Çevrimdışı LoveMusT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ghostriderss
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.03.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inanın çok kötü oldum butun yakınların bşısolsun Ağlıyorum Üzgünüm
Başa dön
ghostriderss Çevrimdışı ghostriderss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 01.03.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimiz yanındaydık Ahmet abi! kortejde bizi gördüğüne,gülümsediğine eminim.bütün yürekler senin için ordaydı.şimdiden çok özlettin kendini.
nur içinde yat,dualarımız daima seninle olacak.motora her bindiğimizde ve nerde bir 1150GS görsek seni anacağız.
hoşçakal abi...................... Ağlıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fantastic_islander
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hatay 4yol

MesajTarih: 01.03.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah mekannı cennet etsin inşallah amin İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
fantastic_islander Çevrimdışı fantastic_islander Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.03.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin , hepimizin başı sağolsun. İstemiyorum

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 01.03.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir'e motorla gelip uçağın kargo bölümünde istanbul'a dönmek sana hiç yakışmadı be BALTALI İLAH
Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
cennette motorlarımızın parkını hazırlamayı unutma elbet bizlerde geleceğiz yanına ogüne kadar hoşçakal ZAGOR

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 01.03.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tarifi olmayan acılar içindeyiz...Hiç yazmak istemedim açılan Topiclere Çünkü : İnanmak İstemedim,Sadece Okudum Saatlerce....Gelmedim gittiğini Gömekte İstemedim....Günlerdir Verdiğin Mücadelenin Galibi Sen Olacaktın..Öyle Olmalı Dedim hep..Sebepsiz Gidişin Çok Acıttı Bizi... 12/01/2007 cuma günü 2 dakikada olsa muhabbetine katılabildim 2 dakikada olsa çok şey katıyordun insana....Şimdi Sevenlerin Olarak Boşluğa Bakıyoruz Ve Kayboluyoruz Gülüşünde...

TÜM SEVENLERİNİN,SEVDİKLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN... ALLAHTAN SABIR DİLİYORUM..
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakanizm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hala ınanamıyor ve ınanmak ıstemıyorum,son yolculugunda senı en guzel sekılde layıkı ıle ugurlamak ıcın ordaydım.Canım abim senı hıc unutmuyacagız her zaman yanımızda olucaksın bize gülmeyi ve dostlugu ögrettıgın ıcın sana cok tesekkur edıyorum.Mekanın CENNET olsun
Başa dön
hakanizm Çevrimdışı hakanizm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
umut_utu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eski?ehir/Ynegöl

MesajTarih: 01.03.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah korusun kimse kaza yapmasın ancak tutki oldu İstemiyorum
herkese böyle bir uğurlama nasip olu inşallah.Zagor abimm unutmıycaz seni.Allah rahmet eylesin.Başımız sağolsun Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
ahmetusta61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İST KARTAL **TRABZON OFLUYUM ** MOTORUM HONDA FES250 FORESIGHT :)

MesajTarih: 01.03.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin İstemiyorum
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR biz yanında olamadk abimizin ama kalbimiz Çoook seviyorum onunlaydı Ağlıyorum resımler beni çok etkıledıı Üzgünüm ... cennet mekanın olsun zagor abicim Ağlıyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 01.03.2007 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zagor ahmet abı, bılınmeyen yerde gorusmek umıdıyle aklımızdasın senı unutmayacagız Ağlıyorum Ağlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca şimdi Çevrimiçi OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 01.03.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR,,,,abi yazacak bişi bulamıyorum..fotolar ardından,gözlerim dolu dolu okumaya çalıştım topiği Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum ve döz yaşları içinde yazabiliyorum ancak.......

ZAGOR abimi şahsen tanıma fırsatım olmadı...ama tanımasamda,fotoğraflarda yüzündeki yaşama sevinci her şekilde belliydi...ahmet abi,kimsenin ama kimsenin istgemediği bir şekilde uğrlandı...ama yukardan bizleri seyrettiğine,ve o tebessümünü eksik etmediğine eminim.İZMİR den son yolculuk başlangıcına çok iyi,hatta mükemmel birşekilde uğurlandı..istanbulda da aynı şekilde uğurlanacağından şüphem yok...

mekanın cennet olsun ZAGOR abi.......seni hiç unutmayacağız.önceleri yanımızdaydın.şimdi kalplerimizdesin......HOŞÇAKAL ZAGOR ABİ Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 01.03.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar biz İZMİR MD olarak elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum.ahmet abimizi son izmir,istanbul yolculuğunda yanlız bırakmadık.lütfen İSTANBUL MD sıra sizde,sizde ahmet abimizi bu son yolculuğunda yanlız bırakmayın.
ZAGOR SEN BİZİM DAİMA KALBİMİZDE YAŞAYACAKSIN,BUNU SAKIN UNUTMAA!!!!

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BaTTe
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Isvec

MesajTarih: 01.03.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm huzur icinde yat ....... Üzgünüm
Başa dön
BaTTe Çevrimdışı BaTTe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal