Tarih: 01.03.2007 - 19:54 Mesaj konusu:
kortejden ve klıpten anladıgım kadarıyla sevenlerı cokmus abımızın.sevenlerıne,yakınlarına vede cok degerlı MD uyelerınıne bas saglıgı dılemek ıstıyorum..mekanı cennet olur ınsallah.allah rahmet eylesın _________________ ruzgarhakan_77@hotmail.com
İnanasım Y O K..!
İnamakta istemiyorum.
Bu satırları yazarken bile bunları yazdığıma inanamıyorum...
Zagoorr
haberi caylakGokhan dan aldim inanamadim
topik e bakipta resimleri gorunce yazilari okuyunca aglamak icin zor tuttum ama olmadi
Zagor gitme seni cok ozluyecegiz
Biraktigin yerden devam edecegiz
yattigin yer cennet mekani olsun _________________ Cem_73
KyzylEjder R6
DeliCEM GeçiCEM
www.cem73.com
ben de hala inanamiyorum sevgili cem73...orada olmadigim icin mi acaba? birde ne bileyim yakismadi zagora ölmek,konduramiyorum,olmadi valla _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
En son missgarfield tarafından 02.03.2007 - 00:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 02.03.2007 - 00:36 Mesaj konusu:
Cem Bende zagor abıyle ozzeda bır ıkı sefer muhabetım oldu o bıle nekadar ıyı nıyetlı nekadar ıyı bır ınsan oldugunu anlamama yetdıkı sımdı onu daha yakndan tanıyanların acısını anlamama yetıyor
Tarih: 02.03.2007 - 01:42 Mesaj konusu: Ahmet seni unutmayacağız
Ahmeti 10 yıl önce İstanbulda bir barda tanıdım vede çok sevdiğim keyif aldığım bir arkadaşa sahiptim çok güzel bir insandın be Ahmet ,kaza öncesi cuma gecesi beraber rakı içtik ve o son görüşümmüş meğer ,Sabah olsun Pendikte son yolculuğunda son bir kez daha yanında olmak için sabısızlanıyorum biliyorsun motorcu değilim ama günlerdir eşimle senin durumunu sitelerden takip ediyoruz kliplerinle ağlıyoruz sana son defa yazmak için siteye üye oldum, biliyormusun tanıştığımız bizim evimiz gibi olan barda bugün canlı müzik iptal herkez şokta hiçkimse seni kaybetmeyi kabullenemiyor 12 gündür hep sana odaklandım sevgiline telefon açarken korkarak açtım direniyordun yaşamı seviyordun olmadı be Ahmetim yaşamı seven vede sevdiren bir insan bu kadar erken bizi bırakmamalıydı kaç gündür herzaman içi gülen gözlerini görüyorum sanki ,sabah son yolculuğuna elveda demeye geleceğim akşamda o barda bir rakı içeceğim vede ölene kadar seni unutmayacağım hep kalbimizde olacaksın seni çok seviyoruz
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 02.03.2007 - 01:49 Mesaj konusu:
gezi resimlerine kortej resimlerine hep kayif alarak bakardım ama bu sefer ağlamaklı oldu ne yazıkki.insanın inanası gelmiyor işallah md bu acıyı bir daha yaşamaz güzel insan olduğu yüzünden gözlerinden belli ne yazıkki tanışma fırsatım olmadı allah rahmet eğlesin _________________
Tarih: 02.03.2007 - 02:25 Mesaj konusu:
En son foto'ya bakınca sanki bize şaka yapıyor kalkıp da hepinizi nasıl kandırdım ama diyecekmiş gibi ama olmuyor
Ama elimizden gelen hiç bir şey yok belki şu an bize çok kızıyordur
hepimizin suratı asık diye Ölen'le ölünmüyor ahmet, abimiz için
şu an'dan itibaren tek yapacağımız dua'larımızı eksik etmemiz
zagor, abi huzur içinde yat toprağın bol olsun
Tarih: 02.03.2007 - 07:04 Mesaj konusu:
bana göre bi 'insanın en güzel ebediyete intikali bu manzara bi'insanın sevenlerinin olması çok güzel bi'şey toprağın bol olsun ahmet abi gerçek hayat orası aslında ama biz burası sanıyoruz çoğu zaman fani dünya yalancı dünya neyine aldanayım senin _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız