Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ZAGOR umuza İZMİR den Son Uğurlama Korteji...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ZAGOR umuza İZMİR den Son Uğurlama Korteji...

ZAGOR umuza İZMİR den Son Uğurlama Korteji...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.03.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tuylerım dıken dıken oldu gercektn duygulandım Ağlıyorum için bi tuhaf olduu mekanı cennet topraği bol olsun
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hakanayranci
Üye
Üye

Nereden: tire/izmir

MesajTarih: 01.03.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kortejden ve klıpten anladıgım kadarıyla sevenlerı cokmus abımızın.sevenlerıne,yakınlarına vede cok degerlı MD uyelerınıne bas saglıgı dılemek ıstıyorum..mekanı cennet olur ınsallah.allah rahmet eylesın

35 HU 980 SUZUKI AN 400 BURGMAN
Başa dön
hakanayranci Çevrimdışı hakanayranci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 02.03.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Zagooor gitmee...! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnanasım Y O K..!
İnamakta istemiyorum.
Bu satırları yazarken bile bunları yazdığıma inanamıyorum...
Zagoorr
haberi caylakGokhan dan aldim inanamadim
topik e bakipta resimleri gorunce yazilari okuyunca aglamak icin zor tuttum ama olmadi
Zagor gitme seni cok ozluyecegiz

Biraktigin yerden devam edecegiz

yattigin yer cennet mekani olsun
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ceymo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.03.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Mekanın cennet olsun.....
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 02.03.2007 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de hala inanamiyorum sevgili cem73...orada olmadigim icin mi acaba? birde ne bileyim yakismadi zagora ölmek,konduramiyorum,olmadi valla İstemiyorum

En son missgarfield tarafından 02.03.2007 - 00:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
missgarfield Çevrimdışı missgarfield Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Çaylak_Gökhan!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK-Yzmir

MesajTarih: 02.03.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cem Bende zagor abıyle ozzeda bır ıkı sefer muhabetım oldu o bıle nekadar ıyı nıyetlı nekadar ıyı bır ınsan oldugunu anlamama yetdıkı sımdı onu daha yakndan tanıyanların acısını anlamama yetıyor

Mekanı cennet olsun....
Captain13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 02.03.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OzzE demiş ki:
Fotoğraflardan duyduğum acı tarif edilemez.Orada son yolculuğuna uğurlayanların acısını düşünemiyorum bile.Çok kötü oldum...

daha nasıl anlatılır ki, nur içinde ZAGOR Üzgünüm
Başa dön
Captain13 Çevrimdışı Captain13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
metro2005
Üye
Üye

MesajTarih: 02.03.2007 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zagor kardeşimize allahtan rahmet diliyorum.Topragı bol ruhu nurla dolsun.
Başa dön
metro2005 Çevrimdışı metro2005 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cawbella
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.03.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Ahmet seni unutmayacağız Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahmeti 10 yıl önce İstanbulda bir barda tanıdım vede çok sevdiğim keyif aldığım bir arkadaşa sahiptim çok güzel bir insandın be Ahmet ,kaza öncesi cuma gecesi beraber rakı içtik ve o son görüşümmüş meğer ,Sabah olsun Pendikte son yolculuğunda son bir kez daha yanında olmak için sabısızlanıyorum biliyorsun motorcu değilim ama günlerdir eşimle senin durumunu sitelerden takip ediyoruz kliplerinle ağlıyoruz sana son defa yazmak için siteye üye oldum, biliyormusun tanıştığımız bizim evimiz gibi olan barda bugün canlı müzik iptal herkez şokta hiçkimse seni kaybetmeyi kabullenemiyor 12 gündür hep sana odaklandım sevgiline telefon açarken korkarak açtım direniyordun yaşamı seviyordun olmadı be Ahmetim yaşamı seven vede sevdiren bir insan bu kadar erken bizi bırakmamalıydı kaç gündür herzaman içi gülen gözlerini görüyorum sanki ,sabah son yolculuğuna elveda demeye geleceğim akşamda o barda bir rakı içeceğim vede ölene kadar seni unutmayacağım hep kalbimizde olacaksın seni çok seviyoruz
Başa dön
cawbella Çevrimdışı cawbella Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 02.03.2007 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezi resimlerine kortej resimlerine hep kayif alarak bakardım ama bu sefer ağlamaklı oldu ne yazıkki.insanın inanası gelmiyor işallah md bu acıyı bir daha yaşamaz güzel insan olduğu yüzünden gözlerinden belli ne yazıkki tanışma fırsatım olmadı allah rahmet eğlesin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 02.03.2007 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum En son foto'ya bakınca sanki bize şaka yapıyor kalkıp da hepinizi nasıl kandırdım ama diyecekmiş gibi ama olmuyor Ağlıyorum
Ama elimizden gelen hiç bir şey yok belki şu an bize çok kızıyordur
hepimizin suratı asık diye Üzgünüm Ölen'le ölünmüyor ahmet, abimiz için
şu an'dan itibaren tek yapacağımız dua'larımızı eksik etmemiz
zagor, abi huzur içinde yat toprağın bol olsun Çoook seviyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
junyor_ghostrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Unıted States Of BURSA_TR

MesajTarih: 02.03.2007 - 04:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topragı bol olsun Ruhu sad olsun Yakınlarına ALLAH sabır versın
junyor_ghostrider Çevrimdışı junyor_ghostrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 02.03.2007 - 07:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum bana göre bi 'insanın en güzel ebediyete intikali bu manzara Ağlıyorum bi'insanın sevenlerinin olması çok güzel bi'şey toprağın bol olsun ahmet abi Çoook seviyorum gerçek hayat orası aslında ama biz burası sanıyoruz çoğu zaman fani dünya yalancı dünya neyine aldanayım senin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
endeligame
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.03.2007 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağolsun
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.03.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son yolculuğundada yalnız bırakmadığınız için çok sewnmiştir kesin Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal