hakan abi fuarda md nin tşörtlerinden satılıcakmı almak istiyorum da......... _________________ memati_mh@hotmail.com
GEBZE GREEN TEAM
SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ
arkadaslar bu senekı en onemlı organızasyon olacak benım ıcın ...
istanbulda askerlık görevımı yerıne getırdıgım icin benm ıcın cok guzel olucak ınsallah butun md yı orada gorebılırım ve hasret gıderırız arkadaslarla ... haydı md herkes fuara bu arada SAFAK'190,
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 14.02.2007 - 19:59 Mesaj konusu:
proracing, hadi bakalım mehmet alicim görüşmek üzere inş. karşılaşırız pm den özel msnemi yolluyorum gsm no ile birlikte bendeki numaran değişmiş sanırım _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Feb 01, 2007 Mesajlar: 95 Nereden: Ystanbul-Ye?ilköy
Tarih: 19.02.2007 - 23:17 Mesaj konusu:
bende gelmek istiyorummm... tam olarak nerde olacak bu partiii... bir de davetyelere nasıl ulaşacağızzz...fuara geldiğimiz de standta gittğimizde merhaba ben md üyesiyim diyipp bütün artılardan yararlana bilirmiyizz... motor ve motorcular aşkına
arkadaşlar bir sorum olucak motosiklet fuarı tarihi 29 mart ile 1 nisan olan motoshow fuarı japon motoların olduğu fuar mı olucak diğer fuarda neler olucak fuarın tarihinde sanndığım kadarıyla bi değişme yok fuar hakkında bilgi istiyorum sadece izin kullanıp gelmek istiyorum biliyorum araştırsam sorumun cevabı kesinlikle sitede vardır ama şu an askerdeyim çarşı izninde olduğum için zaman kısıtlı cevap yazıcak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler _________________ Yamaha R1 2001 Kırmızı
Yoluna Halylar Serilir Sanma
U?runda Ömürler Verilir Sanma
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız