Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - derı mı tekstıl montlarmı daha kullanıslı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

derı mı tekstıl montlarmı daha kullanıslı

derı mı tekstıl montlarmı daha kullanıslı
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Pink
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul.

MesajTarih: 29.12.2004 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

textil den ne kastetildiğine göre değişir. eğer kastedilen goratex ise; soğuktan, rüzgardan, yağmurdan goratex daha iyi korur... düşmeden, sürtmeden de deri daha iyi korur ;-)

KNB - www.kimneyebiniyor.com
it's a dog-eat-dog-world, BTW I own a pitbull.
Başa dön
Pink Çevrimdışı Pink Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2004 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delijapon demiş ki:
polat uzun süreden ne kadar bi zamanı kasdediyosun.
ben mecidiyeköyden çıkıp okmeydanına gidene kadar su geçirmemişti

Açıkçası bilemiyorum. Daha önce D-tec'te benzer bir soru vardı. Dainese yetkilileri "Biz garanti vermiyoruz. Yağışlı havalar için Gore-Tex ve ya D-DRY tercih edin" dediler.

@ZXROSMAN

Isıtmalı iç yelek/ceket/eldiven denediniz mi? Soğuk iklimlerde motor kullananlar çok iyi yorumlar yapıyorlar. Hatta kısmak bile gerekiyormuş pişiriyor diyorlar.
Başa dön
polat Çevrimdışı polat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mumin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara - Çayyolu

MesajTarih: 29.12.2004 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tekstil mont da deri mont da kullandım. Tekstil gerçekten daha az dayanıklı olabilir ama kesinlikle daha sıcak tutuyor. -8 derece de olsa devamlı motora biniyorum. Tekstilde teknoloji konuşuyor ve daha konforlu seyahat yapıyorsunuz. Karşılaştırmayı şöyle de yapabilirsiniz safyün bir içlik giyiyorsunuz (deri monta benzetilebilir) yada termal içlik kullanıyorsunuz (tekstil monta benzetilebilir) Aralarında çok fark var. Bir de sağanak yağmurda yarım saat gidemezsiniz deri mont ile. Tekstil ile ? Evet.
Başa dön
Mumin Çevrimdışı Mumin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 29.12.2004 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

@ZXROSMAN

Isıtmalı iç yelek/ceket/eldiven denediniz mi? Soğuk iklimlerde motor kullananlar çok iyi yorumlar yapıyorlar. Hatta kısmak bile gerekiyormuş pişiriyor diyorlar.

Mevcut giyisilerim aslında yeterli geliyor, bu yüzden yazdığınız ısıtmalı kıyafetleri denemedim. Geçen -5 derecede soğuk eldivenlerde geçti, ısıtmalı eldivenler aslında fena olmaz.
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 30.12.2004 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polat demiş ki:

Derinin su geçirmeme özelliği yoktur. Nasıl söyleyeyim, suyu yansıtabilir sadece. Yani ufak bir yağmurda birşey olmayabilirde uzun süreli bir durumda emerde emer.

Dogru deri ufak bir yagmurda problem yaratmaz fazla yagmurda emer ama ben benim spidi icin satilan hususi spraylar var deriyi yagmur suyuna karsi almancasi"impregnieren"yapiyor yani derinin üstünde su gecirmeyen bir cild gibi bir sey !! Yagmur falan gecirmiyor o zaman..Cok sahane bir spray .. Şok oldum ;-)
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ilbey2002
Üye
Üye

Nereden: yurtdysy

MesajTarih: 30.12.2004 - 02:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deri, ama vucuda tam oturacak. Bide kısın gogus kısmına gazete kagıdı, ruzgar islemesin diye (dedemden tavsiye).
Başa dön
ilbey2002 Çevrimdışı ilbey2002 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.12.2004 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar cevaplarınız ıcın cok tesekkurler gonlumde daha sık gorundugu ıcın derıden yanaydı ama goruslerınızde onemlıydı derı mont u alacagım
Başa dön
atakan Çevrimdışı atakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 01.01.2005 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atakan demiş ki:
arkadaslar cevaplarınız ıcın cok tesekkurler gonlumde daha sık gorundugu ıcın derıden yanaydı ama goruslerınızde onemlıydı derı mont u alacagım

En iyisini yaparsin dostum :!: :!: Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 01.01.2005 - 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben yıllardır deri ve sentetik mont kullandım.
gece ve yağmurlu zamanlarda da yoğunlukla kullandığım için sentetik kumaştan mont gerekirse de üzerine çok şık oturan bir yağmurluk kullanıyorum. aynısı pantolon için de geçerli. şimdiye kadar sağnak yağmur altında 4-5 saatlik yolculuklarımda hiç sıkıntı çekmedim. yağmurluklar çıkıyor ve hhop altında sıcacık montlarımız (spidi ve dainese kullanıyorum. ama diğer markaları da tavsiye üzerine deneyin. uygun rakama çok iyi modeller bulunabilir)

deri takımı ise baharlarda ve kış mevsiminin yumuşak dönemlerinde kullanıyorum. ıslanınca eski sahibi gibi hayvani bir ağırlık oluyor omuzlarımda Gülümsüyorum pek sıcak tutmuyor ama! altına bir thermo ya da sıcak kazak v.s. giyinin.
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.01.2005 - 03:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de deri ve hatta kanguru derisi bulunabilirse sağlam, dayanaklı ve hafif olur , kaliteli kramponlar da kanguru derisinden yapılıyor. Bu arada fuarı beklemende fayda var , şahsen bizde bekliyoruz. hem fiyat hemde ürün çeşitliliği açısından , motor kıyafeti satan bir arkadaşımın dediğine göre fuarda taiwan malı , deri takımlar 200-250dolar arası satılacakmış benden söylemesi.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alper44
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Malatya

MesajTarih: 01.01.2005 - 03:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deri ve dainese yeni sezon çok güzel daha çıkmadı ama tavsiye ederim
S.F.E.N.K.S
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 01.01.2005 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede fuardaher çeşit giysiyi görme şansın olur daha mantıklı ama tekstil daha hafif daha kullanışlı bende tekstil kullanıyorum memnunum

Başa dön
S.F.E.N.K.S Çevrimdışı S.F.E.N.K.S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.01.2005 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar annem kıyafet konusunda bir öğretmen. işi kumaşlar... derinin uzun soluklu suya mağruz kalması sonucunda ağırlaştığı gibi içeriye çok fazla ıslaklık geçeceğini bazı kumaşlarda ise bunun olmadığını söyledi. ayrıca deri asla sıcak tutmaz. hayvanda hayvanı sıcak tutan tüyü yünü gibi şeylerdir.. deri soğuğu geçirmez sadece. rüzgardan korur ama hava soğuksa ısıtmaz... bende dainese nin goratex ini kullanıyorum ve memnunum. ha dayanıklılık konusunda deri daha iyidir diye tahmin ediyorum. ayrıca race motorda sıcaklık olduğu gibi rüzgar da olacağı için deri daha mantıklı olabilir. ama ben bir cruiser sürücüsü olarak tekstil kullanıyorum ve bana yetiyor...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 03.01.2005 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi nedir bu dainese Allah aşkına... ?
Yoksa dainese bu sitenin ana sponsoruda bizim mi haberimiz yok?
Bence fuarı bekle illa ki marka merakın varsa dainese al...
Ama bence motorunlada alakalı bu olay.Mesela ben YBR 125 kullanıyorum gidip motorun yarı fiyatı para verip marka mont alırsam çok ilginç olur Çok gülüyorum
Ha şunu diyenler olabilir motorunu değiştirebilirsin ama montun ve kaskını değiştirmek zorunda kalmazsın.Onada eyvallah.
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.01.2005 - 03:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ThE_Unforgiven, ucuz etin yahnisi bol olur... güvenlik bu... kaskıma ve montuma daha doğrusu full kıyafetlerime 4 milyar gibi ciddi bir para harcadım. motorum 6.600 kıyafetlerim 4 milyar. komik değil mi? peki ben o kıyafetleri almasaydım beni geçirdiğim kazalardan sonra hastahanede gelip güldürmek istermiydin? sakın yanlış anlama kişisel olarak sana bir lafım yok. haklı olduğun noktalar vardır kendine göre. ama şunu unutma kimi deliler güvenliğe para harcar kimi deliler de onun yerine başka şeylere... bu insanın kendi öncelik sırasına göre değişir...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal