Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kasko icin yardim!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kasko icin yardim!!

kasko icin yardim!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 02.03.2007 - 19:58    Mesaj konusu: kasko icin yardim!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dun aksam motosikletimin oldugu yeri zorlamis birkac hirsiz cok moral bozuklugu yaratti bende alali daha 1 hafta olmadi

keewy sl150 war bu motosikleti hangi sirkette ne kadar sigortaliyabilirim yardimci olabilirmisiniz lutfen
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Cthulhu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.03.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anadolu Sigorta , İsviçre Sigorta, HDI (İhlas) Sigorta motosikletlere kasko yapıyor.Başka yapan da vardır ama bildiklerim bunlar(Ray yapmıyor).
Motosikletinin bedelinin yaklaşık olarak %12-13 civarına tekabül eden kasko fiyatları var malesef , bu oran araba ve diğer taşıtlarda %5 civarıdır,riski fazla olduğu için yüksek.İlave olarak asla "tam kasko" yapmıyorlar ; mesela çalınma durumlarında %75'ini karşılıyorlar, ya da her kazada ilk 75 YTL gibi bir rakamdan muaf tutuyorlar kendilerini.
Ancak, yine de yaptırmakta fayda var,İstanbul gibi bir yerde hele...Internet sitelerinden acente telefonlarına/adreslerine ulaşabilirsin.

Not:Yol yardım teminatı yaptırmayı unutma,arıza/kazada ücretsiz çekici)
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 03.03.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam bi sürü sigorta şirketi var.. bunuda burda topic diye açmasaydın kalabalık boşuna yani gerçi saygı duyuyorum.. paylaşmak istemişsin ama eh yakın sigorta şirketine git sonra başka bi tanesine git karşılaştır.. ahmet abi başka der mehmet abi başka der her acenta aynı değil bursadaki x sigorta ile istanbuldaki x arasında dağlar kadar fark var... bu arada çok geçmiş olsun tabi üzücü bi olay bi daha allah göstermesin....
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.03.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

smoke-59 baba cogu sigorta sirketi yapmiyor . yapanlarda bazi seyleri yapmiyor . bunu motosiklet kullanna arkadaslardan baslarina gelen olaylarla berabe rne yaptiklarini ogrenek en mantiklisi herkes ayni soyleseydi zaten forumun bi anlami kalmazdi Bravo
Başa dön
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 03.03.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

249 cc altı motorlara kasko yapılmıyor dıye biliyorum.yamuluyorsam düzeltin..
barisb77
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 03.03.2007 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, benim arkadaşın YBR125'i kaskolu.

Bu arada Cthulhu, ""Motosikletinin bedelinin yaklaşık olarak %12-13 civarına tekabül eden kasko fiyatları var"" demişsiniz.

2005'de banka kredisiyle satın aldığım fz6fazer'ıma;
İlk yıl 900 ytl (taksitle),
İkinci sene 800 ytl (taksitle ve bu sefer hasarsızlık indirimi de var)
Full kasko yapıldı.
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 03.03.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, Evet biraz yamulmuşsun.. Gülümsüyorum Mördakın CIBIR kaskoluydu..
honeymaker
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.03.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim cbr 125 anadolu sigorta tarafından sigortalı ama çalınma durumunda %25 kesinti var, ama onuda motorun bedelini %25 yüksek gösterirsen halletmiş olursun, ben öyle yaptım gerçi sigorta bedelini ne kadar etkiledi hatırlamıyorum ama öyle gözle görülür bir fark yoktu.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Birde www.motorsigortam.net bu sitedenyarım alabilirsin Bravo
honeymaker Çevrimdışı honeymaker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SerdarSever
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 03.03.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Koçalianz ı tavsiye edebilirim.Yangın,hırsızlık ve kazada,üstelik %100 ü için poliçe düzenleyebiliyor.Ben İzmir'de yaklaşık 1 senedir çalışıyorum ve yaramaz bir durum çıkmadı karşıma.Motosikletinin bedelini net olarak yazarsan ,karşına çıkıcak rakam konusunda yardımcı olabilirim.

Serdar.
Başa dön
SerdarSever Çevrimdışı SerdarSever Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorkolik
Sponsor

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.03.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar

motorsiklet yol yardım ( motoasist) ve motorsiklet sigortaları için sitede zaten banner var www.motorsigortam.net diye yardım alabilirsiniz
Başa dön
motorkolik Çevrimdışı motorkolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
demirgursel
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 03.03.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana yardım edebilirmisin.kawasaki er5 2005 model,7500 çıkıyor bedel.kasko sordum 1360 son dediler,uygun fiyata nasıl ve nerede yaptırabiliriz Üzgünüm
SerdarSever
Üye
Üye

MesajTarih: 03.03.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demirgursel bana mı sordun emin değilim ama..Bedel bu ise (7.500) max.rakam 850-900 çıkar.Dediğim gibi max rakam bu.Biraz daha altıda olabilir.
Başa dön
SerdarSever Çevrimdışı SerdarSever Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.03.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi benim motor su an 3.500ytl ne kadar patlar sence ?
Başa dön
SerdarSever
Üye
Üye

MesajTarih: 03.03.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

450-500 civarı olur arkadaşım.
Başa dön
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.03.2007 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslinda o kadarda cok degil buna taksit falan yapiyolarmi yoksa pesinmi istiyolar bu konuda bir bilgin warmi
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal