Tarih: 17.02.2004 - 18:14 Mesaj konusu: DUYURU: Biglad' ın üyeliği iptal edildi.
Motordelisi Üyelerinden Biglad Portalımızdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır..
Kendisinin sabit olan IP si ve Proxy Ban'lanmış ve siteye girmesi yasaklanmıştır..
Bu kararı aslında Motordelisi olarak şimdiye kadar kimse için almamıştık ..Bazı arkadaşlarımıza uyarılarımız olmuştu ama kimisi kendine çeki düzen vererek uyarılarımızı dikkate almıştı..Ancak "Biglad" sayısız uyarılara kulak asmadı,forumlarda konuları saptırarak farklı yönlere getirdi.. Din ve Siyaset hakkında yazılarını yasak dediğimiz halde sürdürdü ve son olarak Forumda seçilmiş bir yönetici(Moderator) olan Donald_Duck a karşı anlaşılmaz bir tavır alıp haksız suçlamalarda bulundu.. Ve bu son yaptıgı bardagı taşıran damla oldu..
Biz Motordelisi.com Moderator ve Adminleri olarak üyelere hiç bir zaman için bir baskı uygulamadık ve onları kırmamak için her türlü çabayı sarf ettik ve şimdiye kadar böyle sorun bir iki kişi dışında hiç yaşanmadı.. Oysaki burda güzel bir dostluk ortamı ve samimiyet oluştu,ilerisi için çok güzel planlarımız var (geziler,eglenceler,tanışmalar) bu ortamı bozmak demek kendisine kötülük yapmak demek çünkü zaten Motosiklet içerikli kaliteli site sayısı bir elin parmakları kadar bile yokken.. böyle bir ortamdan kovulmak için elinden geleni yapmanın bence hiç bir anlamı yok...
Unutmadan burda üyelik iptali kararını ben tek başıma almadım .. Diğer arkadaşlarla ortak verilmiş ve daha önceleri üzerinde uzunca konuşulmuş bir olaydı ve gelişmeler sonucunda bu karar alındı... Kendisine bu yazıyı gerekçe olarak yolluyacagım..
Umarım bu son olur ve herkez burda bir aile ortamı içinde dostluklar kurar.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 17.02.2004 - 19:27 Mesaj konusu:
Verdigimi bu karara umarim bu sefer bari (2.atilisi oldu) saygi duyar, ve siteye yine cesitli yollardan üye olmaya calismaz.
(hakan,bu forumda yazilanlarin tümünü gönder) _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Yerinde bir karardı; destekliyorum. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 17.02.2004 - 23:12 Mesaj konusu:
Hayirli olsun, yerinde bir karar. Zaten bu karar alinmasaydi ben ayrilmayi dusunuyordum cunku surekli seviyesiz tartismalarin icine cekilmek, busbutun is buyumesin diye sineye cekip susmak kadar rahatsiz edici bir sey yok.
Hakan, elindeki butun "dokumani" ona yolla ki derinlerde bir yerde biraz utanmasi varsa gosterdigimiz toleransi anlasin, utansin. Bunlari gormezden gelmis olmak bizim ona yaptigimiz son iyilik olsun, baskalarina yapmaz belki.
Tarih: 18.02.2004 - 06:43 Mesaj konusu:
Mr-Metal demiş ki:
beni de atarsınız yakında.. walla tırztım şimdi!!
Haydaa...sana ne oluyor yahu? Burada icimizden buyuk bir kismimiza ozel yazismalar yolu ile cok ciddi saldiri ve hakaretlerde bulunup sanki hic bir sey yokmus gibi, masum ayaklarda yazisan, turlu entrika ile forumu birbirine katan birinden bahsediyoruz.
Bu cirkinlikleri sizin bilmenize gerek yok, zaten okuyup gordukleriniz yeterli olmali, ki bu aysbergin ucu bile degildi. Gereken yapildi, konuyu unutalim gitsin artik.
Sen bir ara tatli geyik muhabbetine daldirmis ve forum ile chat room adabini karistirmistin...bunu hepimiz vaktiyle yaptik. Olur boyle seyler, uyariya da kulak verdin, sagol. Baska ne isteriz ki? Tesekkur ederiz sadece... :wink:
Tarih: 18.02.2004 - 16:02 Mesaj konusu:
Metal cım bak ben bu sıteye ılk gırdıgımde buyuk harfle yazma konusunda hıc dıkkat etmezdım.Su noktalar vırguller ve vakıt kısıtlılıgım oldugu ıcın (işimden dolayı) sıkardı benı.Donald Duck bu konuda benı az uyarmadı.:)Bunlar farklı seyler.Sen konuyu pek bılmıyosun kımsede zaten konunun uzamasını ıstemıyo artık bahsetmek ıstemıyo.Sadece sunu bıl bızler burda durustlukten yanayız.Huzur ıcınde saygı ve sevgı cercevesınde bılmedıklerımızı ogrenıp paylasalım.Ama konumuz hep motorlarla olsun anlıyomusun. _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız