Kenan Sofuoğlu ile ilgili Haberler, fotoğraftarı ve videoları tek çatı altında toplıyalım
Bu Topluluğa kayıtlı 48.000 kişiyiz Türkiye'nin Yetiştirdiği kaç yetenek var. Bizim görevimiz Manevi olarakta onları desteklemek.
İşte arkadaşlar gurur duyacağımız saygı duyacağımız, alkışlayacağımız, destekleyeceğimiz, birincilikleriyle onurlanacağımız insan
KENAN SOFUOĞLU
Ağustos 1999’da göçük altındaydılar. Ağustos 2001’de ise şeref kürsüsünün üstünde... Küçük yaşlardan itibaren motosiklet sevdalarını sürdüren depremzede Sofuoğlu Kardeşler 2001 Balkan Motosiklet Pist Şampiyonası üçüncü ayağında ilk üç sırayı aldılar.
"Biz önce kardeş, sonra rakibiz" diyen gençlerin en büyük hedefi ise Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edebilmek.
Adapazarlı Bahattin (23), Sinan (19) ve Kenan (17) Sofuoğlu (11.08.2001) TARİHLİ
Kenan; 2004 yılında Avrupa Şampiyonası Superstock kategorisinde elde ettiği üçüncülük ve 2005 yılında FIM Superstock Dünya Kupası ‘nda elde ettiği ikincilikten sonra,
Geçen yıl da bir üst sınıf olan Süpersport Dünya Şampiyonası’nda üçüncülük sırasına yükselmeyi başardı. 2006 yılında Dünya Supersport Şampiyonasında Sofuoğlu, 3.’lüğü ile bir kez daha Türk bayrağını Avrupa semalarında dalgalandırdı.
Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Kenan'ın dünyanın sayılı organizasyonlarından birinde ve yüzlerce ülkenin canlı izlediği bir yarışta yer almasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti:
''Kenan artık dünya takımlarının izlediği bir sporcu konumuna geldi ve MotoGP pilotu olup burada kürsüye çıkıncaya kadar ilgi ve desteğimiz sürecek'' dedi
Yıl 2007 sezona Katar GP si ile çok iyi bir başlangıç yapan KENAN ilk yarışıta kürsünün en üstündeydi.
Arkadaşlar hondagökhan'ana katılıyorum ve belirtmek isterim ki Rossi'nin arkasında o kalabalık olmasaydı Rossi doktor olamazdı hadi bizde Kenan'ın arkasındaki kalabalık olalım.
Fazla kalabalık değiliz sadece 36.000 kişiyiz.
Not: Bu topici yorumlarınız ve fotoğraflarınızla en tepede tutalım....
arkadaşlar yanlış anlamayın ama bizim burdan yapacagımız hiç bir şey yok bizim yapabilcemiz tek şey benim yaptım gibi sabah 4 kadar uyumadım sırf kenanı canlı yayında yarışmasını seyretmek için uyumadım...
burda en önemli unsur medya türk televizyonları yok ibonun velihatı alişan mış yok buymuş dicene bizim yarışcımız türk bayragını gine modyuma cıkartı diye yayınlasalar o zaman bakın neler oluyo şuan türkiyedeki en kalın iş adamlarına sorun kenan sofuoglu kimdir deyin adamın size verci cevap cok basit kanuni sultan süleymanın akrabası mıydıder neden kenan türk bir takımla yarışmıyo.. kenan gecen sene sponsor bulamıyodu ben burdan iş adamlarına sesleniyom kenanın kolundan tutun
neden kenanda moto gp yarışmasın
bence tv kanalarına meıl atalım yarışlar canlı yayında yayınlansın ntv yapalım _________________ akrepkral3547@hotmail.com
En son akrep_kral tarafından 05.03.2007 - 22:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 05.03.2007 - 22:20 Mesaj konusu:
Kenan işini biliyor..Çünkü kariyerinde yükselirken ,merdivenleri teker teker çıkıyor..
Kendisi istese şu anda MotoGP de yarışabilir ,çünü kawasaki takımından bu teklif yapıldı KENAN a..
Ama o çok akıllı davrandı ve bu teklifi kabul etmedi..
Çünkü o MotoGP de yarışacaksa çok güçlü bir takımda ŞAMPİYONLUK için yarışacak..
Ve bu seviyeyede diğer şampiyonalarda alacagı başarılarla gelecek..
Yani oyunu kuralına göre oynuyor..
Çok önemli bir yetenek ve kesinlikle desteklenmesi gerekli..Ama siz merak etmeyin,zaten KENAN önümüzdeki sene sponsorlarını kendi seçecek duruma gelecektir..
Bravo KENAN...... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
sevgili akrep_kral, söyleminde ne kadar da haklisin,bizim tv ler magazinle ilgilenmekten sanirim bu "önemli" olayi gözlerinden kacirmis olacaklar...ama gercekten ülkemiz ve biz motorcular adina cok hazin bir durum.adamimizi seyredemiyoruz baksaniza kendi tv lerimizden.bence bunu protesto etmeli ve tüm tv lere mail gecmeli hatta kim ilgileniyor hangi makam hangi bakanlik ona bile stem yazisi gönderebiliriz ve gyette hakkimiz bu..inanamiyorum ya bu ne duyarsizlik,bu ne vurdum duymazlik... _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
En son missgarfield tarafından 05.03.2007 - 22:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 05.03.2007 - 22:29 Mesaj konusu:
helal olsun KENAN'A cok basarılı bir yarıscı.ona inanıyorum tüm kalbimle kenannın yanınndayım birgün hakettigi saygıyı ve degeri gorecek.(medya ve sponsorlar tarafından) _________________ ben aşk delisiyim seni seviyorum a?kym yamaha:)
kawasaki:)
suzuki::::
honda:)
yanindayiz, ama sadece yanindayiz diyerekte bu isler olmuyor ki ,birseyler yapmali,birseyler yapilmali...AMA NE???? _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
Kenan Bugüne kadar çizgisinden hiçbirşey kaybetmeden ilerliyor. sayın Hakan Dinçer'in de bahsettiği gibi basamakları yavaş yavaş çıkıyor. Kenan'a Birazdaha destek. Bu siteyi okuyan çok kişi var. Nekadar çok haberi burda dile getirirsek okadar ilgi çeker. Okadar fazla sözedilir.
kenan'ı uydudan sürekli takip etmeye çalışıyorum ben geçen sezonki yarışlarını enaz 3er defa izlemişimdir kenanın bu başarısı zaten hepimizi gururlandırıyor yapabilceğimiz ne varsa bizler MD olarak zaten yapmaya hazırız.(enazından ben öyle düşünüyorum )tebrikler kenan
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 06.03.2007 - 16:29 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer demiş ki:
kawasaki takımından bu teklif yapıldı Ama o çok akıllı davrandı ve bu teklifi kabul etmedi..
Çünkü o MotoGP de yarışacaksa çok güçlü bir takımdaŞAMPİYONLUK için yarışacak..
gercekden cok akiliymis, kawasaki ve cok guclu ayni yazida bile olmuyor.......
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15Sonraki
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız