O kişi bir de bayan olursa dinlemeye doyulmaz deil mi
Aynen aynen.. Bu tip hizmet konularında bayanlar çok güzel demonstation yapıyorlar.
Geçen gün hayat sigortası yapan bir hatun ofise geldi. En başta ilgilenmiyorum dedim.. Türkiye'de sigorta vs para etmez. Allah'a emanet yaşıyoruz vs dedim..
Sonra baktım hatuunun gözleri yeşil ve üstelik çok da derin. Gözlerine bakıyorsun hatunun okyanusları görüyorsun..
Hım dinleyelim bakalım dinledim.. Aslında hayat sigortası pek de umurumda değildi. Ben gözlerine odaklanmıştım.
Neticeye gelelim; bu bayan bir ay sonra gelip sigorta mevzuunu yeniden anlatacak. Bir anlatmada anlayamıyorum çünkü
49 ytl bu hizmet için cok uygun her motorcunun alması gerekir düşünenden allah razı olsun yanlış görmediysem interpartner assistance cözüm ortagı heralde bildiğime göre assistance firmaları arasında en büyüklerden biri heralde hemen edinmek istiyorum
ürün cok güzel ve fiyatı bu hizmetlere göre bedava sayılır kartın üzerinde interpartnerin logosunu gördüm bildiğim kadarıyla dünyanın en büyük asistans firmalarından birisi cıksın hemen alıcam
Son Mesajdan 20 saat 17 dakika sonra eklendi:
Son Mesajdan 2 saat:
bayilikler verilecekmiş motor servislerinin dikkatine
ben de alacam bundan motorcuyum diyen herkez almalı bunu çok güzel bir şey yaff
_________________ ALYAKGÜL peugeot 50cc sattym 15000km kanuni 90cc dvm :)12700km+ beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kym
ben yeni üye oldum bütün tek tek konuları geziyordum bu ne güzel bişi yaw gecen sene ben yolda kaldım bide bayan olunca yardım etmek istiyen cok oluyor ama bilirsiniz işte bu karttan hemen edinmem lazım yardımcı olursanız sevinirim fiyatıda uygunmuş ben kamyonet tutup götürmüştüm motorumu 100 ytl ye zor anlaşmıştım yaşadığımız sefillik te cabasıydı yani
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız