Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorsiklet 2007 Fuarı (8-11 Mart)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorsiklet 2007 Fuarı (8-11 Mart)

Motorsiklet 2007 Fuarı (8-11 Mart)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
uyildirim
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.03.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Motorsiklet 2007 Fuarı (8-11 Mart) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar motoshow07 için plan program yaparken, 8-11 mart arası "Motorsiklet 2007" fuarını haber verdiler. Ben Ankaradayım, işim geregi haftasonları da rahat programlar yapamıyorum. Bu fuarların varsa farkını, birbirine göre artılarını filan belirtecek kimse var mı ?
Başa dön
uyildirim Çevrimdışı uyildirim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.03.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk fuar sanırım çin ağırlıklı olacak.4 büyük kendini 2. fuarda gösterecek.
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 07.03.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ilk fuar genellikle çin ağırlık lı olacak. 29 mart -1 nisan günleri daha güzel ve daha geniş büyük olacak. en önemlisi MD OLACAK 2 . FUARDA... Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 07.03.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüh yaaa 8 15 mart arsı istanbuldayım bir türlü denk getiremedim şu fuarıa galiba ben gidince çinlilerin fuarı varmış ama o da beni cezbetmiyor
Başa dön
gs500inanc Çevrimdışı gs500inanc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morriss
Üye
Üye

MesajTarih: 07.03.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz önce başka birşey sormak için aradığım korlas'tan birisi bu fuarda 4 japonların da olacağını söyledi.
Başa dön
morriss Çevrimdışı morriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
basaro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.03.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 büyükte olcak her iki fuardada
Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 07.03.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gs500inanc, benim avatarı kullanmasan iyi olur degiştir bi zahmet
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shendi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / istanbul

MesajTarih: 07.03.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu yıl nasıl olduğu konusunda tam bilgim yok ama size şunu söyleyeyim 1,LKSSS yapılıyor ve oranın alanı kısıtlı diğeri ise CNR de yapılıyo aralarında kaltılımcı fırmalar açısından fark yok denecek kadar az iki fuar olmasının sebebide iki fuar organizasyon şirketinin ayrı ayrı yapıyor olması..Bu bilgilerim geçen yıla aittir çünki stant kurulumu yapmıştım iki firmaya ama bu yıl net olarak bilmiyorum kimler katılıyo diye....
www.sendoganoksuz.com
Başa dön
shendi Çevrimdışı shendi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.03.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar fuara gidemeyecekler için fuara gidecek arkadaşlardan bol bol fotoğraf çekip bizimle paylaşmalarını istiyorum. . .
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.03.2007 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşlar fuara gidemeyecekler için fuara gidecek arkadaşlardan bol bol fotoğraf çekip bizimle paylaşmalarını istiyorum. . .

Sizin için yarın fuarda olacağım ve bol bol resim çekeceğim inşallah, umarım mahçup olmam... Bravo
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.03.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım ay sonundaki biraz daha yogun ve civcivli olacak.

Bilgiler için teşekkürler
Başa dön
uyildirim Çevrimdışı uyildirim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal