Arkadaslar motoshow07 için plan program yaparken, 8-11 mart arası "Motorsiklet 2007" fuarını haber verdiler. Ben Ankaradayım, işim geregi haftasonları da rahat programlar yapamıyorum. Bu fuarların varsa farkını, birbirine göre artılarını filan belirtecek kimse var mı ?
arkadaşlar ilk fuar genellikle çin ağırlık lı olacak. 29 mart -1 nisan günleri daha güzel ve daha geniş büyük olacak. en önemlisi MD OLACAK 2 . FUARDA... _________________
biraz önce başka birşey sormak için aradığım korlas'tan birisi bu fuarda 4 japonların da olacağını söyledi. _________________ özgün zümrüt
3dfx artist - istanbul
2003 HAYABUSA
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 453 Nereden: Beylikdüzü / istanbul
Tarih: 07.03.2007 - 21:53 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bu yıl nasıl olduğu konusunda tam bilgim yok ama size şunu söyleyeyim 1,LKSSS yapılıyor ve oranın alanı kısıtlı diğeri ise CNR de yapılıyo aralarında kaltılımcı fırmalar açısından fark yok denecek kadar az iki fuar olmasının sebebide iki fuar organizasyon şirketinin ayrı ayrı yapıyor olması..Bu bilgilerim geçen yıla aittir çünki stant kurulumu yapmıştım iki firmaya ama bu yıl net olarak bilmiyorum kimler katılıyo diye.... _________________ kelebek gibi uçucem ama ary gibi sokmeycem...
www.blogcu.com/shendi sendogan_oync@hotmail.com www.sendoganoksuz.com
arkadaşlar fuara gidemeyecekler için fuara gidecek arkadaşlardan bol bol fotoğraf çekip bizimle paylaşmalarını istiyorum. . . _________________ KALYONCU MOTOR MOTORSiKLET SATIS SERViS YEDEK PARÇA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız