arkadaşlar ben bu kilidi kullanıorum.ahanda tam aynısından hemde.bu kilit önünden geçen kediyi algılayan cinsten deil motorun herhangi bir hareketini algıladığında 10 sn ötüyor.sonra susup tekrar alarm kuruluor.arka tekere taktığınız zaman kamyona atıp götürmektan başka şansları yok.zincirler kesilebilior fakat bu kildi kesmeleri çok kolay deil ancak demirci tezgahında kesebilirler.çünkü kesilebilecek bir açı bırakmıor.
kötü yanlarına gelince alarmın sireni çok az ses çıkarıor.elinizle kapattığınız zaman duyulmuor.Ben sitede bekçi klübesinin yanına koyuyorum motoru üstünede branda örtüorum ve bekçi duymuo alarmın sesini.Ama unutup yürümeye karşı birebir.motorun üstüne oturduğunuz anda ötmeye başlıor.
Pil meselesine gelince saat piliyle çalışıor kutusundan 6 tane yedek pil çıktı ama kaç pille çalışıor hiç açıp bakmadım.1 aydır her akşam kullanıorum ve nerdeyse her akşam en az 1 kere ötüor.henüz pil biştmedi.
Fiyat konusuna gelince.Ben samura motordan 80 YTL ye aldım.bir büyük boyu desibeli deişmeden sadece boyu büyüyor(yani çıkardığı ses aynı) 115 ytl...
bilginize... _________________ When I go deeper I feel it better
Yamaha Fz6 Fazer 2006
1-çok pahalı
2biri bu motoru çalacaksa o alarm çalınca adam ewinden inene kadar motor gider
3-götüren aptal deildir ounu kırar susturur
4-motoru parçalarlar
5-geçmis olsun
Tarih: 01.05.2006 - 20:07 Mesaj konusu:
Galeri Sayan'ın böyle bir siteye sponsor olması çok güzel birşey lakin kampanyaları pek cazip değil. Hazır burada bu kadar çok spesifik müşteriye direkt ulaşabilirken kardan kısıp sürümden kazanabilirsiniz... Şöyle kask-mont gibi temel aksesuarlarda bir kampanya yapsanız eminim çok satış olacaktır. Web sitenize baktım hoşuma giden bizzat baktığım bir kaskı piyasada 130 euroya bulmuşken sizde 160 euro olduğunu görüyorum. Cazibesi olmayan reklamın fayda vereceğini sanmıyorum. Tabii işinize karışamam sizin bileceğiniz iş sonuçta...
Tarih: 04.05.2006 - 12:16 Mesaj konusu:
onlyrider demiş ki:
Galeri Sayan'ın böyle bir siteye sponsor olması çok güzel birşey lakin kampanyaları pek cazip değil. Hazır burada bu kadar çok spesifik müşteriye direkt ulaşabilirken kardan kısıp sürümden kazanabilirsiniz... Şöyle kask-mont gibi temel aksesuarlarda bir kampanya yapsanız eminim çok satış olacaktır. Web sitenize baktım hoşuma giden bizzat baktığım bir kaskı piyasada 130 euroya bulmuşken sizde 160 euro olduğunu görüyorum. Cazibesi olmayan reklamın fayda vereceğini sanmıyorum. Tabii işinize karışamam sizin bileceğiniz iş sonuçta...
güzel söylemişsin onlyrider :alkış _________________ Why does it always Rain On me?
0 Rh (+)
alarminiz her gece neden bir kere otuyor ? hergece
hirsizlik tesebbusu mu var
yoksa zirt pirt ota roka otuyor mu ?
sesini arttirmanin bir yolu bir ayari v.s. yk mu ?
scubarider demiş ki:
arkadaşlar ben bu kilidi kullanıorum.ahanda tam aynısından hemde.bu kilit önünden geçen kediyi algılayan cinsten deil motorun herhangi bir hareketini algıladığında 10 sn ötüyor.sonra susup tekrar alarm kuruluor.arka tekere taktığınız zaman kamyona atıp götürmektan başka şansları yok.zincirler kesilebilior fakat bu kildi kesmeleri çok kolay deil ancak demirci tezgahında kesebilirler.çünkü kesilebilecek bir açı bırakmıor.
kötü yanlarına gelince alarmın sireni çok az ses çıkarıor.elinizle kapattığınız zaman duyulmuor.Ben sitede bekçi klübesinin yanına koyuyorum motoru üstünede branda örtüorum ve bekçi duymuo alarmın sesini.Ama unutup yürümeye karşı birebir.motorun üstüne oturduğunuz anda ötmeye başlıor.
Pil meselesine gelince saat piliyle çalışıor kutusundan 6 tane yedek pil çıktı ama kaç pille çalışıor hiç açıp bakmadım.1 aydır her akşam kullanıorum ve nerdeyse her akşam en az 1 kere ötüor.henüz pil biştmedi.
Fiyat konusuna gelince.Ben samura motordan 80 YTL ye aldım.bir büyük boyu desibeli deişmeden sadece boyu büyüyor(yani çıkardığı ses aynı) 115 ytl...
nmtears,
Alarımınız gece gereksiz yere ötmez mutlaka kontrolünü yapınız...maximum 110 db. yüksekliğinde çalmaktadır. Sizi gece kaldırdığına göre iyi ses düzeyidir.
saygılarımızla..
Tarih: 12.02.2007 - 12:05 Mesaj konusu:
disk kilitleri yanlızca kısa süreli kullanımlar içindir..cafeye bakkala vs.gittiğinizde işe yarayan düşük güvenlikli koruma çeşididr.Gce ona güvenip motor bırakmayın..20-25 ytl ye hatırlatıcı kablolu olanlar var aynısı kalan paraya birde zincir al bağla olsun bitsin..Son derece pahalı olmasının nedeni galeri sayan değil kilidin kuzeybaltık malı olması..don lastiği satsalar 500% ile satarlar dünyaya _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Tarih: 02.03.2007 - 21:04 Mesaj konusu:
ben kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim disk kilidi benim gibi unutkan insanlar için tehlikeli ama bu olunca sorun yok kendini hatırlatıyor ...ve bide veletler üstüne cıkmıyo bağırmaya başlıyo kacıyolar.. _________________ tsquare-warhammer-çaydanlik (Basak-Umut- Honda Vtx1300)
Çaydanliğin bile parlağini severizzz!!!!!
Ben bir yıldır kullanıyorum.. Pilli bunlar.. 6 ay sürüyor pilin bitmesi.. Çıkarırken ötüyor ve o anda " anaa.. o ne la... Motorun da mı alarmı varmış !.. Vaş,. Vaş..." gibi vatandaş seslerini duymak eğlenceli..
bırakın motorunuzun üzerine birisinin oturmaya çalışmasını gidonunuza bile dokununca ötüyor.gündüz dışarı ortamında bile duyulabilen şiddetli bir sesi var uyarı yapıyo 10sn ye kadar.o bile baya yeterli bir şey bu alarmlı disk kilitleri için ayrıca bir unutmamak için takılan ince renkli halatlara gerek yok unutsanız da anahtarı soktugunuz anda motor titreşecek ve siren çalacak.ayrıca bu hatırlatma aparatı olan o ince şey yerine yaylı telefon kordonuda bağlayabilirsiniz aynı işi görür.(ama benim gördüğüm bununla aynı modelmiydi tam bilmiyorum) aysonundaki fuara az kaldıYEŞİLKÖYdeki _________________
Tarih: 15.03.2007 - 12:50 Mesaj konusu:
cumoni, dostum bu disk kilid artı alarm... taktığın vakit motorun ilerleme gibi bir şansı yok.. tabi bi şekilde kırılmamışsa. zaten o da kırılırsa alaram hırsızın yere attığı yerde çalmaya devam eder...
yani ilerlerken çalma gibi bi şansı yok bu alarmın.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız