Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ALARMLI DİSK KİLİTLERİMİZ GELMİŞTİR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ALARMLI DİSK KİLİTLERİMİZ GELMİŞTİR

ALARMLI DİSK KİLİTLERİMİZ GELMİŞTİR
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
scubarider
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: erenköy

MesajTarih: 01.05.2006 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben bu kilidi kullanıorum.ahanda tam aynısından hemde.bu kilit önünden geçen kediyi algılayan cinsten deil motorun herhangi bir hareketini algıladığında 10 sn ötüyor.sonra susup tekrar alarm kuruluor.arka tekere taktığınız zaman kamyona atıp götürmektan başka şansları yok.zincirler kesilebilior fakat bu kildi kesmeleri çok kolay deil ancak demirci tezgahında kesebilirler.çünkü kesilebilecek bir açı bırakmıor.

kötü yanlarına gelince alarmın sireni çok az ses çıkarıor.elinizle kapattığınız zaman duyulmuor.Ben sitede bekçi klübesinin yanına koyuyorum motoru üstünede branda örtüorum ve bekçi duymuo alarmın sesini.Ama unutup yürümeye karşı birebir.motorun üstüne oturduğunuz anda ötmeye başlıor.

Pil meselesine gelince saat piliyle çalışıor kutusundan 6 tane yedek pil çıktı ama kaç pille çalışıor hiç açıp bakmadım.1 aydır her akşam kullanıorum ve nerdeyse her akşam en az 1 kere ötüor.henüz pil biştmedi.

Fiyat konusuna gelince.Ben samura motordan 80 YTL ye aldım.bir büyük boyu desibeli deişmeden sadece boyu büyüyor(yani çıkardığı ses aynı) 115 ytl...

bilginize...
scubarider Çevrimdışı scubarider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
H_a_K_a_N
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.05.2006 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1-çok pahalı
2biri bu motoru çalacaksa o alarm çalınca adam ewinden inene kadar motor gider
3-götüren aptal deildir ounu kırar susturur
4-motoru parçalarlar
5-geçmis olsun
Başa dön
H_a_K_a_N Çevrimdışı H_a_K_a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.05.2006 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Galeri Sayan'ın böyle bir siteye sponsor olması çok güzel birşey lakin kampanyaları pek cazip değil. Hazır burada bu kadar çok spesifik müşteriye direkt ulaşabilirken kardan kısıp sürümden kazanabilirsiniz... Şöyle kask-mont gibi temel aksesuarlarda bir kampanya yapsanız eminim çok satış olacaktır. Web sitenize baktım hoşuma giden bizzat baktığım bir kaskı piyasada 130 euroya bulmuşken sizde 160 euro olduğunu görüyorum. Cazibesi olmayan reklamın fayda vereceğini sanmıyorum. Tabii işinize karışamam sizin bileceğiniz iş sonuçta...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lespaul_84
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.05.2006 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider demiş ki:
Galeri Sayan'ın böyle bir siteye sponsor olması çok güzel birşey lakin kampanyaları pek cazip değil. Hazır burada bu kadar çok spesifik müşteriye direkt ulaşabilirken kardan kısıp sürümden kazanabilirsiniz... Şöyle kask-mont gibi temel aksesuarlarda bir kampanya yapsanız eminim çok satış olacaktır. Web sitenize baktım hoşuma giden bizzat baktığım bir kaskı piyasada 130 euroya bulmuşken sizde 160 euro olduğunu görüyorum. Cazibesi olmayan reklamın fayda vereceğini sanmıyorum. Tabii işinize karışamam sizin bileceğiniz iş sonuçta...

güzel söylemişsin onlyrider Dil çıkarıyorum :alkış
lespaul_84 Çevrimdışı lespaul_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nmtears
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 18.05.2006 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon onemli bir soru sormak isterim

alarminiz her gece neden bir kere otuyor ? hergece
hirsizlik tesebbusu mu var
yoksa zirt pirt ota roka otuyor mu ?

sesini arttirmanin bir yolu bir ayari v.s. yk mu ?

scubarider demiş ki:
arkadaşlar ben bu kilidi kullanıorum.ahanda tam aynısından hemde.bu kilit önünden geçen kediyi algılayan cinsten deil motorun herhangi bir hareketini algıladığında 10 sn ötüyor.sonra susup tekrar alarm kuruluor.arka tekere taktığınız zaman kamyona atıp götürmektan başka şansları yok.zincirler kesilebilior fakat bu kildi kesmeleri çok kolay deil ancak demirci tezgahında kesebilirler.çünkü kesilebilecek bir açı bırakmıor.

kötü yanlarına gelince alarmın sireni çok az ses çıkarıor.elinizle kapattığınız zaman duyulmuor.Ben sitede bekçi klübesinin yanına koyuyorum motoru üstünede branda örtüorum ve bekçi duymuo alarmın sesini.Ama unutup yürümeye karşı birebir.motorun üstüne oturduğunuz anda ötmeye başlıor.

Pil meselesine gelince saat piliyle çalışıor kutusundan 6 tane yedek pil çıktı ama kaç pille çalışıor hiç açıp bakmadım.1 aydır her akşam kullanıorum ve nerdeyse her akşam en az 1 kere ötüor.henüz pil biştmedi.

Fiyat konusuna gelince.Ben samura motordan 80 YTL ye aldım.bir büyük boyu desibeli deişmeden sadece boyu büyüyor(yani çıkardığı ses aynı) 115 ytl...

bilginize...
Başa dön
nmtears Çevrimdışı nmtears Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.06.2006 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nmtears,
Alarımınız gece gereksiz yere ötmez mutlaka kontrolünü yapınız...maximum 110 db. yüksekliğinde çalmaktadır. Sizi gece kaldırdığına göre iyi ses düzeyidir.
saygılarımızla..
Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bilancho
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir ..nokta..

MesajTarih: 28.06.2006 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir' de nerde bulabilirim xena?
bilancho Çevrimdışı bilancho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maxbmw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.06.2006 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

65 euroya gemi halatıyla bağlarsın Çok gülüyorum hadi alarmı sökerlerse alarm ucuz bişiy olması laızm pahalı olunca motoru bırakıp alarmı sökerler :3
Başa dön
maxbmw Çevrimdışı maxbmw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 12.02.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

disk kilitleri yanlızca kısa süreli kullanımlar içindir..cafeye bakkala vs.gittiğinizde işe yarayan düşük güvenlikli koruma çeşididr.Gce ona güvenip motor bırakmayın..20-25 ytl ye hatırlatıcı kablolu olanlar var aynısı kalan paraya birde zincir al bağla olsun bitsin..Son derece pahalı olmasının nedeni galeri sayan değil kilidin kuzeybaltık malı olması..don lastiği satsalar 500% ile satarlar dünyaya
tsquare
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/sisli

MesajTarih: 02.03.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim disk kilidi benim gibi unutkan insanlar için tehlikeli ama bu olunca sorun yok kendini hatırlatıyor ...ve bide veletler üstüne cıkmıyo bağırmaya başlıyo kacıyolar..
tsquare Çevrimdışı tsquare Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.03.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bir yıldır kullanıyorum.. Pilli bunlar.. 6 ay sürüyor pilin bitmesi.. Çıkarırken ötüyor ve o anda " anaa.. o ne la... Motorun da mı alarmı varmış !.. Vaş,. Vaş..." gibi vatandaş seslerini duymak eğlenceli.. Delirdim
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.03.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bırakın motorunuzun üzerine birisinin oturmaya çalışmasını gidonunuza bile dokununca ötüyor.gündüz dışarı ortamında bile duyulabilen şiddetli bir sesi var uyarı yapıyo 10sn ye kadar.o bile baya yeterli bir şey bu alarmlı disk kilitleri için ayrıca bir unutmamak için takılan ince renkli halatlara gerek yok unutsanız da anahtarı soktugunuz anda motor titreşecek ve siren çalacak.ayrıca bu hatırlatma aparatı olan o ince şey yerine yaylı telefon kordonuda bağlayabilirsiniz aynı işi görür.(ama benim gördüğüm bununla aynı modelmiydi tam bilmiyorum) aysonundaki fuara az kaldıYEŞİLKÖYdeki Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.03.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Xena Alarm lı Disk Kilitleri 65€ üstelik peşin fiyatına 6 Taksit...
Galeri Sayan
Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.03.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, dostum bu disk kilid artı alarm... taktığın vakit motorun ilerleme gibi bir şansı yok.. tabi bi şekilde kırılmamışsa. zaten o da kırılırsa alaram hırsızın yere attığı yerde çalmaya devam eder...
yani ilerlerken çalma gibi bi şansı yok bu alarmın..
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Güzel birşeymiş ama keşke biraz daha ucuz olsaymış

KATILIYORUM Bravo Bravo

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal