Tarih: 07.03.2007 - 19:54 Mesaj konusu:
cok geçmiş olsun kardesiş allah kimseye kaza bela vermesin _________________ İLK MOTORUM : 2006 CBR 600 RR
İKİNCİ MOTORUM : 2007 CBR 600 RR
:???
0 rh +
kardeşim önce geçmiş olsun diyeyim önemli olan sensin boşwe motoru ama şunu söyliyeyim kazalı motor olsa bile senin içine yatmaz gaz basıyosun gerektiginde fazla açarsın bence sat üstüne üç beş kuruş yeni bir tane al şimdiden hayırlı olsun büyükte geçmiş olsun allah korumuşş....selamlar
dolmuş aniden frene basti duz yolda allahdan yavaş gidiyordum dolmuşun arkasina vurdum allahtan yan yatim sol taraftan vurdum frenlerde yetmedi .
geçmiş olsun kardeşim.Bu dolmuşçuları,dikiz aynası kullanmayanları naaaapcaz bilemiyorum ki.bitane dolmuşçuyu dövmüştüm ben önüme kırdı diye, birçokda arabının dikiz aynasını kırmıştım kullanmıyorlar nası olsa lazım olmaz diye ama bitmiyorlar eğitim şart.
moturu ayağa kaldırmak istiyorsan kalkar ama önce sen bize lazımsın önce sen iyi ol.Motor kolay _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız