Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar sali günu geçirdim motorsiklet kazasi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar sali günu geçirdim motorsiklet kazasi

arkadaşlar sali günu geçirdim motorsiklet kazasi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 07.03.2007 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga büyük geçmiş olsun biraz daha dikkayli olsan iyi bence ???
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oziefe
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.03.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok geçmiş olsun kardesiş allah kimseye kaza bela vermesin
0 rh +
Başa dön
oziefe Çevrimdışı oziefe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 07.03.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim önce geçmiş olsun diyeyim önemli olan sensin Göz kırpıyorum boşwe motoru ama şunu söyliyeyim kazalı motor olsa bile senin içine yatmaz gaz basıyosun gerektiginde fazla açarsın bence sat üstüne üç beş kuruş yeni bir tane al şimdiden hayırlı olsun büyükte geçmiş olsun allah korumuşş....selamlar Bravo
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yabikci_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 07.03.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok buyukk gecmıss olsunn
hacidede42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.03.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim gelmiş geçmiş olsun
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 08.03.2007 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aqdamım önemli olan senin sağlığın zaten motor ölmüs sende bişi olmaması sevindirici sat o motoru düzen tutmaz yaptırsan bile
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
honeymaker
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.03.2007 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ucuz atlatmışsın çok geçmiş olsun.
honeymaker Çevrimdışı honeymaker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 08.03.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun motoru boş ver ALLAHTAN sende bi şey yok
Başa dön
suatcan Çevrimdışı suatcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CruncH07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 08.03.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelmiş geçmiş olsun inşallah ...........
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 08.03.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

dolmuş aniden frene basti duz yolda allahdan yavaş gidiyordum dolmuşun arkasina vurdum allahtan yan yatim sol taraftan vurdum frenlerde yetmedi .

geçmiş olsun kardeşim.Bu dolmuşçuları,dikiz aynası kullanmayanları naaaapcaz bilemiyorum ki.bitane dolmuşçuyu dövmüştüm ben önüme kırdı diye, birçokda arabının dikiz aynasını kırmıştım kullanmıyorlar nası olsa lazım olmaz diye ama bitmiyorlar eğitim şart.
moturu ayağa kaldırmak istiyorsan kalkar ama önce sen bize lazımsın önce sen iyi ol.Motor kolay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 08.03.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim... çook geçmiş olsun..
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 08.03.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi geçmiş olsun ya motoru boşver canına gelmesin...
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.03.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım zzr 600 yolla buraya konyaa ayaga kalkar anında Bravo geçmiş olsun kardeşim Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ghostrider17
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: tekirdag

MesajTarih: 11.07.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MÜKEMMEL BİR KAZA HELAL OLSUN Alkışlıyorum
Başa dön
ghostrider17 Çevrimdışı ghostrider17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caryy_boy_07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 12.07.2007 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zz600_kawa, kardeşim geçmiş olsun boşkoy motoru halolur o..senin canından değerlimi ya.....
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal