Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda CBF 150 (genel)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda CBF 150 (genel)

Honda CBF 150 (genel)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 07.03.2007 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar lastikler tubeless.bunu çelk janttan anlayabilrsiniz.telli jantta tubeless olmaz ama çelk jantsa tubeless olmayanı yok diye biliyorum.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
impressive
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 08.03.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuneytovuc,
Alıntı:

Balon derken iç lastiği diyosun sanırım.bunu önlemek için tubeless (şambriyelsiz) lastik taksak yeter dimi ?

Arkadaşım;motora yeni binmiyoruz.Lastiğin dubleks veya şambriyelli olup olmadığını en az senin kadar,bakınca anlarım.Şamriyelli lastik balon yapmaz zaten,dubleks yapar bu işi.Önce öğren.
Servise gösterdim,lastik 4 günde anca geldi.Üstelik para istediler.Neymiş efendim,bakımlara gitmemişim.9000 km bakımına gittim,13000 km de bakımlarını kendim yaptım,yağ değiştirdim.Şimdi 17000 km de.İşte bunun için garantiye girmiyormuş.Arkadaşlar, sanki motora değilde tekerleklere bakım yapacaklardı.Bursa da yetkili serviste bir tane olunca istedikleri gibi boru öttürüyorlar.haaaa şunu da eklemek isterim,arka teker bilyaları dağıldı.(motoru da hor kullanmıyorum).Daha önce Konyalı bir arkadaş müşteri hizmetlerini ara,yardımcı olurlar demişti.Aradım ama hala dönecekler.Lanet olsun böyle motora.Motor zevkimi köreltmesine izin vermedim,2005 ybr 125 ile takas yaptım,üstüne hiç bir şey istemedim.Kurtruldum arkadaşlar kurtulduuuuuum.Honda Bursa'ya 2.servisini açana kadar honda almıyacaz....almıyacaaz..almıyaacaaaz....Hondamı büyük MÜŞTERİLER Mİ? büyük görecez. İstemiyorum
Başa dön
impressive Çevrimdışı impressive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 5 para etmez bu motor Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
little-CBR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KOCAELY/YZMYT/KULLAR

MesajTarih: 08.03.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yauv arkadaşlar bu CBF150 tırt çıktı ...
Yada bana tırt olanı denk geldi...
Dün çarşıda bitanesiyle denk geldik,izmit emniyet müdürlüğü ışıklarında, bikalktık dağaldı. Acaba numaramı yaptı dedim, ama park ışıklarında sarı ışıkta kalktı yine ektim...
Acaba hepsimi böyle yoksa banamı denk geldii...
Bendede 2006 CBR125 var...
Olay sonrası acayip gaza geldim ama eee..
Sanki herkesi gececekmiş gibi hissettim kendimi Gülümsüyorum))

A Rh(+)
Başa dön
little-CBR Çevrimdışı little-CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

little-CBR, sok olmana gerek yok zaten tırt motor alanda hemen satma yoluna cıkyor zaten zaten fıyat yukseldı 3250 ye verıyolar motorları oto pazarında bu pazar 2800 e gordum 6000 de 2007 model makına adam buyuk makına alıcam dedı ama ben neden sattıgını ogrendım benım motorum oldugunu gorunce adam acıkladı nedenı bekledıgı gıbı cıkmamıs motor marşı ıkı defa tamır etmişler komur yakıyomus adam kontor satısı yapıyomus motorla lambası patlayıp duruyo dedı + yolda ybr lere gecıldıgını soyledı buda zaten yettı Dil çıkarıyorum
ginger
Üye
Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROL88 Ruh hastası dostum benim bu motor varya cbf150 .....................sin emi.Anladın sen onu !

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

<- erol88 tvs si ile ruh doktoruna giderken gözüküyor.
Alkışlıyorum tebrik ediyoruz kendisini doğru yolu bulmuş.
Başa dön
ginger Çevrimdışı ginger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seruvenci80
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul / maltepe

MesajTarih: 08.03.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erol88 senin olağanüstü motorun apacheyi yakından gördüm nbc motorda..oğlum cbr 125 ten bile küçük lan o...küçük atom karınca gibi çok komik..alçak vede küçücük...vah dedim senin haline tosunum benim..
asfaltta görmim seni egzosumla dumanımı yutmayı bırak ciğerlerini dağlarım Göz kırpıyorum
Başa dön
seruvenci80 Çevrimdışı seruvenci80 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Luxor
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.03.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili erol88
sana hak vermemek elde değil, cbf 150 tam tırt çıktı.neden biliyormusun?
ben bu motoru aldığımda yanında senin gibi bir mahlukatla uğraşacağımı söylememişlerdi.motordan tek ve en büyük şikayetim işte bu.
Allah'tan sana akıl, fikir vermesini diliyorum çünkü sen akıl dağıtılırken şemsiye ile dolaşıyormuşsun anladığım kadarı ile.
MT'den ayrılıp buraya sarmışsın bu arada, orada da seni çok severler bilirsin.Neden üyelik iptali istediğini buradaki arkadaşlara da açıkla da merak etmesinler bari.
Başa dön
Luxor Çevrimdışı Luxor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ginger
Üye
Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ruh hastası neden üyeliğini iptal istesin.Önce insanları kandırıyor tvs tvs diye sonra anlıyor millet cbf150 mi tvs mi buna ağzına geleni sayıyor buda kaçıyor tabi milletten üyeliğim iptal et diyor Gülümsüyorum heauea
bıcırık motorunla yakalamayayım seni bu yaz Tuzla da.
Hoş sen 2-3 aya kalmaz satarsınya o kendin gibi bıcırık motoru neyse.
Başa dön
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.03.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

kawasaki Bravo Bravo Bravo Bravo

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teker teker gelınde 100 m teker vıdeomu ızleteyım sıze kızlar duzgun konusmayı deneyın istersenız burası mt değil akıllı olun orası baska burası baska dıkkatlı olun kufurle bı yere gelınmez yollarda gormek ısterım sızın gıbı delıkanlıları ehuehu yola cıkınca yalan olursunuz emınım

sen benle sıkabılırmısın 3,0
Luxor
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.03.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seninle defalarca düzgün konuşuldu zaten, artık senin nasıl bir tip olduğunu bütün forumlarda herkes biliyor, o yüzden daha fazla alçalma imkanın yok.olabileceğin en alt seviyedesin şu anda...
sana sadece acıyorum...
forumdaki diğer arkadaşlardan da özür diliyorum başlık saptığı için.
ama insan olana laf bir kere söylenir, sana kaç defa söylendi.
MT de başka derttin burda başka dert
yeter yani...
Başa dön
Luxor Çevrimdışı Luxor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Luxor, begenmıyosan defol basımdan
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 08.03.2007 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şuanki fiyat 3390 abi ötv zammı geldi OK
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ginger
Üye
Üye

MesajTarih: 08.03.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

komik insan bana özelden ne yazmış bakın Gülümsüyorum

Gelenler :: Mesaj
Kimden: EROLL88
Kime: ginger
Tarih: 2007-03-08, 16:19:02
Konu: şii
hangı motorla kapışcaz cıbıf 150 le mi ıbrenı 130 da gorme sansın oldumu hiç senın buyur tuzlaya gel tuzla gebze arası anahtarına ama yalan yok ole senden cıktı laf geleceksen beklıyorum motorun acılmadıysa acılmasın da beklerız benımkı 1700 de geleceksen beklıyorum ama samimi ol anahtarına ordan notere gıdecez kacarsan da ... beklıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  Sonraki
11. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal