Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 09.03.2007 - 16:06 Mesaj konusu:
nur ablacım mükemmel gidiyor herşey
yanınızdayız konya md olarak destekliyoruz sizlerden ilham alıp bizde böyle bir işe kalkacağız inş.
tebrikler ediyorum _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
En son SGOR tarafından 09.03.2007 - 16:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 09.03.2007 - 16:10 Mesaj konusu:
sıra bizee gelioo artık yaplım şu prowalarıda sahneye geçelimm artık dimi _________________ Hayatynyz kötü bir yola girmi?se,
unutmayyn; direksiyondaki sizsiniz;)
Tarih: 09.03.2007 - 16:18 Mesaj konusu:
beyazkardelen79, sabırsızlıkla bekliorum canm bide genel prowa alsak daha da ii olcakk özledimm sizii _________________ Hayatynyz kötü bir yola girmi?se,
unutmayyn; direksiyondaki sizsiniz;)
beyazkardelen79, Ellerine sağlık güzel çalışma canım benm.Harika olucak._cute_chocolate_, ben yeni gördüm seni yanıona gelirken Çileklerle gelicem. _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 09.03.2007 - 16:54 Mesaj konusu:
Keyifli çalışmalarınızın devamını diliyorum
Sahne üstü provaların başlaması bizim için de oldukça önemli ama İstanbul'da boş sahne bulmanın sıkıntısı içindeyiz
Oyun öncesinde 3-4 provalık, daha doğrusu Genel Prova niteliğinde prova yapma şansımız olacak gibi..
Sevgilerimle, kolay gelsin İzmir _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
MrEnduro, istanbulda amatör bir gurubumuz vardı geçmiş yıllarda Halis Kurtça sahnesini kullanabiliyorduk. bir görüşün isterseniz _________________ endeligame / TAofalemidenge
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 09.03.2007 - 17:45 Mesaj konusu:
endeligame, oyunumuz 29 nisanda Halis Kurtça da olacak
prova mekanı bulmak zor, denk düşenlerde arkadaşların toplanmasına uymuyor.. kalabalık ekip olmamız biraz sorun, onun için de hafta da bir kez prova yapabiliyoruz..
İlgine ve önerilerine teşekkürler.. _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız