Hakan üzüldüm okuyunca , kaskon varmış en azından...28-29 gün beklersin işte kasko için..Sonra bahane ile motoru değiştirmiş olursun...Tekrar geçmiş olsun..Nerede serviste idi ? Servisten çıkar çıkmaz çalınmasıda ilginç. _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
Tarih: 09.03.2007 - 17:45 Mesaj konusu:
hakkan, çok geçmiş olsun ya...
umarım bir şekilde bulunur....
bu tip insanlara her şey haram olsun.. _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 09.03.2007 - 17:52 Mesaj konusu:
Çok geçmiş olsun Hakan abi ; kasko olduktan sorma üzme tatlı canını , daha güzelleri daha yenileri gelir illaki ,bak yeni sezona girices , alırsın bi SuZi temizinden olur biter . . .
Her işte bir kısmet vardır,sağlık olsun _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
Tarih: 09.03.2007 - 18:33 Mesaj konusu:
hakkan, İlk önce geçmiş olsun.Bana motorun nerde calındı ve motorunun üzerinde orjinalinden farklı sticer yada çizik vuruk gibi bişeyler varmıydı.Neden dersen geçenlerde arkadaşımın yeni aldıgı ducati 999S motoruna bakmaya burda adını yazmak istemediğim bir kapalı otoparka gittim.Resimdeki motora cok benzer üzeri brandalı bir R6 gördüm.Plakası olup olmadığına dikkat etmedim ama senin motoru çalan adam aynı plakayla binmiyecegi yada saklamayacağı kesin.Sen motorunun normalden farklı olan yerlerini bana PM at tekrar gittiğimde bir inceliim.Hiç belli olmaz bakarsın senin motor cıkar. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız