Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 554 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 10.03.2007 - 14:59 Mesaj konusu:
inşallah motoshow 2007de görürüz artık buna gelemedik. paylaşımın için sağol... _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
kadiRR_delisi, sana katılıyorum hondalarıda görseydik iiyiydi.....ama idare etcezz internetten fuar bu kadar olur.HULK abi eline sağlık,teşekkür, gidemeyenleri de düşündüğün için ayrıca teşekkür.... _________________ racing bir ya?am tarzydyr!!!...
honda ,kawasaki.suziki ve yamaha bayii olarak tanıtılıyor standlarda arkadaşlar.distiribütör olarak katılmamışlar.çok ta kötü bir fuar degildi ama ben genede ay sonundakini bekliyorun sabırsızlıkla... _________________
Tarih: 11.03.2007 - 14:56 Mesaj konusu:
Öncelikle Hulk üstadın ellerine sağlık. Neredeyse bütün fuarda ki motorları çekmiş. Zaten çok zengin bi fuar olmamış veya benim İstanbulda gittiğim ilk fuar olması nedeniyle bana öyle geldi. Sıra Cnr da. O daha muhteşem olur kanısındayım.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız