Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - buyurun motoshow 2007

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

buyurun motoshow 2007
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 10.03.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah motoshow 2007de görürüz artık buna gelemedik. paylaşımın için sağol...
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/baglarbası

MesajTarih: 10.03.2007 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tühh yaff bende cin makinalar sanıyodum keske gitseydim İstemiyorum güzel resimler abi paylasım icin saol Bravo Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 10.03.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar mükemmel elinize sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
bsa Çevrimdışı bsa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 10.03.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amerikalı cengiz herzamanki gibi hayabusaların yanında.. Gülümsüyorum

Abi ellerine sağlıkta honda reyonu yokmuydu yahu hep suzi kawa italyanlara çalışmışsın. Gülümsüyorum

bende belki yarın giderim. Eskisi gibi fuara vs ye merakım kalmadı eskiden 1 hafta öncesinden heyecan yapardım. Yaşlanıyoruz galiba.. Üzgünüm
racing81
Üye
Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 10.03.2007 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, sana katılıyorum hondalarıda görseydik iiyiydi.....ama idare etcezz internetten fuar bu kadar olur.HULK abi eline sağlık,teşekkür, gidemeyenleri de düşündüğün için ayrıca teşekkür....
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda ,kawasaki.suziki ve yamaha bayii olarak tanıtılıyor standlarda arkadaşlar.distiribütör olarak katılmamışlar.çok ta kötü bir fuar degildi ama ben genede ay sonundakini bekliyorun sabırsızlıkla... Göz kırpıyorum Delirdim

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 11.03.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayende fuarı da gezdim teşekkürler
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.03.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle Hulk üstadın ellerine sağlık. Neredeyse bütün fuarda ki motorları çekmiş. Zaten çok zengin bi fuar olmamış veya benim İstanbulda gittiğim ilk fuar olması nedeniyle bana öyle geldi. Sıra Cnr da. O daha muhteşem olur kanısındayım.
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 11.03.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık..gitmiş kdr oldum valla..
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bızımkıler neden yoktu orda ya manyak motorlar var valla bı tane kask aldım ordan n62 cok guzel ama bı tane de mont alacaktım para cıkısmadı bee
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal