Tarih: 10.03.2007 - 12:24 Mesaj konusu:
Gece Süper Fotolar Süperdi. Ozze Bar DA Süperdi..Yalnız Ozze Giderken Uendeligame,Abimle Bir Kaza Geçirdik Allahtan Ucuz Atlattık Sadece Sol Dizim Şişti O KAdar..... _________________ ÖLÜMSE BEDENİNİ TRİBÜNLERDEN AYIRAN RUHUN KALIR YANIMIZDA KAF SİN KAF DİYE HAYKIRANN.......
mArGaRiTa, ablam benim sen buralara gelirmiydin yaa;görmeyeli büyümüş kocaman abla olmuşsun. zxrhalit, kardeşim sen yeterki İzmire gel.Burası tam sana göre;denizide,kızıda seni bekliyor zaten,onlardan fırsat kalırsa bizlede tanışır gezersin beyazkardelen79, güzellerin en güzeli ellerine sağlık;dostlara olan hasretimizi sayende fotolara bakarak giderebiliyorum.
apocalyptica, kardeşim Volkana bir sen değil bütün İzmir hasta;O bir karizma,o bir mükemmellik abidesi,o bir dostluk sembolü,o Md nin en büyük üyesi _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
zxrhalit, bas gel kardeşim kızlı erkekli İZMİRi sevindir.Misafir ederim seni,ama motoru yeşile boyarsan ve bi tur motorları takas edersek _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 10.03.2007 - 13:54 Mesaj konusu:
nur ablacım resimler için teşekkürler
izmir md yi eğlenceleri günlerinde görmek güzel
eğlenceye tam gaz tanıdık simları görmek güzel muhebbetiniz bozulmasın _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
SGOR, kardeşim Konya MD de senin sayende güzel ve etkin faaliyetler yapıyor.Fakat Halil başkanla görüşünde şu Uşak civarındaki halı saha maçını yapalım artık.Geçen her gün ben kilo alıyorum bu gidişle oynayamayacağım herhalde. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
ablam benim sen buralara gelirmiydin yaa;görmeyeli büyümüş kocaman abla olmuşsun
bikehoper, abicim geliyomuşum demekki ... şimdi hiç inkâr edemezsin..Sen gelmiyormuşsun işte.. büyüdük tabi sen bizi görmeyeli.. Bilmiyorum artık ne zaman gelcen görcen bizleri..Muhabbetine hasret kaldık haberin olsun.. Gelecek Haftada orada olucaz.. Gelmezsen kurtulamazsın dilimden
beyazkardelen79, ellerine sağlık Nur'um.Bende yanınızda olucaktım çok istemedim ama durumu biliyorsun..Süper eğlenmişiniz. Bir dahaki sefere inş.Hepinizi seviyorumm... Bana kızmayın ama olur mu _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
beyazkardelen79 resimler çok güzel eline sağlık .çok eğlendik, çok güldük.. hatta ben bi virajda abartıp yerlere yattım , yetmiyormuş gibi artçım befehl (Emir) kardeşime de asfaltı tavaf ettirdim..allahtan çok yavaştık motor kaydı gitti, biz asfaltı öptük. Ozze bardan dönüşte o kafayla kuşanıp motoruma hamle yaparken aklı selim vefakar arkadaşım ibRRahim kararlı bir şekilde karşıma dikilerek öpmeye doyamadığım asfaltla olan ilişkimize bir nokta koydu. Mustafa456 ile beraber motorumu garaja , ordanda arabamı alıp beni eve teslim yaptılar. Şu anda bu satırları yazabiliyorsam bu arkadaşlarım sayesindedir… binaenaleyh sağ gözümden bir damla yaş sesizce süzülerek laptopuma damladı…yaşamak çok güzel… de ben haftaya napıcam. Cumaları motorsuz gelsem?..olmaz, çok saçma…motumla gelip anahtarları ibRRahime teslim etsem..yok onada yazık, arkadaşlıkta biyere kadar..en iyisi az içim ben..tabi tabi _________________ endeligame / TAofalemidenge
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız