Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 09.03.2007 cuma uğrak bar (resimleri)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 09.03.2007 cuma uğrak bar (resimleri)

İzmir MD 09.03.2007 cuma uğrak bar (resimleri)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 10.03.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gece Süper Fotolar Süperdi. Ozze Bar DA Süperdi..Yalnız Ozze Giderken Uendeligame,Abimle Bir Kaza Geçirdik Allahtan Ucuz Atlattık Sadece Sol Dizim Şişti O KAdar.....

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Fakiros
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SmSn-İst.(fulya)

MesajTarih: 10.03.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ablacım kıskanmamak elde deilki ,süpersiniz hepiniz
Başa dön
Fakiros Çevrimdışı Fakiros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 10.03.2007 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mArGaRiTa, ablam benim sen buralara gelirmiydin yaa;görmeyeli büyümüş kocaman abla olmuşsun. Dil çıkarıyorum
zxrhalit, kardeşim sen yeterki İzmire gel.Burası tam sana göre;denizide,kızıda seni bekliyor zaten,onlardan fırsat kalırsa bizlede tanışır gezersin Çok gülüyorum Bravo
beyazkardelen79, güzellerin en güzeli ellerine sağlık;dostlara olan hasretimizi sayende fotolara bakarak giderebiliyorum.
apocalyptica, kardeşim Volkana bir sen değil bütün İzmir hasta;O bir karizma,o bir mükemmellik abidesi,o bir dostluk sembolü,o Md nin en büyük üyesi Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.03.2007 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikehoper,
Alıntı:

zxrhalit, kardeşim sen yeterki İzmire gel.Burası tam sana göre;denizide,kızıda seni bekliyor zaten,onlardan fırsat kalırsa bizlede tanışır gezersin

oraya gelirde seni görmeden gidermiyim hiç daiii Çok gülüyorum Delirdim teşekkür ederim Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 10.03.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, bas gel kardeşim kızlı erkekli İZMİRi sevindir.Misafir ederim seni,ama motoru yeşile boyarsan ve bi tur motorları takas edersek Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çoook seviyorum

Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.03.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikehoper, Çok gülüyorum Çok gülüyorum senin canın sagolsun bi tur falan ne demek gelicem daii hiç merak etme ama
Alıntı:

kızlı erkekli İZMİRi sevindir

işte o olmadı kızlı olmazda bol bol erkekli gelirim aman dai ne yaptın sen yakacanmı beni Delirdim Delirdim Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 10.03.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, kardeşim sen yanlız gelde İZMİR in kızlarıda erkekleride sevinsin demek istedim. Çok gülüyorum Bravo Delirdim

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.03.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikehoper, pordan daii yanlış anladım falla Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.03.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nur ablacım resimler için teşekkürler
izmir md yi eğlenceleri günlerinde görmek güzel
eğlenceye tam gaz tanıdık simları görmek güzel muhebbetiniz bozulmasın Alkışlıyorum
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 10.03.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR, kardeşim Konya MD de senin sayende güzel ve etkin faaliyetler yapıyor.Fakat Halil başkanla görüşünde şu Uşak civarındaki halı saha maçını yapalım artık.Geçen her gün ben kilo alıyorum bu gidişle oynayamayacağım herhalde.

Başa dön
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 10.03.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar ..............Alkışlıyorum iyi eglenceler
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 10.03.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ablam benim sen buralara gelirmiydin yaa;görmeyeli büyümüş kocaman abla olmuşsun

bikehoper, abicim geliyomuşum demekki ... şimdi hiç inkâr edemezsin..Sen gelmiyormuşsun işte.. büyüdük tabi sen bizi görmeyeli.. Bilmiyorum artık ne zaman gelcen görcen bizleri..Muhabbetine hasret kaldık haberin olsun.. Gelecek Haftada orada olucaz.. Bravo Gelmezsen kurtulamazsın dilimden Sinirlendim
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 10.03.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, ellerine sağlık Nur'um.Bende yanınızda olucaktım çok istemedim ama durumu biliyorsun..Süper eğlenmişiniz. Ağlıyorum Bir dahaki sefere inş.Hepinizi seviyorumm... Bana kızmayın ama olur mu ? Delirdim Delirdim
endeligame
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.03.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79 resimler çok güzel eline sağlık Bravo .çok eğlendik, çok güldük.. hatta ben bi virajda abartıp yerlere yattım Beğenmedim , yetmiyormuş gibi artçım befehl (Emir) kardeşime de asfaltı tavaf ettirdim..allahtan çok yavaştık motor kaydı gitti, biz asfaltı öptük. Ozze bardan dönüşte o kafayla kuşanıp motoruma hamle yaparken aklı selim vefakar arkadaşım ibRRahim kararlı bir şekilde karşıma dikilerek öpmeye doyamadığım asfaltla olan ilişkimize Çoook seviyorum bir nokta koydu. Mustafa456 ile beraber motorumu garaja , ordanda arabamı alıp beni eve teslim yaptılar. Şu anda bu satırları yazabiliyorsam bu arkadaşlarım sayesindedir… Ağlıyorum binaenaleyh sağ gözümden bir damla yaş sesizce süzülerek laptopuma damladı…yaşamak çok güzel… Dil çıkarıyorum de ben haftaya napıcam. Cumaları motorsuz gelsem?..olmaz, çok saçma…motumla gelip anahtarları ibRRahime teslim etsem..yok onada yazık, arkadaşlıkta biyere kadar..en iyisi az içim ben..tabi tabi
mdtolga
Üye
Üye

Nereden: heryer

MesajTarih: 10.03.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1o numara bir gece olmuş yüreğinize sağlık Çoook seviyorum Alkışlıyorum
Başa dön
mdtolga Çevrimdışı mdtolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.73 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal