Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTOASİST CARD 15 martta tüm motorsikletlilerin hizmetinde

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTOASİST CARD 15 martta tüm motorsikletlilerin hizmetinde
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cycleoznur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mail attım siteye bilgilerimi yeterli değilse devam edelim online chat calışmıyor heralde
Başa dön
cycleoznur Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
joerocket
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende motorsikletin ruhsat bilgilerini gönderdim orda banka havalesiyle ödeniyor yazmışsınız ama banka bilgileri yoktu neden acaba
Başa dön
joerocket Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 10.03.2007 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İPA / AXA Assistance gerçekten bu işi çok ciddi yapıyor, bunu motor tutkunları için de geliştirmesi çok güzel olmuş... Fiyatı da uygun, normal araçlar için bu hizmetlerin fiyatları 249 YTL ile 749 YTL 0lmak üzere 2 bantta belirlenmiş. 49 Ytl güzel rakam Bravo

Herkesin edinmesi gereken bir kart bence, teşekkürler motorkolik Bravo
Cthulhu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Dreamland type of Hell

MesajTarih: 11.03.2007 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro demiş ki:
İPA / AXA Assistance gerçekten bu işi çok ciddi yapıyor, bunu motor tutkunları için de geliştirmesi çok güzel olmuş... Fiyatı da uygun, normal araçlar için bu hizmetlerin fiyatları 249 YTL ile 749 YTL 0lmak üzere 2 bantta belirlenmiş. 49 Ytl güzel rakam Bravo

Herkesin edinmesi gereken bir kart bence, teşekkürler motorkolik Bravo

Selamlar ,
Assistans işlerinden çok iyi anlarım , keza yaptığım iş odur Gülümsüyorum
Sözü geçen hizmet ,kaskoların çekici/kurtarıcı ve ilave hizmetlerinden faydalanmakla aynı şey demektir.Kasko firmaları müşterisine poliçeyi keserken atıyorum 500 YTL para alıyorsa bunun sadece 25-30 YTL'lik kısmıyla bu hizmetlerin aynısını almanızı zaten sağlıyor(bu rakam hiç değişmez,araba için de aynı rakam,motosiklet için de).Burada uyarı şu : Kaskonuz varsa bunu yaptırmanıza gerek yok!Zaten hak sahibisiniz.
Ancak,gayet tabi kasko yoksa bu hizmetlerden yararlanmak için 50 YTL çok basit bir rakam olarak kalıyor,faydalanmak lazım.İstanbul içinde basit bir arızadan yolda kalsanız zaten maliyetiniz 40-50 YTL'dir bu assistans firmaya;yani risk yönetimi Göz kırpıyorum Bu arada normal araçlar için sanırım bahsedilen sadece yol yardım hizmeti değildir 249 YTL- 749 YTL arası fiyat.Eğer öyleyse çok fahiş.

Önemli Not: Allah göstermesin,başınıza bir iş gelirse yolda ve bu numarayı aramanız gerekirse inanın limitleri çok dardır ve orada ne yazıyorsa harfiyen uygularlar,sizi zor durumda bırakabilirler,mesela bir örnek :
Şehirlerarası yolda akşamüstü motorunuz arıza yaptı diyelim.Motorunuzu çekerler.Konaklama isterseniz vermezler! Sebebi ise çok basit : motorunuz ertesi günü onarılabilir ?!?!? Bunu bilebilmeleri akşamın o saatinde mümkün değildir,servisler kapalıdır zaten ,ancak eğer onarılırsa otel ücretini sizden geri alırız derler.Uçak bileti vermemek için yırtınırlar,otobüs ile yollamaya çalışırlar sürekli olarak. vs vs vs uzar gider.
Çok iyi biliyorum bu işleri çünkü Interpartner'in azılı rakibi firmada çalışıyorum,onların nasıl çalıştıklarını biliyoruz,kıstıkça kısmaya çalışırlar,hele ki bu sigortanın değil de kendı öz müşterisi olunca daha rahat davranırlar ve taleplerinizi reddedebilirler bilginiz olsun.
Başta çok renkli gelir ancak zor durumunuzda canınızı sıkabilirler.Hoş,yine de değer.

Son Mesajdan 21 dakika sonra eklendi:

joerocket demiş ki:
ürün cok güzel ve fiyatı bu hizmetlere göre bedava sayılır kartın üzerinde interpartnerin logosunu gördüm bildiğim kadarıyla dünyanın en büyük asistans firmalarından birisi cıksın hemen alıcam

Son Mesajdan 20 saat 17 dakika sonra eklendi:

Son Mesajdan 2 saat:

bayilikler verilecekmiş motor servislerinin dikkatine

Doğru ama eksik bir bilgi Gülümsüyorum : AXA group, Assistans sektöründe dünyada 1 numaradır. 2 numarada da İspanyol Mapfre Assistencia firması vardır.
Türkiye'de ise ;,ciroları ,sahip oldukları müşteri sayısı ve de sağladıkları müşteri memnuniyeti ile Axa Group,yani Türkiye'deki adıyla Interpartner Assistans 2 numaradır ! Çalıştığım firma diye söylemiyorum ama 1 numara Mapfre'nin Türkiye şubesi Turassist firmasıdır Gülümsüyorum
www.turassist.com

Sadece bir bilgi Çok gülüyorum
motorkolik
Sponsor

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.03.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumun için teşekkür ederim yazınızı aynen Güven Aytaç ile paylaşacağım; demekki siz Turasist olarak böyle davranıyorsunuz cok yazık
Başa dön
motorkolik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Cthulhu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorkolik demiş ki:
yorumun için teşekkür ederim yazınızı aynen Güven Aytaç ile paylaşacağım; demekki siz Turasist olarak böyle davranıyorsunuz cok yazık

Ben,Interpartner'in nasıl davrandığını yazdım,Turassist ise bunları yapmıyor,bu yüzden 1 numarayız :)Yazımı tekrar okumanızı öneririm. Ayrıca genel müdürümüzün adını yanlış biliyorsunuz

Not:Ayrıca bu başlığın reklam amaçlı olarak açıldığından şüphe etmekteyim Beğenmedim
racingrafiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 12.03.2007 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ha ha bence bu kartın altından bi çapan oğlu çıkar, kimse babasının hayrına iş yapmaz bi kaç ay sonra burda bu kart hakkında topicler açılmaya başlanır kesin. şöle kötü böle kötü. şahsen ben inanmıyorum bu söyledikleri sözleri tutcaklarına. politikacılar gibi bunlar oy verene kadar herşeyi yaparlar oyu aldıktan sonra sallarlar. Beğenmedim

Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Başa dön
racingrafiker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorkolik
Sponsor

MesajTarih: 12.03.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sn racigrafiker inanmamakta serbestsiniz kullanmazsınız olur biter dünyada milyonlarca insan assistance hizmeti kullanıyor Türkiyedede dünya devleri hizmet veriyor zaten ne yazılıysa o hizmetleri kusursuz alırsınız almazsanız hukuk var şikayet edersiniz zaten Tüm Türkeyi sınırlı sayıda asistance şirketleriyle calışıyor burada Turasist veya interpartner iyidir kötüdür diye savaşta yapmıyoruz cthuhhuda tapici imiz reklam kokuyor demiş doğrudur bilinçlendirdik ürün cıkmadan ayrıca zaten motorkolik md sporsorudur bizim bannerimizde geciyor orda polimiklere girmeye gerek yok isteyen tüketir isteyen tüketmez toplumun bileceği iştir bu
Başa dön
motorkolik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cycleoznur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaa bu topic nasılda hareketlenmişşşşş
Alıntı:

Not:Ayrıca bu başlığın reklam amaçlı olarak açıldığından şüphe etmekteyim

Alıntı:

Türkiye'de ise ;,ciroları ,sahip oldukları müşteri sayısı ve de sağladıkları müşteri memnuniyeti ile Axa Group,yani Türkiye'deki adıyla Interpartner Assistans 2 numaradır ! Çalıştığım firma diye söylemiyorum ama 1 numara Mapfre'nin Türkiye şubesi Turassist firmasıdır
www.turassist.com

sende turasist diye reklam yapmışşınnnn hıııııı seni ama benim arabam ankara sigortadandı gelen cekicide turasist yazıyordu bana hiç iyi davranmadılar ve cok geç gelmişlerdi seninde aklında bulunsun geldiler ama geç geldiler insanlık hali

sizde cıkarsaydınız böyle bir ürün dimi ama meyve veren ağacı taşlamaya değermi
Başa dön
cycleoznur Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cthulhu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cycleoznur demiş ki:
aaa bu topic nasılda hareketlenmişşşşş
Alıntı:

Not:Ayrıca bu başlığın reklam amaçlı olarak açıldığından şüphe etmekteyim

Alıntı:

Türkiye'de ise ;,ciroları ,sahip oldukları müşteri sayısı ve de sağladıkları müşteri memnuniyeti ile Axa Group,yani Türkiye'deki adıyla Interpartner Assistans 2 numaradır ! Çalıştığım firma diye söylemiyorum ama 1 numara Mapfre'nin Türkiye şubesi Turassist firmasıdır
www.turassist.com

sende turasist diye reklam yapmışşınnnn hıııııı seni ama benim arabam ankara sigortadandı gelen cekicide turasist yazıyordu bana hiç iyi davranmadılar ve cok geç gelmişlerdi seninde aklında bulunsun geldiler ama geç geldiler insanlık hali

sizde cıkarsaydınız böyle bir ürün dimi ama meyve veren ağacı taşlamaya değermi

Ben sana şunu diyeyim : Interpartner'in de Turassist'in de anlaşmalı olduğu çekiciler vardır.Ve çoğunlukla da aynı firmayla çalışırlar.Bu firmanın elinde atıyorum 10 tane çekici varsa 5 tanesine Interpartner logosu koyar,5 tanesine de Turassist logosu koyar ve çağrı aldıkları zaman işe yollanması gereken çekici Inter'den geldiyse üzerinde Interpartner logosu olması gerekirdi çünkü Ankara Sigorta Interpartner ile çalışıyor bilgine .Dediklerinin aksine sana üzerinde Interpartner yazılı bir çekici gelmesi gerekiyordu ancak ellerinde araç kalmadığı için sana Turassist kontenjanından bir araç yollamışlar,araç yetiştirememişler ,anlaşılan o.Interpartnerin bu olaydan haberi olsaydı çekiciye ceza verirlerdi emin ol ama bu olayın Turassist ile yakından uzaktan alakası yok.
Yahu,zaten ben hizmet güzel diyorum ama bilinen bazı eksik bilgileri tamamlıyorum yanlış anlaşılmasın.Kaskom olmasa ben de yaptırırdım bu hizmeti
cabaj
Üye
Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 01:10    Mesaj konusu: bu kart bana pek inandırıcı gelmedi. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi kere sayfada çelişkili ifadeler var. biri kart 11 martta çıkıyor diyor öbürü ben kartı aldım bile diyor ama yazdığı tarihte kart henüz çıkmamış.Benim anladığım kadarıyla interpartnerde çalışan birileri bu kartı motor sahipleri için pompalıyor. Pazarlamada değişik stratejiler vardır kaldıki buda onlardan biri gibi geliyor bana. Hizmet güzel ama firmadan dolayı problemler olabilir. bana pek güvenilir gelmedi açıkçası.
Başa dön
cabaj Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorkolik
Sponsor

MesajTarih: 12.03.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ifadeler celişkili gelmiş olabilir 15 martta ürün resmi olarak cıkıyor ama isteyenlerin kartlarını verdik ama call center numarası 15 martta acılacak yani 15 mart terminli anlaşılmıştır. motoasist ismi tamamen motorsigortam.net ve motorkolik.com ailesine aittir interpartner asistance sadece servis sağlayıdır. kartınızı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Başa dön
Dev_Adam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale_çan

MesajTarih: 12.03.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle almak lazımmmm Bravo Motordelisi

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

karar degıstırdım bu işte bir bit yeniği var galıba... Motordelisi Beğenmedim
motorkolik
Sponsor

MesajTarih: 12.03.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar satış öncesi yorumlar alınsın diye zaten bu topic acıldı tabiki işte bir bit yeniği falan yok interpartner Türkiyede ilk defa motorsikletler için asistance veren şirkettir isvicre sigortadan yapılan motorsiklet kaskolarının içerisindede aynı ürün mevcuttur tekrar söylüyorum asistance kullanmak ayrı bir kültürdür. Türkiyemiz daha yeni yeni kullanmaya alışıyor senelerdir asistance şirketleri TÜrkiyemizde olmasına rağmen kullanım cok sık değildir ama son zamanlardaki reyting lere baktığımızda toplumumuzun bu hizmetleri aktif olarak kullandıkları görülmüştür. gönlünüz , içiniz rahat olsun
Başa dön
joerocket
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.03.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
joerocket Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye