Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 565 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 10.03.2007 - 00:55 Mesaj konusu:
ya arkadaşlar ben bu kubatu ile yüz yüze tanıştım benim kuzenimin komşusu hatta geçen hafta motorlarımızı birbirine kilitledik iyi çocuk sadece motoru yeni ve kullanıcı olarak çok fazla yeni tecrübesi az ve kendine güvenemiyor ama inanın tam bir motor delisi sizlerle çok fazla tanışmanın verdiği heyacanla sitemini biraz abartmış mazur görün. şirindede sana hiç yakışmadı senki yeni arkadaşlarla tanışmayı seven motor camiasına yeni insanlar katmak için elinden geleni yapansın ama kubatu'ya tepkin yanlış artı volkan abi zaten kendini ifade etti sana yangına alevle gitmek değil su hortumu ile gitmek yakışırdı. hepinize saygılarımla.
Kayıt: Feb 06, 2007 Mesajlar: 1282 Nereden: ISTANBUL HONDA
Tarih: 10.03.2007 - 01:46 Mesaj konusu:
Bu bir gezi değil prova arkadaşlar, çanakkaleye gidecekler için bir prova.... Tabiki bu demek değil ki çanakkaleye gelmeyecek arkadaslar katılamaz, ama organizasyonu asıl amacından saptırmadan olmalı bu katılım.
kabuto,
Motorcu adam motoruna biner, ve gider. Hepimiz motorumuza 0 km den başlıyoruz binmeye, baskası o motoru kullandığı sürece yapılan km ler senin değildir.
Motorcu adam cesur olur, gözü kara olur. Bin sabah motorunun üzerine çık yol bak daha farklı görünecek herşey sana...
Burası bir motor grubu ama kimse kimseyi artçı almakla yükümlü değildir. Artçı demek yoldaş demek, artçı demek keyif demek, artçı demek 1 can daha demek, artçı demek risk demek...
Her motorcu bunlardan birini düşünerek artçı alır yada almaz.
Emin ol artçı almak isteyip de seni özellikle almak istemeyen kişi yoktur aramızda... Fakat şöyle birşey de varki sen artık motorlu bir delisin ve deliliğin gereklerini yerine getirmelisin.
Başkasına emanet edeceğine canını, kendine et bence. Senin canını senden daha cok düşünecek birbaşkası daha olmaz, annelerimizden başka...
Sen ki MD ye üyesin, sen ki Delisin, görelim seni... Hadi yarın sabah görüşmek üzere.
Volkan abi bizlerin büyüğüdür, eminim ki geldiğinde konuşacak ve bu tatsız olayı tatlı hale getireceksinizdir. Volkan abi büyüklüğünü, sen de kişiliğini gösterip bu işi kolaylıkla halledebilirsiniz.
Deliler kardeştir, deli deliyi 1 km den tanır... _________________ 0 rh+
Tarih: 10.03.2007 - 02:01 Mesaj konusu:
kabuto demiş ki:
cetik, kizidigim nokta
madem organizatorsun o rutben war madem bir ock insani taniyorsun kendine motosiklet bulamayan arkadaslara motor bul artci oalrak gelsinler
yada geziye katilmak isteyen insanlara ya motorla gelin yada gelmeyin deme cok yanlis bir tavir bu benim kimseye artci almiyosunuz diye kizidigm yok
tabiki artci cok tehlikeli olabilir ama madem bir sey soyluyosun ve madem bu isi ayarlayan sensin ya kendin organize et bu isi ki bu isle ugrasan kisi sensin . yada arabayla gelecek olan insanlara bu sekilde tavir yapma
adam yazmis arabyla gelmek istiyorum 3 kislik bos yerim war 2 kiside yazmis biz gelelim diye oradaki 3 kisinin gunahi motosiklet bulamamakmi cok ayip cok yanlis tavir.
kusura bakmayin ben bunda ozur dilenicek bisey bulamiyorum aslinda ozur dilemsi gerek kisi kendisi .
organize edemiyosan organizator olma . oluyosanda organize et insanlari toplarlayip araniza katilmak isteyen insalari uezecek sekilde yazilar yazma.
arkadas sen ne acayip bi adamsın ya...
organizatörün görevi sana artçı olacağın motoru bulmak ,motorsuzsan motor vermek gideceğin yerde ihtiyaçlarını(benzin yemek gibi) karşılamak ,cebine para koymak değildir..(
ben md'de yeniyim organizatörümüzüde çok tanımıyorum ama sen o şekilde ne ona nede başka bir insana hitap edemessin heralde yaşın çook genç algıda zorluk çekiyosun,
birde görüşelim falan demişin buna çok sinirlendim
senin yerinde olsam bir araba bulur ,grup seyir halinde iken arabayla içlerine dalar ortalığı kan gölüne çeviririm,bu fikri biyere yaz...
hem tek tek değil bi kerede md istanbul ayağını temizlersin,sanada organizatörlük kapıları açılır bu vesile ile...
mrenduro abi o tarihlerde fuar yokmu .toplu bi şekilde fuara gidilse bence daha eglenceli, olur .gibi geliyor .gerçi çok istememe rağmen cumartesileri çalışıyorum . ama şile ye gitceğinize fuara gitseniz daha hoş olur gibi .pazar günüde fuara ben gitcem.
Bu gezini düzenleniş amacı çanakkale gezisinde düzenlenecek olan gezide hiç bir şekilde problem yaşamamak için bir ön alıştırma yapmak ve o bahane ile bişiler yapmak gözleme vb gibi. Fuarı bu işin içine katmak bence asırı sacma olur ki fuara hep beraber gidildiğini düşünsek bile herkesin kendine göre zevkleri var vb içerde her şekilde herkes bi yere dağılcak o yüzden hiç bir anlamı olmıyacağını düşünüyorum. _________________ Brothers everywhere
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World
Tarih: 10.03.2007 - 02:37 Mesaj konusu:
motorsuz kaldım kendimi sevgilim beni terketmiş gibi hissediyorum _________________ Ne insanlar gördüm üzerlerinde elbiseleri yoktu ..
Ne elbiseler gördüm içinde insan yoktu.
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 10.03.2007 - 05:07 Mesaj konusu:
ne mevzuu oldu be valla şirindede sende ayıp etmişsin valla. lütfen arkadaşlar burası bir dostluk sitesi arkadaşlık değil burda çöp çatanlıkta yapılmıyor. bu kadar fevri davranmanın hiç bir anlamı yok kabuto kardesim sende sakin ol herkesde sakin olsun..
yarın burda olmasa bile yüz yüze bakıcaz.
lütfen lütfen lütfen
emeğe saygı....................... _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Ne komık adamlar var yaa şu sitede gülerek okudum tüm yorumları ve 25 yaşındakı bu arkadaşımızın cahilligi beni acayıp etkiledi... dememki yaşla alakalı birşey yok hayatta...
Organizatör olarak gezi düzenleme dışında hiç bir ihtiyaçı karşılamıyoruz arkadaşlar yolda kalırsın istanbul da ara yardım edebılırsek edelım, motorla ilgili bir sorun olur ara msn baglan gerekırse konturun mu yok ödemeli ara söylemeyelım, daha fazlasını isteme biz bu görevi para karşılıgı yapmıyoruz.Yani burdan bir maaş almıyoruz(hakan dinçer iyi olurdu anladın sen) ve hepimizin kendıne göre bir işi gücü var bunlarıda aksatmadan yapmalıyız bazı şeyleri....
Ben kendı adıma konuşuyorum hergün md cercevesınde msn pm yoluyla 30 kişiyle konuşuyorum cogu naber yazıyor cevap verıyorum bılıyorum karşımdakının bana bırşey sormayacagını işimden geri kalarak kırılmasın dıye cevap yazıyorum bunun yanında kendı arkadaşlarımda var tabı... yani herşeye yetişemiyorum bu arada arkadaş pm bana atmış... bırazdan attıgı pm buraya kopyalayacam okuyun yeterlı olacak sanırsam
Kimden: kabuto
Kime: mezar
Tarih: Pzr Mar 04, 2007 6:53 pm
Konu: selam
ya ben toplantiya katilmak istiyorum fakat bi problem war .
bilgin warmi yokmu bilmiyorum motosikletimi yeni aldim trafige cikabilciek akdar guvenmiyorum kendime melesef. giderken ve donerken kadikoy-umraniye- uskudar bu bolgelerden birisinden alip briakabilicek bir ardas warsa beni arti olarak yamiyabilirsen gelmek isterim
Adam taksi veya dolmuş arıyor kendıne ordan alacak ve oraya bırakacak...
Yamamak ben ayakkabıcı degılım hadi bu mesajını sende oku ama tarihe iyi bak bu gezi daha yoktu o zaman...
Tanımadığım birinin arkasına artçı olmam ve tanımadığım birini arkama artçı almam...Motosiklet kişiseldir, artçı olan hayatını sürücüye emanet eder. Sorumluluk sahibi 3. şahıslar değil, kişinin kendisidir. Tanımadığım kimsenin sorumluluğunu almak istemem, hele hele bu sorumluluğu gidip başkasına hiç atamam. Bu makina, araba değil. Alışılmış kullanma tekniğini, dengeyi değiştirecek en ufak unsur kötü sonuçlar verebilir.
Volkan'ı seviyoruz, sevmiyoruz topiği de değil bu. Onun zaten bunlara ihtiyacı yok. Burada konuşulan "Görev" gereği, isteğiniz, bu "Görevler"'in kapsamında değildir.
Ayrıca grup sürüşleri acemiler için, iyi bir tecrübe kaynağıdır. Her şekilde daha güvenlidir. Tavsiyem, cesaretinizi toplayıp katılmanız. Kimse basıp gitmiyor, ortalama bir hızda ilerleniyor. Panik yapmaya gerek yok. Hatta katıldıktan sonra göreceksin ki, kendinize güveniniz yerine gelecek.
Organizatörlüğün ne olduğunu, gezilerde ve buluşmalarda anlayabilirsiniz. Kimse kimseye işini veya görevini anlatmak durumunda değil. _________________
[/url]
Tarih: 10.03.2007 - 09:03 Mesaj konusu:
mezar, Abim Bak ne kadar güzel demiş
dememki yaşla alakalı birşey yok hayatta...KESİNLİKLE _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 10.03.2007 - 17:40 Mesaj konusu:
henüz dönen yokmu acaba geziden çok merak ediyorum nasıl geçti _________________ Ne insanlar gördüm üzerlerinde elbiseleri yoktu ..
Tarih: 10.03.2007 - 18:07 Mesaj konusu:
abi acayip heves etmiştim ya biraz sıkıldığımı hissetmeye başlamıştım motordan yeni bişi olacaktı bana ama ilk seferde katılacam inşallah sizlere ... Sorunsuz ve eğlenceli geçtiği içinde sevindim açıkçası
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
abi acayip heves etmiştim ya biraz sıkıldığımı hissetmeye başlamıştım motordan yeni bişi olacaktı bana ama ilk seferde katılacam inşallah sizlere ... Sorunsuz ve eğlenceli geçtiği içinde sevindim açıkçası _________________ Ne insanlar gördüm üzerlerinde elbiseleri yoktu ..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız