Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 10 Mart Toplu sürüş gezisi raporu,fotoları,videoları.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

10 Mart Toplu sürüş gezisi raporu,fotoları,videoları.

10 Mart Toplu sürüş gezisi raporu,fotoları,videoları.
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 10.03.2007 - 19:34    Mesaj konusu: 10 Mart Toplu sürüş gezisi raporu,fotoları,videoları. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MD dostları, hafta başında açtığımız başlık gereği, Çanakkale Şehitleri anma gezimiz öncesinde yaptığımız toplu sürüş uygulaması ve teknik gezisi başarıyla gerçekleşmiştir. Alkışlıyorum

Program gereği carrefour önünde gelen MD üyeleriyle buluştuk, bazı arkadaşların gelmesi geçiktiğinden, gecikmeli olarak Şile yolu üzerindeki ikinci buluşma noktamızda toplandık.. Burada da katılacak dostları bekledikten sonra 40km lik yol boyunca yapılacak teknik uygulamalar tüm sürücülere anlatıldı ve uyulması istendi.. Önceden hazırlanan Reis-Artçı ve Joker bantları belirlenen arkadaşların sol kollarına takıldı..
Yol boyunca tüm el, kol, sinyal işaretleri kullanılarak fermuar düzeninde yol alındı. Şile yolundaki uğrak yerimizde hem kahvaltılarımızı yaptık hem de yol boyunca uygulamada oluşan aksamalar ve teorik bilgilendirmeleri değerlendirdik.
Bu değerlendirmeler sonucunda:

1- Grup, yol müsait olmasına karşın en fazla 80 km hızla yol alabildi. Küçük cc motorların uzun yolda grubun hızını oldukça düşüreceği tespit edilmiş oldu.

2- Fermuar düzeni mümkün olduğunca korundu.

3- Artçı (mezar) görevini kurallara uygun bir şekilde gerçekleştirdi.

4- Ekibin içerisinde el ve kol işaretlerinin anlamını bilmeyenler olduğu belli oldu, kendilerine kurallara göz atması iletildi ve kısaca pratik olarak gösterildi.

5- Reisin el ve kol hareketlerinin ardı sıra yapılamadığı tespit edildi. Şile dönüşü bu tespit üzerine grup uyarıldı ve kural uygulandı.

6- Sollama ve ekip sürüşleri, trafik ışığında bekleme ve kalkışlar kurallarınca yapıldı.

7- Şile kahvaltı mekanına park ediliş kurallara uymayan bir şekilde yapıldı, durum tespiti pratik olarak yapıldı ve dönüş de gidilen piknik alanında park kurallara uygun olarak yapıldı.

8- Yol öncesi bazı motorların bakımlarının eksik olduğu gözlendi.

9- Benzin tedarikleri son buluşma noktasında yapıldı.

Bu tespitlerden sonra, katılan dostlar kendi eksikliklerinin ya da yeterliliklerinin farkına vardılar.

Çanakkale gezisine katılacak olanlardan %60 kadarı bu geziye geldi. Gelemeyenler ile feribotta ve indikten sonra durum değerlendirilmesi yapılacak ve bugün yapılan görevlendirlemeler kendilerine ve tüm ekibe bildirilecektir. Bravo

Oldukça disiplinli ve güzel geçen kuralların denendiği ve uygulandığı geziye katılan MD dostlarına İstanbul Organizatörleri olarak teşekkür ederiz.. Alkışlıyorum

Sevgiler. Çoook seviyorum

videolar.

En son MrEnduro tarafından 10.03.2007 - 20:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
MrEnduro Çevrimdışı MrEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 10.03.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi cok eğlendik teşekkürler

önce ben yasdım ehueuheue

herkeslere teşekkürler.. güzel bir gundu
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 10.03.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ...abi güzel geçen günün yanında,pratik ve teorik bilgilerin verilmesi ve uygulamal olarak yapımı harika omuş....kısacası tek kelimeyle çok güzel.....

volkan abi ayrıca foto ve videolar için de teşekkürler.ellerine sağllık
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_poseidon_, ben aktardım desem daha doğru, neslihanx çekti, baştan ilk 10 foto dışındakileri.. onun da eline sağlık.. Alkışlıyorum
Güzel ve anlamlı bir gezi oldu..
Umarım arada tekrarlarız böyle.. Bravo
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 10.03.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle aranıza yeni katılan biri olarak samimiyetinize teşekkür ederim kendi adıma iyi vakit geçirdiğim,eğlenceli bir organizasyon olduğunu söylemeliyim emeği geçen herkese teşekkürler ve yeni toplantılarda görüşmek dileğiyle..
Başa dön
Sarpedon Çevrimdışı Sarpedon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdtolga
Üye
Üye

Nereden: heryer

MesajTarih: 10.03.2007 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten hoş bir organizasyon olmuş yüreğinize sağlık Çoook seviyorum
Başa dön
mdtolga Çevrimdışı mdtolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.03.2007 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun hepinize.... Güzel bir ön çalışma olmuş... Alkışlıyorum
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 10.03.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süpersiniz ya çok zevkli geçtiğine eminim... Delirdim

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.03.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel gezi olmuş..resimler,videolar...insanın orda olası gelir valla..paylaşım için sağol.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 10.03.2007 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeee sezonu açtık galiba Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.03.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çekimlerde emeği geçen Neslihan Hanıma ve montaj ustamız, Sayın Yönetmenimiz Volkan Bey kardeşime çok teşekkürler; fotoğraflarda da olsa sizleri görmek inanın benim için çok keyif verici... Kurallar çerçevesinde düzen içinde sürüş çabanızı da kutluyorum ve diyorum ki MD SİZLERLE GURUR DUYUYOOORRR... Göz kırpıyorum
YUH ULAN...
Başa dön
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 10.03.2007 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, ve neslihan, resimler ve videolar için teşekkürler, ellerinize saglık...

Güzel bir gündü, benim motorun egsozt sorunundan dolayı arkadaşlarımın kafaları biraz şişti ama artık bu seferlik affetsinler Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Reis , Joker ve Artçımıza teşekkür ederiz, bizlere güvenli bir gezi yaptırdılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son GhostEnduro tarafından 10.03.2007 - 20:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
GhostEnduro Çevrimdışı GhostEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 10.03.2007 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada geziye 80 kilo ile katılan VolkanRR gezi sonrasında 86 Kilo olmuştur... Peşinen söylüyorum MD gezilerinde VolkanRR'ı 1 saat önceden göndermek gerekiyor ne eksik ne fazla. 1 Saatte anca doyup nefes almak için durakladığında biz mekana erişip kalanlarla idare etmeye bakacağız artık tekrar acıkmadan... (yani maksimum 15 dk süremiz kalıyor)

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!

En son Ante tarafından 10.03.2007 - 20:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, sanal da olsa seni, avatarını, görmek güzeldi uzun bir aradan sonra. Alkışlıyorum
Galaya geleceğini yazmışsın, provaya da bekleriz Çamlıca'ya.. Göz kırpıyorum
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlasılan cok keyıflı bı gun gecırmıssınız Bravo Bravo motorrlar hersey cıvııll cıvıll Çok gülüyorum Çok gülüyorum İyi fikir aslı süpersinizz Göz kırpıyorum Bravo Alkışlıyorum paylşm için teşkrlr
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal