Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni aşkım cbf250

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni aşkım cbf250

yeni aşkım cbf250
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 22.06.2006 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla motorumdan çok memnunum 1 kişi 2 kişi farketmiyio gerçekten çok atak bir makina tavsiye ederim herkese msn eklerseniz daha detaylı bilgi veririm

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cilo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN

MesajTarih: 25.06.2006 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOSTUM ÇOK GÜZEL Bİ BAŞLANGIÇ.CBX 250 KULLANIYORUM VE DOYUMSUZ Bİ SÜRÜŞ ZEVKİ VERİYOR.HAYIRLI OLSUN .

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

CBF LER CBX LERE GÖRE 2 BEYGİR FARKLA BİRAZ DAHA YAVAŞ OLSADA KULLANANNA KADAR DÜŞÜNMEDİĞİM PERFORMANSI SERGİLEDİ
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 28.06.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

CBF LER CBX LERE GÖRE 2 BEYGİR FARKLA BİRAZ DAHA YAVAŞ OLSADA

ya anlamadım neresi yavaş bence canavar gibi makina aralarındaki tek fark eksozdan kaynaklanıyor bunada eksoz yaparsın bi buji değişikliği bide hava filtresini değiştirdinmi al sana en az 30bg CBF Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

birde tamamamı büyük harf mesaj yazmayalım lütfen Dil çıkarıyorum
DD amcamız kızmasın Göz kırpıyorum Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 28.06.2006 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper makina güle güle,güzel günlerde binmek nasip olur inşallah. Göz kırpıyorum ^1 özellikle renk seçiminde aynı kafadayız Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.06.2006 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kardeşim.. Kazasız, belasız günlerde kullanman dileği ile.. Göz kırpıyorum
Dev_Adam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale_çan

MesajTarih: 07.03.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun toprak makıne guzelll kazasıs surusler....
dfg_rang
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun gerçekten çok güzelmiş
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Bravo
Başa dön
dfg_rang Çevrimdışı dfg_rang Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu millet, arkadaşımız motorunu sattı bile. İyi fikir Üzgünüm . Daha iyilerine inşallah. Bu topic hortlamasın. Kilitliyorum.
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal