Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hyosun parça problemi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hyosun parça problemi

hyosun parça problemi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motor_tutkusu
Üye
Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:07    Mesaj konusu: hyosun parça problemi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam sevgili arkadaşlar bu konuda size bilgi vermek benim için önemli
bilgiğimiz gibi gblobal motor hyosun türkiye ana bayisi olarak baya bir atak yaptı bununla beraber hyosung adını çok duymaya başladık bu güzel bir olay çünkü hyosun cidden yurt dışında korede - avusturyada abd'de baya bilenen ve iyi isim yapmış durumda.

ancak globola motor bu hevesini fazla sürdüremedi nasıl derseniz malsef arkadaşlar hyosung markasının daha önceki disbiritör firma gibi parça problemi yaşanmaya başlandı şuan 3 aydır parça bekleyen serviste motorların var olduğunu desem inanırmısınız, ben bunu size ispatlarım ve motorların büyük bir kısmında motor kitleme problemi var olduğunu acaba kaç kişi biliyor, bence az

bana göre global motor eğer bir işi yapmak istiyorsa ya bu işe başladığın zaman verdiği sözlerini yerine getirecek ve gerekli olan parçalrı ulaştıracak kullanıcılara veya bu işi bırakacak, özellikle bu motor kitleme problemi yüzünden global motorun başı derde girmese çok iyi olacak. ne gibi derseniz düşünsenize arkadaşlar 100km hızla giderken birden motorun kitlediğini sonuç allah göstermesin çok acı kaza olabilir.
bu olay yaşandı 120 km hızla giderken motor kitledi bir arkadaşımızın tecrubesi sayesinde büyük bir kazadan kurtuldu allah büyüğünden sakınsın diyelim. ben o arkadaşımın yerinde olasam global motoru dava ederim
sonuç olarak arkadaşlar hyosun alırken artık bence 3 kere düşünmek gerek
bu konuyla ilgili olarak ana msn'den ulaşabilirsiniz.

hepinize teşekkür ederim tatlı hoş ve güzel sürüşler dilerim.

motor_tutkusu@hotmail.com
Başa dön
motor_tutkusu Çevrimdışı motor_tutkusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılmıyorum sana şimdilik ben motorumdan gayet memnunum ayrıca parca sorunumuda bir hafta gibi bir zamanda çözdüler genel için bişey diyemem ben bir bireyim ama şu ana kadar memnunum bence arkadaşların kendisi iletse fikirlerini daha doğru olur kanısındayım saygılar
Üye
Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o arkadaşlardan biri benim sevgi arkadaşım 120 km hızla giderken motor kitledi ve allahtan kurtadım ve başka sorunlarda yaşadım ve pazartesi ben kanini hakkımı kullanarak dava açacam bu konuda
Başa dön
motor_tutkusu Çevrimdışı motor_tutkusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabıkı hakkını sonuna kadar arıycaksın ama hata neden kaynaklandı önce ona bakmak lazım ki her zaman sorun çıkabilir mekanik araçlar sonunda benim arkadaşın type-r ı blogu dagıttı,,,,,,,,(5400km de) bu honda kotu demek ıcn yeterlı mı
Üye
Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hyosung kötü demiyorumki alırkende hyosungun yurt dışında yaptığm incelemelr ve global motorun verdiği sözlerle hareket ettim ama malesef global motorda problem var arkadaşım ben ciddiyetsizlik ve yalan sözlerden bunaldım
Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbul motora bir ugra kızıltoprakta daha yardımcı olcaklarına eminim
Üye
Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

problem servislerde yok arkadaşım tüm servisleri tanıyorum tektek tel görüştüm parçalar yok
Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor bazında pek sorun yasanmadıgı ıcın olmamıs olabılır ılk senden duydum motor sorunu olan 3 ay kabullenebılır bır sure degıl tabıkı
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu olay yaşandı 120 km hızla giderken motor kitledi bir arkadaşımızın tecrubesi sayesinde büyük bir kazadan kurtuldu allah büyüğünden sakınsın diyelim. ben o arkadaşımın yerinde olasam global motoru dava ederim

Alıntı:

o arkadaşlardan biri benim sevgi arkadaşım 120 km hızla giderken motor kitledi ve allahtan kurtadım ve başka sorunlarda yaşadım ve pazartesi ben kanini hakkımı kullanarak dava açacam bu konuda

ikinizin başınadamı aynı şey geldi.. yoksa arkadaş dediğin senmiydin. çelişlikili olmuş.
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, sanırım kendı basına geldı altındakı hyo zaten
Üye
Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğru nabız yoklamak amacıyla öyle yazdım
Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şeritler güzel olmuş yakışmış Delirdim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale/Çan

MesajTarih: 11.03.2007 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu yatak sarma meselesi bence de ciddiye alınmalı, Çanakkale de de geçen sene 250 r modeli nin 3000 km lerde yatak sardığını biliyorum ayrıca bi arkadaş da (md üyesi) izmir dönüşü aynı problemi yaşamıştı!!!

Bence her iki kişi de yapması gerekeni yapmadı motorlarının yenilenmesine sevindiler ve global motoru kutladılar!!! Yapılması gereken ise dava açmaktı!!! Motor nasıl kitler?? Bu kitlemeyi viraj da araba sollar iken veya yüksek hızda yaptığını düşünseniz olayın ne kadar ciddi olduğunu anlarsınız...
Başa dön
hellomoto Çevrimdışı hellomoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kitleme fena bi olay ucuz atlatmisin Bravo
_kadavra_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 11.03.2007 - 02:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor kitlemesi neden olur peki?kullanıcı hatası olabilir mi yoksa direk üretici hatası mı?bir kitleme durumunda ne yapalım?lastik ani fren yapmış gibi kitleniyor mu?
_kadavra_ Çevrimdışı _kadavra_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal