Tarih: 10.03.2007 - 23:07 Mesaj konusu: hyosun parça problemi
selam sevgili arkadaşlar bu konuda size bilgi vermek benim için önemli
bilgiğimiz gibi gblobal motor hyosun türkiye ana bayisi olarak baya bir atak yaptı bununla beraber hyosung adını çok duymaya başladık bu güzel bir olay çünkü hyosun cidden yurt dışında korede - avusturyada abd'de baya bilenen ve iyi isim yapmış durumda.
ancak globola motor bu hevesini fazla sürdüremedi nasıl derseniz malsef arkadaşlar hyosung markasının daha önceki disbiritör firma gibi parça problemi yaşanmaya başlandı şuan 3 aydır parça bekleyen serviste motorların var olduğunu desem inanırmısınız, ben bunu size ispatlarım ve motorların büyük bir kısmında motor kitleme problemi var olduğunu acaba kaç kişi biliyor, bence az
bana göre global motor eğer bir işi yapmak istiyorsa ya bu işe başladığın zaman verdiği sözlerini yerine getirecek ve gerekli olan parçalrı ulaştıracak kullanıcılara veya bu işi bırakacak, özellikle bu motor kitleme problemi yüzünden global motorun başı derde girmese çok iyi olacak. ne gibi derseniz düşünsenize arkadaşlar 100km hızla giderken birden motorun kitlediğini sonuç allah göstermesin çok acı kaza olabilir.
bu olay yaşandı 120 km hızla giderken motor kitledi bir arkadaşımızın tecrubesi sayesinde büyük bir kazadan kurtuldu allah büyüğünden sakınsın diyelim. ben o arkadaşımın yerinde olasam global motoru dava ederim
sonuç olarak arkadaşlar hyosun alırken artık bence 3 kere düşünmek gerek
bu konuyla ilgili olarak ana msn'den ulaşabilirsiniz.
hepinize teşekkür ederim tatlı hoş ve güzel sürüşler dilerim.
Tarih: 10.03.2007 - 23:23 Mesaj konusu:
katılmıyorum sana şimdilik ben motorumdan gayet memnunum ayrıca parca sorunumuda bir hafta gibi bir zamanda çözdüler genel için bişey diyemem ben bir bireyim ama şu ana kadar memnunum bence arkadaşların kendisi iletse fikirlerini daha doğru olur kanısındayım saygılar _________________
o arkadaşlardan biri benim sevgi arkadaşım 120 km hızla giderken motor kitledi ve allahtan kurtadım ve başka sorunlarda yaşadım ve pazartesi ben kanini hakkımı kullanarak dava açacam bu konuda
Tarih: 10.03.2007 - 23:30 Mesaj konusu:
tabıkı hakkını sonuna kadar arıycaksın ama hata neden kaynaklandı önce ona bakmak lazım ki her zaman sorun çıkabilir mekanik araçlar sonunda benim arkadaşın type-r ı blogu dagıttı,,,,,,,,(5400km de) bu honda kotu demek ıcn yeterlı mı _________________
ben hyosung kötü demiyorumki alırkende hyosungun yurt dışında yaptığm incelemelr ve global motorun verdiği sözlerle hareket ettim ama malesef global motorda problem var arkadaşım ben ciddiyetsizlik ve yalan sözlerden bunaldım
Tarih: 10.03.2007 - 23:39 Mesaj konusu:
motor bazında pek sorun yasanmadıgı ıcın olmamıs olabılır ılk senden duydum motor sorunu olan 3 ay kabullenebılır bır sure degıl tabıkı _________________
Tarih: 10.03.2007 - 23:44 Mesaj konusu:
Alıntı:
bu olay yaşandı 120 km hızla giderken motor kitledi bir arkadaşımızın tecrubesi sayesinde büyük bir kazadan kurtuldu allah büyüğünden sakınsın diyelim. ben o arkadaşımın yerinde olasam global motoru dava ederim
Alıntı:
o arkadaşlardan biri benim sevgi arkadaşım 120 km hızla giderken motor kitledi ve allahtan kurtadım ve başka sorunlarda yaşadım ve pazartesi ben kanini hakkımı kullanarak dava açacam bu konuda
Tarih: 11.03.2007 - 00:55 Mesaj konusu:
Bu yatak sarma meselesi bence de ciddiye alınmalı, Çanakkale de de geçen sene 250 r modeli nin 3000 km lerde yatak sardığını biliyorum ayrıca bi arkadaş da (md üyesi) izmir dönüşü aynı problemi yaşamıştı!!!
Bence her iki kişi de yapması gerekeni yapmadı motorlarının yenilenmesine sevindiler ve global motoru kutladılar!!! Yapılması gereken ise dava açmaktı!!! Motor nasıl kitler?? Bu kitlemeyi viraj da araba sollar iken veya yüksek hızda yaptığını düşünseniz olayın ne kadar ciddi olduğunu anlarsınız...
kitleme fena bi olay ucuz atlatmisin _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 11.03.2007 - 02:38 Mesaj konusu:
motor kitlemesi neden olur peki?kullanıcı hatası olabilir mi yoksa direk üretici hatası mı?bir kitleme durumunda ne yapalım?lastik ani fren yapmış gibi kitleniyor mu? _________________ H0:red
H1:kabul
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız