Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YouTube Geri döndü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YouTube Geri döndü

YouTube Geri döndü
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Panzer_07
Üye
Üye

Nereden: Alanya

MesajTarih: 10.03.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tanrı youtube u kutsasın HEhehe !!!!
Panzer_07 Çevrimdışı Panzer_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Cthulhu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 11.03.2007 - 05:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer demiş ki:
cryptonR, biliyorum...
Ama bu uygulama yanlış..
Eger ATATÜRK le ilgili kötü bir vide eklenmişse bu bizim suçumuz degilki biz cezalandırılıyoruz..
Biz de onlara karşılık ATATÜRK ün nasıl büyük bir insan oldugunu gösteren videolar koyacaz..ama siteye girişimizi yasaklıyorlar..
Hayır bişey degil bu videoyu koyan kahpeler, diyecekki "demekki gerçekten ATATÜRK böyle birisiymişki ,türkler bu gerçegi bilmesinler diye kendi ülkeleri yasak koydu" diyecekler...
Böyle saçma bir uygulama ne gördüm,nede duydum...

Kesinlikle OK

Türkiye'den erişimi engellediklerinde bu görüntülere sadece Türkler ulaşamadı.Biz ulaşsak ne olur , ulaşmasak ne olur; sanki biz o görüntüleri görerek bir asrı geçkin Atatürk geçmişimizi,bize var olma şansını vereni unutacağız ve o görüntülere inanacağız.Küçük çocuklara korku filmi izletmezler etkilenir diye,evet doğru da biz küçükücük çocuk muyuz ya,Türk halkını küçük düşürücü bir eylem.Ne yapacaklarını bilemediler ilk olarak en saçma şeyi yaptılar.Kapatmayın bari de misilleme yapalım di mi Gülümsüyorum
ruhkanseri
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hangi çağda yaşıyoruz anlamış değilim bi video için server kapatılırmı neyseki düzeltiler
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 11.03.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Re: YouTube Geri döndü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer demiş ki:

madem 2 günde çark edecektiniz ne diye böyle bir gülünç uygulamayla hem bizi hem kendinizi komik duruma düşürdünüz...

Cunku gercekden Turk hukumeti veya bunu yapan Serverler cooooook geri zamanda yasiyor dunyanin gerisine karsi, dedigin gibi komik.

Ataturk babamizin klipini gormedim, ama o bir site ve reklamdan para kazanan site, neden boyle politikal seylerlen ugrassin, siteye istiyen video koyar, yani bu sakincali oldugunu yenimi anladiniz ne ? bu da komik
Bu a...k... adamlari kendi peygamberlirini yalanci ve pic cocugunun babasi oldugunu isbatlamaya sirf kitapsiz olmak icin calisandan saygimi bekliyorsunuz ? . Buyrun 2007 sizleri bekliyor.

En son gixxa tarafından 11.03.2007 - 17:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.03.2007 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa naber yaaaaaa,,coşturmuşun yine Çok gülüyorum ama bol alkış Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba, Iyilik abim, sanada sormali.

Ama gercekden kafam atiyor boyle sacmaliklari okuyunca arkadas, ama simdi dedimya rahatladim biraz Çok gülüyorum
Başa dön
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 11.03.2007 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala bir dunya cahil var aramızda bakın atatürke hakaret edenler yunanlılarmıs ben sımdı youtube da yunanistanı karıştırmazmıyım hala aramızda bir dunya cahil var osmanlıda bu şekilde yıkılmıştı. şeriat kanunlarının yalnış uygulanması gibi hemen yakalım yıkalım, açılmasın bir daha sanki kapanan youtube sadece erişimin engellenmiş, hakların elinden alınmış TÜRKLER hariç bütün dünya faydalanacak ki ATA'ma hakaret edenler dahil ben giremeyeceğim. arkadaşlar yasak sana bana kondu ATA'ma küfreden kahpelere o.... b.... ç......na değil uyanın artık uyanın ama simdi sıra bende ehehehe gidiip bir kaç wireless bulmam lasım. hadi herkese kolay gelsin...
freebike
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.03.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte son durum Alıntı Hurriyet gazatesi baş sayfa ,
Ingiliz parmağı var bu işte .Araplarıda bu şekilde kandırıp üzerimize salmışlardı. 1. dünya savaşını ne çabuk unuttunuz.

Yunanlı değil İngiliz iddiası
11 Mart 2007
Ender TÜRKKAN/MARMARİS, (DHA)
Yunanlı değil İngiliz iddiası Youtube'taki Atatürk'e hakaret videosunu, Yunanlı 18 yaşındaki öğrenci Kostas Papafloratos'un internet adresini kullanan bir İngilizin yüklendiği belirtildi. İnterpol, yüz binlerce Türk ve Yunanlıyı birbirine düşüren kimliği henüz belirlenemeyen İngiliz'i arıyor.

Doğan Haber Ajansı (DHA), dünyanın en çok ziyaret edilen görüntü paylaşım sitesi YouTube'daki Türk-Yunan halkları arasında gerginliğe neden olan Atatürk'e hakaret videosunu internette yayınlayanın ‘kimliğini’ buldu.

Siteye iğrenç videoyu eklediği belirtilen ‘Stavraetos212007’ kodlu kişinin 18 yaşındaki bir üniversitede ekonomi bölümü öğrencisi Yunanlı öğrenci Kostas Papafloratos olduğu anlaşıldı. Ancak, Kostas Papafloratos'un annesi Elizabeth Papafloratos, oğlunun bir İngiliz'in oyununa geldiğini söyledi. DHA Marmaris Bürosu'nun sorularını telefonda yanıtlayan anne Elizabeth Papafloratos, Türkleri ve Türkiye'yi çok sevdiklerini, yaşadıkları Selanik'te, çok sayıda Türk dostları olduğunu, bu görüntünün YouTube'ta yayınlandıktan sonra yaşanan gelişmelere çok üzüldüklerini belirtti.

‘BİLGİLER İNTERPOL'E AKTARILDI’

DHA'ya, yaşamının 10 yılını Yunanistan'da geçiren Enerji Ergenokon'un aracılığıyla konuşan Elizabeth Papafloratos, “Atatürk'e ve Türklere hakaret eden görüntülere internete oğlum yüklemedi. Video, oğlumu oyuna getiren bir İngiliz tarafından yüklendi. Kostas'ın çıkardığı bir dergisi var. Bu dergiyi almak isteyen bir İngiliz, oğlumun internet adresini kullanarak, iki halkı birbirine düşüren görüntüleri siteye eklemiş. Yunan polisi, bu konuda oğlumun ifadesine başvurdu. Gerçek ortaya çıktı. Olay Uluslararası Polis Teşkilatı İnterpol,'e aktarıldı. İnterpol bu adamın peşinde.”

‘TÜRKLERİ VE TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYORUZ’

Bayan Papafloratos, İnternette yaşanan rezillik sebebiyle, her gün küfür ve tehdit dolu onlarca telefon aldıklarını da kaydetti, “Halbuki, oğlum dahil tüm ailemiz, Türkleri ve Türkiye'yi çok severiz. Yaşananlara da çok üzülüyoruz. Selanik'te çok sayıda sık sık görüştüğümüz, evlerimize gidip geldiğimiz. Şimdi günün her saati tehdit, taciz ve küfür dolu telefonlar alıyoruz. Bu durum bizi çok üzüyor”

Öte Yandan Elizabeth Papafloratos, polis tarafından uyarıldığı için oğlu hakkında geniş bilgi ve bulunduğu yer ile meçhul İngiliz'in kimliği konusunda sessiz kaldı.
Başa dön
freebike Çevrimdışı freebike Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Freebike Saol arkardes alatim icin .

Dha izliyorum youtubedeki cevaplari
Başa dön
snakeplisken
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freebike demiş ki:
İşte son durum Alıntı Hurriyet gazatesi baş sayfa ,
Ingiliz parmağı var bu işte .Araplarıda bu şekilde kandırıp üzerimize salmışlardı. 1. dünya savaşını ne çabuk unuttunuz.

Yunanlı değil İngiliz iddiası
11 Mart 2007
Ender TÜRKKAN/MARMARİS, (DHA)
Yunanlı değil İngiliz iddiası Youtube'taki Atatürk'e hakaret videosunu, Yunanlı 18 yaşındaki öğrenci Kostas Papafloratos'un internet adresini kullanan bir İngilizin yüklendiği belirtildi. İnterpol, yüz binlerce Türk ve Yunanlıyı birbirine düşüren kimliği henüz belirlenemeyen İngiliz'i arıyor.

Doğan Haber Ajansı (DHA), dünyanın en çok ziyaret edilen görüntü paylaşım sitesi YouTube'daki Türk-Yunan halkları arasında gerginliğe neden olan Atatürk'e hakaret videosunu internette yayınlayanın ‘kimliğini’ buldu.

Siteye iğrenç videoyu eklediği belirtilen ‘Stavraetos212007’ kodlu kişinin 18 yaşındaki bir üniversitede ekonomi bölümü öğrencisi Yunanlı öğrenci Kostas Papafloratos olduğu anlaşıldı. Ancak, Kostas Papafloratos'un annesi Elizabeth Papafloratos, oğlunun bir İngiliz'in oyununa geldiğini söyledi. DHA Marmaris Bürosu'nun sorularını telefonda yanıtlayan anne Elizabeth Papafloratos, Türkleri ve Türkiye'yi çok sevdiklerini, yaşadıkları Selanik'te, çok sayıda Türk dostları olduğunu, bu görüntünün YouTube'ta yayınlandıktan sonra yaşanan gelişmelere çok üzüldüklerini belirtti.

‘BİLGİLER İNTERPOL'E AKTARILDI’

DHA'ya, yaşamının 10 yılını Yunanistan'da geçiren Enerji Ergenokon'un aracılığıyla konuşan Elizabeth Papafloratos, “Atatürk'e ve Türklere hakaret eden görüntülere internete oğlum yüklemedi. Video, oğlumu oyuna getiren bir İngiliz tarafından yüklendi. Kostas'ın çıkardığı bir dergisi var. Bu dergiyi almak isteyen bir İngiliz, oğlumun internet adresini kullanarak, iki halkı birbirine düşüren görüntüleri siteye eklemiş. Yunan polisi, bu konuda oğlumun ifadesine başvurdu. Gerçek ortaya çıktı. Olay Uluslararası Polis Teşkilatı İnterpol,'e aktarıldı. İnterpol bu adamın peşinde.”

‘TÜRKLERİ VE TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYORUZ’

Bayan Papafloratos, İnternette yaşanan rezillik sebebiyle, her gün küfür ve tehdit dolu onlarca telefon aldıklarını da kaydetti, “Halbuki, oğlum dahil tüm ailemiz, Türkleri ve Türkiye'yi çok severiz. Yaşananlara da çok üzülüyoruz. Selanik'te çok sayıda sık sık görüştüğümüz, evlerimize gidip geldiğimiz. Şimdi günün her saati tehdit, taciz ve küfür dolu telefonlar alıyoruz. Bu durum bizi çok üzüyor”

Öte Yandan Elizabeth Papafloratos, polis tarafından uyarıldığı için oğlu hakkında geniş bilgi ve bulunduğu yer ile meçhul İngiliz'in kimliği konusunda sessiz kaldı.

Tabiki öyle diyeceklerkide herif suclu olmasin diye, zaten o sözde ingiliz olan sahis bulunamadi diye söylendikten sonra sucu aticak kimse kalmiyacak. Bu dupeduz bir komplo!

Osmanli baya bi aci cektirdi bu batili P**lere, onlarda halen acilarini hissediyorlar turklerden.
Başa dön
snakeplisken Çevrimdışı snakeplisken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal