Gitti lastik falan kalmadı yalan olduu _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Hangi sefer hocam?
Lastik yakıyo SS'ci işte. Bunun farklı varyasyonlarımı var, bu sefer boku cıkmıs daha once izlemistim daha iyiydi gibi ?
Burnout olay bu, tek sekilde olur, arka teker ver gazı kop kop, fren sIk, eri eri eri teker eri, ver dumanıda, kok ortalık lastik kok ? bu ? _________________ http://video.google.com/videoplay?docid=6546829744944601371&hl=en
Tarih: 11.03.2007 - 11:00 Mesaj konusu:
lastık bi türlü bıtmedi.yenıydı galıba.biz bunu bıtık lastıge yapıyoz adam sıfırına yapıyo paylasım ıcın tesekurler _________________ ben aşk delisiyim seni seviyorum a?kym yamaha:)
kawasaki:)
suzuki::::
honda:)
yazıktır günahtır yaa..adam gibi bin işte ne güzel motorun var...tamamen gereksiz bi olay. _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız