Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  MOTORDELISI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeterrr:)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeterrr:)

yeterrr:)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 11.03.2007 - 02:54    Mesaj konusu: yeterrr:) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 11.03.2007 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gitti lastik falan kalmadı yalan olduu Şok oldum Şok oldum
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 11.03.2007 - 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani bu sefer b..kunu çıkarmışalaryuh yani
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rEnE
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 11.03.2007 - 06:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hangi sefer hocam?
Lastik yakıyo SS'ci işte. Bunun farklı varyasyonlarımı var, bu sefer boku cıkmıs daha once izlemistim daha iyiydi gibi ?
Burnout olay bu, tek sekilde olur, arka teker ver gazı kop kop, fren sIk, eri eri eri teker eri, ver dumanıda, kok ortalık lastik kok ? bu ?
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/ınnsıde

MesajTarih: 11.03.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amma abartıyolar artık gerci parcalarda ucuz orda adamda hakllı Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper yaaa yanliz Çok sakat ya herifin eli ön frenden bi kaysa o hızla boyut değiştirir şerefsizim Çok gülüyorum
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.03.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER600, yanlış yere açmışın sanırım
videolar fotoğraflara aktardım.
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozguryilmaz19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 11.03.2007 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel görüntü ama pahalı bir zevk bence yaparmıydım ? uzun uzun düşünmek lazım Delirdim
Başa dön
ozguryilmaz19 Çevrimdışı ozguryilmaz19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 11.03.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastık bi türlü bıtmedi.yenıydı galıba.biz bunu bıtık lastıge yapıyoz adam sıfırına yapıyo Göz kırpıyorum paylasım ıcın tesekurler
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 11.03.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki lastik yakmanın zevki nedir,ben bunu anlamış değilim Öfkeliyim
little-CBR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KOCAELY/YZMYT/KULLAR

MesajTarih: 11.03.2007 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adamlarda herşey bedava nerdeyse... Lastikte yakar motoruda..
Zevk işi ne diyebilirizkiii??? Bende lastik yakmak isterdim doğrusu...

A Rh(+)
Başa dön
little-CBR Çevrimdışı little-CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 11.03.2007 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok efkarlı gördüm seniii 8o
Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence buna israf derler. Gerek yok böyle şeylere .
Başa dön
sx45 Çevrimdışı sx45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 11.03.2007 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam benim kafada bu adamda Delirdim Delirdim Delirdim
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 11.03.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazıktır günahtır yaa..adam gibi bin işte ne güzel motorun var...tamamen gereksiz bi olay.
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal