beyazkardelen79 resimler çok güzel eline sağlık .çok eğlendik, çok güldük.. hatta ben bi virajda abartıp yerlere yattım , yetmiyormuş gibi artçım befehl (Emir) kardeşime de asfaltı tavaf ettirdim..allahtan çok yavaştık motor kaydı gitti, biz asfaltı öptük. Ozze bardan dönüşte o kafayla kuşanıp motoruma hamle yaparken aklı selim vefakar arkadaşım ibRRahim kararlı bir şekilde karşıma dikilerek öpmeye doyamadığım asfaltla olan ilişkimize bir nokta koydu. Mustafa456 ile beraber motorumu garaja , ordanda arabamı alıp beni eve teslim yaptılar. Şu anda bu satırları yazabiliyorsam bu arkadaşlarım sayesindedir… binaenaleyh sağ gözümden bir damla yaş sesizce süzülerek laptopuma damladı…yaşamak çok güzel… de ben haftaya napıcam. Cumaları motorsuz gelsem?..olmaz, çok saçma…motumla gelip anahtarları ibRRahime teslim etsem..yok onada yazık, arkadaşlıkta biyere kadar..en iyisi az içim ben..tabi tabi
endeligame, efendim rica ederim ne demek.bizim izmir md üyeleri kimseyi yarı yolda bırakmaz. _________________
Tarih: 10.03.2007 - 16:17 Mesaj konusu:
izmirli delilere iyi eğlenceler diliyorum inşallah istanbuldaki partide buluşuruz _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
beyazkardelen79 resimler çok güzel eline sağlık .çok eğlendik, çok güldük.. hatta ben bi virajda abartıp yerlere yattım , yetmiyormuş gibi artçım befehl (Emir) kardeşime de asfaltı tavaf ettirdim..allahtan çok yavaştık motor kaydı gitti, biz asfaltı öptük. Ozze bardan dönüşte o kafayla kuşanıp motoruma hamle yaparken aklı selim vefakar arkadaşım ibRRahim kararlı bir şekilde karşıma dikilerek öpmeye doyamadığım asfaltla olan ilişkimize bir nokta koydu. Mustafa456 ile beraber motorumu garaja , ordanda arabamı alıp beni eve teslim yaptılar. Şu anda bu satırları yazabiliyorsam bu arkadaşlarım sayesindedir… binaenaleyh sağ gözümden bir damla yaş sesizce süzülerek laptopuma damladı…yaşamak çok güzel… de ben haftaya napıcam. Cumaları motorsuz gelsem?..olmaz, çok saçma…motumla gelip anahtarları ibRRahime teslim etsem..yok onada yazık, arkadaşlıkta biyere kadar..en iyisi az içim ben..tabi tabi
endeligame, adil abimm sen her hafta motorunla gel,ama içmesen daha çok mutlu olurum içersende,ben seni istediğin yere bırakır gerii dönerim,bunları düşünmee sen oradan gidipte başına birşey geldiği zaman vicdan azabı çekeceğime seni ben bırakır eğlenmeme devam ederimm _________________
endeligame, efendim rica ederim ne demek.bizim izmir md üyeleri kimseyi yarı yolda bırakmaz.
beyazkardelen79, harikasınız motordelisi büyüksün
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
endeligame ve befehl_1912, Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.
endeligame, lütfen çok dikkat. Bizleri üzme..
apocalyptica,
apocalyptica, eyvallah kardeşim..merak etme daha dikkatli olucaz artık.
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
endeligame, adil abimm sen her hafta motorunla gel,ama içmesen daha çok mutlu olurum içersende,ben seni istediğin yere bırakır gerii dönerim,bunları düşünmee sen oradan gidipte başına birşey geldiği zaman vicdan azabı çekeceğime seni ben bırakır eğlenmeme devam ederimm
ibRRahim kardeşim eksik olma..sana tekrar çok teşekkür ederim. senle kola içelim bu hafta en iyisi
Tarih: 11.03.2007 - 10:52 Mesaj konusu:
herzamankı gibi güzel bi toplantı olmus.eglencelerınızın devamını beklıyoruz _________________ ben aşk delisiyim seni seviyorum a?kym yamaha:)
kawasaki:)
suzuki::::
honda:)
Kayıt: Feb 19, 2007 Mesajlar: 173 Nereden: ?imdilik YZMYR sonra ANTALYA
Tarih: 11.03.2007 - 10:57 Mesaj konusu:
çok güzel belli eglenceli vakit gecirmişsiniz ama masalarda icki şişeleri görüyorum.. Olmadı Ben 6 aylıgına ehliyeti kaptırdım iyide oldu benim icin bana ders oldu gercekten cok zor birdurum sizede içki yüzünden en kötüsü bu olması dilegiyle...
güzel paylaşımlar...Halilrr dostuma sevgiler...tanıyan tanımayan tüm tayfaya selamlar...Ne kadar şanslı olduğunuzu belki bilecek belkide bilemeyeceksiniz...şu an İzmirde olmak için neler vermezdim... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız