Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 09.03.2007 cuma uğrak bar (resimleri)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 09.03.2007 cuma uğrak bar (resimleri)

İzmir MD 09.03.2007 cuma uğrak bar (resimleri)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 10.03.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

endeligame demiş ki:
beyazkardelen79 resimler çok güzel eline sağlık Bravo .çok eğlendik, çok güldük.. hatta ben bi virajda abartıp yerlere yattım Beğenmedim , yetmiyormuş gibi artçım befehl (Emir) kardeşime de asfaltı tavaf ettirdim..allahtan çok yavaştık motor kaydı gitti, biz asfaltı öptük. Ozze bardan dönüşte o kafayla kuşanıp motoruma hamle yaparken aklı selim vefakar arkadaşım ibRRahim kararlı bir şekilde karşıma dikilerek öpmeye doyamadığım asfaltla olan ilişkimize Çoook seviyorum bir nokta koydu. Mustafa456 ile beraber motorumu garaja , ordanda arabamı alıp beni eve teslim yaptılar. Şu anda bu satırları yazabiliyorsam bu arkadaşlarım sayesindedir… Ağlıyorum binaenaleyh sağ gözümden bir damla yaş sesizce süzülerek laptopuma damladı…yaşamak çok güzel… Dil çıkarıyorum de ben haftaya napıcam. Cumaları motorsuz gelsem?..olmaz, çok saçma…motumla gelip anahtarları ibRRahime teslim etsem..yok onada yazık, arkadaşlıkta biyere kadar..en iyisi az içim ben..tabi tabi

endeligame, efendim rica ederim ne demek.bizim izmir md üyeleri kimseyi yarı yolda bırakmaz.

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.03.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

endeligame ve befehl_1912, Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.

endeligame, lütfen çok dikkat. Bizleri üzme..

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 10.03.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eglenmesini bilen insanların hepsi motor delisimi acepp
muhtesemsiniz yine Bravo
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.03.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Çoook seviyorum Alkışlıyorum izmirli delilere iyi eğlenceler diliyorum inşallah istanbuldaki partide buluşuruz Bravo Çoook seviyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.03.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

beyazkardelen79 resimler çok güzel eline sağlık .çok eğlendik, çok güldük.. hatta ben bi virajda abartıp yerlere yattım , yetmiyormuş gibi artçım befehl (Emir) kardeşime de asfaltı tavaf ettirdim..allahtan çok yavaştık motor kaydı gitti, biz asfaltı öptük. Ozze bardan dönüşte o kafayla kuşanıp motoruma hamle yaparken aklı selim vefakar arkadaşım ibRRahim kararlı bir şekilde karşıma dikilerek öpmeye doyamadığım asfaltla olan ilişkimize bir nokta koydu. Mustafa456 ile beraber motorumu garaja , ordanda arabamı alıp beni eve teslim yaptılar. Şu anda bu satırları yazabiliyorsam bu arkadaşlarım sayesindedir… binaenaleyh sağ gözümden bir damla yaş sesizce süzülerek laptopuma damladı…yaşamak çok güzel… de ben haftaya napıcam. Cumaları motorsuz gelsem?..olmaz, çok saçma…motumla gelip anahtarları ibRRahime teslim etsem..yok onada yazık, arkadaşlıkta biyere kadar..en iyisi az içim ben..tabi tabi

endeligame, adil abimm sen her hafta motorunla gel,ama içmesen daha çok mutlu olurum içersende,ben seni istediğin yere bırakır gerii dönerim,bunları düşünmee Bravo Bravo sen oradan gidipte başına birşey geldiği zaman vicdan azabı çekeceğime seni ben bırakır eğlenmeme devam ederimm Bravo Bravo

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
endeligame
Üye
Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

endeligame, efendim rica ederim ne demek.bizim izmir md üyeleri kimseyi yarı yolda bırakmaz.

beyazkardelen79, harikasınız OK motordelisi büyüksün

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

endeligame ve befehl_1912, Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.

endeligame, lütfen çok dikkat. Bizleri üzme..

apocalyptica,
apocalyptica, eyvallah kardeşim..merak etme daha dikkatli olucaz artık.

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

endeligame, adil abimm sen her hafta motorunla gel,ama içmesen daha çok mutlu olurum içersende,ben seni istediğin yere bırakır gerii dönerim,bunları düşünmee sen oradan gidipte başına birşey geldiği zaman vicdan azabı çekeceğime seni ben bırakır eğlenmeme devam ederimm
ibRRahim kardeşim eksik olma..sana tekrar çok teşekkür ederim. senle kola içelim bu hafta en iyisi Bravo

irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 11.03.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herzamankı gibi güzel bi toplantı olmus.eglencelerınızın devamını beklıyoruz
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XSERDALX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?imdilik YZMYR sonra ANTALYA

MesajTarih: 11.03.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel belli eglenceli vakit gecirmişsiniz ama masalarda icki şişeleri görüyorum.. Olmadı Ben 6 aylıgına ehliyeti kaptırdım iyide oldu benim icin bana ders oldu gercekten cok zor birdurum sizede içki yüzünden en kötüsü bu olması dilegiyle...
Başa dön
XSERDALX Çevrimdışı XSERDALX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 11.03.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harikasınız yaa insann orda oası geliyooo eline saglık beyazkardelen79 Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 11.03.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler harika her zamanki gibi hızlısınız Gülümsüyorum)
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
murattan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eglen md eglen havalar ısındı artık bu arada teskerede yaklasıyor ... hepınızın ıcıne sınsın ıı eglenceler... Bravo

SAFAK'159,
Başa dön
murattan Çevrimdışı murattan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.03.2007 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, ablamı gördüm ablamı olley Delirdim Delirdim
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kamberhan
Üye
Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o akşam bende aranızdaydım fakat erken ayrılmak zorunda kaldım...
Başa dön
kamberhan Çevrimdışı kamberhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nurcum gece süper olmus walla...eline koluna saglık hatta Dil çıkarıyorum
Başa dön
pamati Çevrimdışı pamati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 11.03.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Re: İzmir MD 09.03.2007 cuma uğrak bar (resimleri) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldfard

vay babaya bak be...sendeki karizma kimde var adamım...İzmir seninle gurur duyuyor dostum... Bravo

belkide fat joe'ya benziyorsun...torpilin ondan...hıp hop tarzımın önemli bir parçası fat joe bu arada... Dil çıkarıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=yOEIRuG1oXU&mode=related&search=

güzel paylaşımlar...Halilrr dostuma sevgiler...tanıyan tanımayan tüm tayfaya selamlar...Ne kadar şanslı olduğunuzu belki bilecek belkide bilemeyeceksiniz...şu an İzmirde olmak için neler vermezdim... Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal