Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hyosun parça problemi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hyosun parça problemi

hyosun parça problemi
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
trasher
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GöZtEpE

MesajTarih: 11.03.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu markaya gönül vermiş kişilerin toplandığı hyosungfanclub sitesinin moderatörüyüm.. Kullanıcıların ve bizim sorunlarımız hepimizin sorunu olduğu için herzaman ilgili ve alakalı olmaya çalışıyorum ama sizin söyledikleriniz gerçekten daha önce hiç karşılaşmadığım tipte davranışlar Globalin müşteri memnuniyetine hat safada dikkat ettiğini gözlemliyoruz acaba onlar tarafında gözden kaçan bişey mi var eğer böyle bir durum varsa bizimde görevimiz onlara verdikleri sözleri hatırlatmak olacaktır burdan yazışmaya devam edebiliriz ama öncelikle motorun şu an hangi serviste ve ne parçası bekliyor ve siparişi nezaman çektin bunu yazarsan sevinirim...

(Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim söz meclisten dışarı bikaç yatak sarma problemi hyosung marka motorlarda görüldü servis incelemelerinde yapılan gözlemlerde çıkan tek sonuç rodajın dogru düzgün yapılmayışı ve motora sonradan yapılan modifikasyonlar.. İşte bunların nedeni daha motora binmeden racing naked kocaman makine almak isteyen buna rağmen bilgi edinmeyen ve dikaktsiz sürücülerden ortaya çıktı bu tip bikaç tane motoru global ücretsiz olarak değiştirdi ki böyle bir zorunluluğuda yoktu...)

®trasher yellowstorm gt250r

En son trasher tarafından 11.03.2007 - 22:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
trasher Çevrimdışı trasher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.03.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok len trasher'da sarı GTS 250 R var.O normal bir insan Çok gülüyorum ama motorunu seviyo baya...

ben biraz baktım da forumlara, Hyosung'çular bana biraz Kawa'cıları anımsatıyor,baya seviyolar motorlarını,laf sölendimi tepki veriyolar vs. Kawacılarda öledir markayı sahipleniyorlar tümüyle

En son ryangt tarafından 11.03.2007 - 22:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trasher
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın Bravo hyosungun ve globalin tr de daha yeri yavaş yavaş oturmaya başlıyor tabiiki aksaklıklar olacak tabii ki üzücü olaylar yaşıyacak ama ben bu zamana kadar hep şu felsefeyi benimsemişimdir eğer bişeye sahipsen onun sonuna kadar arkasında olacaksın ya seni yanılttı mı düzeltmeye çalışacaksın ha düzelmiyo mu ozaman ipini salacaksın esasında markaya bağımlı olmak onu korumak kötü bi duyguda değil ayrıca kendim doğma büyüme bir honda fanatiğimiyimdir arabam honda ve şu ana kadar yaklaşık 10 kişiyi honda sahibi yapmışımdır Çok gülüyorum

En son trasher tarafından 11.03.2007 - 22:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
trasher Çevrimdışı trasher Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motor_tutkusu
Üye
Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trasher senle özelden konuşmak isterimbence daha mantıklı olur çünkü kişi isimleri germek gerekeceğinden her ne kadar bu kişiler görevlerinin bilincinde değilse ve verdiği sözlerin global motoru bağladığını bilmeselerde bzi tekrar saygıda ksusr etmeyelim derim
motor_tutkusu@hotmail.com

ryang şunu söylüyorum bakın hyoasun kötü bir marka değildir ben kendim bilinçli bir kulanıcıyım alırkende baya araştırdım yurt dışındaki başarılarına ve global motorun 2006 yılındaki fuarda verdiği sözler üzerine aldım

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

trasher bu problemi sana global motormu yoksa servislermi söyledi bende araştırdım bu konuyu ve sonuç hem kullanıcı hatasıda var ama en önemli olan fabrikasyon hatası oldu söylendi

benim rodaj esnasındaki hassasiyetimi servisteki kişiler çok iyi bilir ve genel de özenli olduğumdan dolayı servistekiler bana kıl diye hitab ediyor
Başa dön
motor_tutkusu Çevrimdışı motor_tutkusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.03.2007 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki servisi olarak söylüyorum 2004 model GSXR600'ü olan bir müşterim zorla motoruna tam sentetik yağ koydurmaya çalıştı..(birileri bunun aklına girmiş tam sentetik yağ en iyi yağdır diye,iyi bir marka yağı kapmış gelmiş)
adama anlattık olmaz uymaz diye,'sen elindeki malı satmak için böyle diyorsun dedi' bu titizlik değil kıllıktır.

Bende kendi motorum konusunda çok hassasım,motor sıcaklığı 60 derece olmadan yerinden oynatmam,zincirini 300-350 kmde bir yağlarım,en iyi yağı koyarım.Olması gerekende bu zaten.Ama kulaktan dolma bilgilerle- duyduğunu körü körüne savunmak,bu işte kıllık ve antipatik bişi ayrıca zararlı.

Keza rodaj konusunda da,birileri birine demişki sabit aynı hızla gideceksin,adam kitlenmiş buna uycam diyor.Ben uygun aşınmaz diye uyarıp teknik açıklamayı yapıyorum fakat adam dinlemiyor.İşte bu da kıllıktır.

Gerekli ve doğru hassassiyeti gösterdikten sonra bir problem çıkıyorsa,bu materyal dayanıksızlığıdır,keza dediğim gibi her markada böyle durumlar çıkar (Aprilia'nın kırılan şasi örneği gibi),fakat distribütör firma bunu kabullenmezde kullanıcı hatası diye kesip atarsa işte sorun orda başlar
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum şuan için bulunduğum yerde msn kullanamıyorum ama yarın konuşabiliriz... msn ini aldım yarın eklerim...

Başa dön
motor_tutkusu
Üye
Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonuç olarak aprilla kullanıcısı sonuna kadar hakkını savundu ve gereği neyse hakkını aldı bu demekki sonuna kadar inandığın bir konu varsa ve haklıysan hakkını söke söke lacaksın ben bunu bilirim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

tamadır arkadaşım yarın beklerim saat 12 kadar yazışırsak iyi olur çünkü bu konuyu yarın global motorun en üst yetkilisine ulaşmak için gidicem konuşmak için
Başa dön
motor_tutkusu Çevrimdışı motor_tutkusu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingrafiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.03.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor_tutkusu konuşmalarınızdan bizide haberdar edin kendi aranızda kalmasın lütfen. nede olsa kişisel bi konu değil tüm hyocuları ilgilendiriyo. OK

Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Başa dön
racingrafiker Çevrimdışı racingrafiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trasher
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabii ki buradada yazıcam merak etmeyin... ben 09.00 da iş yerinde olacağım ozaman konuşabiliriz.... .Bu konuda aksayan bir yön var bilmiyorum belkide iletişim den meydana gelen bir aksaklık belkide yanlış anlaşmalardan meydana gelen aksaklıklar ama sorununun çözülmeyecek birşey olduğuna inanmıyorum...

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.03.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trasher: bu konuda ki problemin çıkış noktasını ve süregelen aksamaların sebebnini bizle paylaşırsan seviniriz.
Üye
Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben parça işini bilmem ama geçen hafta hyosung hadımköy deposundaydım. DEPO ağzına kadar yedekparça doluydu. bende gv650 var bayii arkadaşımla gittim onun işi için arayananın bayaa extra parça isteği yoksa herşey var gibi geldi bana
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motor_tutkusu
Üye
Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar sizi haberdar edeceğim
bu arada depoda parçaların olması önemli değil önemli olan gerekli olan ve tabel edilenin olması depo ağzına kadar parça dolu ama kullanıcıların istediği yok
Başa dön
trasher
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben arkadaşla bu sabah konuştum Global Motor parçalar için şu tarihte elinizde olur sözünü vermiş fakat o tarihte ulaştıramamış(sebebini bilemiyorum) ama Global de parça sipariş ettikten sonra başlayan 30 iş günü veya 1.5 aylık yasal süresini tamamlamamış.... İşin özeti bu burda yaşanan tek sorun global in söz verdiği tarihte parçayı getirtememiş olması ama yasal süresini de tamamlamamış bilginize.... Ben yinede korkulacak veya bazı arkadaşların 2. kez düşüniyim diyeceği bir konu olmadğını düşünüyorum....

Başa dön
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 12.03.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motorlarda fabrikasyon hata olsa firma bütün motorları servise çeker ve halletmeye çalışır firmaya karşı bu kadar acımasız olmayın bence.sonuçta kullandığınız motor 250cc bu motoru siz sıkıştırıp 600cc bi makina gibi kullanırsanız veya o performansı yakalamaya çalışırsanız problem her zaman olacaktır.fabrikasyon hatada olabilir tabiki bilemem.kitleme için servis ne diyor.
trasher
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende şuna inanıyorum bikaç arkadaş var ben hyosung alacaktım da böle böle diyolar vazgeçtim ben bu arkadaşların samimiyetine inanmıyorum alcak olduklarınıda hiç zannetmiyorum eğer bilinçli bir kullanıcı olsa her açılan topice böyle cevap vermez önce topic in sonuçlanmasını bekler gider araştırırı bilgi alabileceği sitelere girer farklı kişilerle bu bilgileri paylaşır verileri toplar öyle analiz eder ama daha ilk mesajdan ben vazgeçtim alacaktım direkten döndü kusura bakmasın kimsede inandırıcı gelmiyo

(bakın kitlenme sorununun en büyük nedeni söz meclisten dışarı tamamen rodajın yanlış yapılmasından kaynaklanıyor şimdi bu olay nie bu markada oldu diceksiniz bu markada değil bu CC lerde daha çok oluyor nie çünkü motora yeni başlayan kullanıcı tecrübesiz olarak seçtiği motor daha çok 250CC oluyor yanlış yönlendirmeler sonucu veya bilgisizlikten rodaj kötü yapılıyor sonra yatak sardı die söyleniyorlar bunu çok dikkate almanızı öneririm.. bilginize....)

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal