Tarih: 12.03.2007 - 01:06 Mesaj konusu: Biz motorcular serseri;çakal;zibidi'ymişiz ?
Biz motorcular serseri;çakal;zibidi'ymişiz ? herkes de bu şekilde söyler
peki ya bunlar ney çoçuk bahçesindemi oynuyorlar şu yaptıklarına bakın 23 nisan bayramda bir çok insanın hayatını tehlikeye atıyorlar
Uzun bir video ve sinir bozucu
Tarih: 12.03.2007 - 02:25 Mesaj konusu:
ya napıo bu serseriler ya
bi açıklaması var mı
cinayet işlemeye çalışıyor gibiler
bunlarla trafikte karşılaşmamak ümidi ile _________________ ölümden ba?kasy gerçekten ama gerçekten yalan !!!
Tarih: 12.03.2007 - 05:55 Mesaj konusu:
yaa adam ne guzel makas atıyo işte.hem motoru ole kullananlarda var teker yapanlar makas atanlar.konu araba oluncamı serserılık oluyo tmm yaptıkları dogru değil ama serserılık bu deil.bu dupe duz cahillik _________________ ben aşk delisiyim seni seviyorum a?kym yamaha:)
kawasaki:)
suzuki::::
honda:)
o sıfatları yakıştırdığın insanoğlu motor,kamyon,araba her ne kullanıyorsa pek muhim değil,önemli olan beyninin nasıl çaılştığı ve onu nasıl kullandığı _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7710 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 12.03.2007 - 08:51 Mesaj konusu:
arkadaşlar motorunuda bu şekilde kullananlar var kabul etmeliyizki yaptıkları trafik içerisinde doğru değil
trafiğe kapalı alanlarda veya pistlerde istedikleri gibi kullanıp sadece kendi hayatlarını ve mallarını tehlikeye atsınlar
bu şekilde motor ve araba kullanan bütün sürücüler işi psikopatlığa bağlamış kesinlikle BAKIRKÖY'de uzun bir tedaviye ihtiyaçları var diye düşünüyorum _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
İşte cahil insan örneği bu kadar başka diyecek bişey bulamıyorum unutma(Herkes Motorcu Olamaz Bunları Motorcularla Kıyas Etmek Bile Kötü) _________________ SONAX CAR CARE
yamaha_YBR, dostum sağol video için çok güzelmiş hatta süpper hiç bukadar güzel makas videosu izlememiştim ... plot arkadaşa helall olsun 10 numara şöförlüğü var . düşünsenize bu elemanı bide motorla .... 10 numara video _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 12.03.2007 - 09:30 Mesaj konusu:
bunun motorculuk ile ne alakası var halaa anlayabilmiş değilim. kıraathanede okey oynayıp kara tren gibi sigara içmekde kötü. onu da yapmayalım o zaman bu da farklı bir örnek tabi ki. ghost rider teker yapınca polisleri peşinden koşturunca ; oowww adama bak ne makine biniyo yaw oluyor da, böyle yapanlar olunca tehlike mi oluyor. iyi bir şey olduğunu kabul etmiyorum. fakat insanlar belli şekillerde kendilerini tatmin etmek zorunda. racing binip gaz çekince iyi de adam arabayla makas yapınca mı kötü. kişiler önce öz eleştiri yapmalı. kaç kişi motosikletine bindiğinde 80 km/h hız sınırını aşmadan gidiyor. kaş kişi sağa döneceği zaman sağ elini kaldırıp işaret veriyor önce doğruları kendimiz yapmalıyız sonra eleştiri yoluna gitmeliyiz. bence çok güzel makaslara girmiş. yetenekli arkadaş
vah vah tuh tuh ne ayıp ne ayıp.
ya gencler sılkının ve kendınıze gelın b ton motor vıdeosu konuyor tık yok adam araba ıle elınden gelenı yapmıs bu kadar gelmıs . ne yapalım.
benım yorumum sudur serserılık konusunda daha basarılı olan motor kullanana cok fazla tanıdıgım var bu arkadasın yolda ustunden atlarlar.
bu ve bu tarz hareketler ıcın babamın dedıgı bır laf vardır japon yapmıs makınayı bastırıp almıssınız ıster kırın ıster dokun olan cebınıze oluyo.japon gıne kazanıyo.elalemın marıfetı ıle gerdege gırılmez kapısmak ıstıyorsanız cıkın ortaya gures tutun.
bence adam haklı ne de olsa tecrube.
Tarih: 12.03.2007 - 09:46 Mesaj konusu:
çocuğun direksiyonu çok sağlam tebrik edrim yaptığı hareketi tasvip etmem. Bu olayı biz 'çakal olmayan zibidi olmayan' motorcularda yapıyoruz hem o çocuk ortalama 140 km hızla insanların hayatını tehlikeye atıyor ama bizdeki makinalar ortalama 250 km hızla insan hayatını tehlikeye atıyor.Allah kimseye kaza bela vermesin. _________________ LIFE ; as if you will die tomorrow , DREAM ; as if you will live forever....
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız