Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Biz motorcular serseri;çakal;zibidi'ymişiz ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Biz motorcular serseri;çakal;zibidi'ymişiz ?

Biz motorcular serseri;çakal;zibidi'ymişiz ?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 12.03.2007 - 01:06    Mesaj konusu: Biz motorcular serseri;çakal;zibidi'ymişiz ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz motorcular serseri;çakal;zibidi'ymişiz ? herkes de bu şekilde söyler
peki ya bunlar ney çoçuk bahçesindemi oynuyorlar şu yaptıklarına bakın Sinirlendim 23 nisan bayramda bir çok insanın hayatını tehlikeye atıyorlar Sinirlendim
Uzun bir video ve sinir bozucu Sinirlendim

Link

izlemesenizde olur yapılan yorumları okuyun yeter Dil çıkarıyorum
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aytacinanc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 12.03.2007 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya napıo bu serseriler ya Sinirlendim
bi açıklaması var mı ?
cinayet işlemeye çalışıyor gibiler Ağlıyorum
bunlarla trafikte karşılaşmamak ümidi ile Bravo
bsa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 12.03.2007 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izlemiştim daha önce, başlarına birşey geldiği zaman akıllanırlar merak

etmeyin.
Başa dön
bsa Çevrimdışı bsa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 04:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyide moruk motorla yapınca alkışlıyoruz arabayla olunca sövcekmiyiz?
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 12.03.2007 - 05:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa adam ne guzel makas atıyo işte.hem motoru ole kullananlarda var teker yapanlar makas atanlar.konu araba oluncamı serserılık oluyo tmm yaptıkları dogru değil ama serserılık bu deil.bu dupe duz cahillik
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 12.03.2007 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o sıfatları yakıştırdığın insanoğlu motor,kamyon,araba her ne kullanıyorsa pek muhim değil,önemli olan beyninin nasıl çaılştığı ve onu nasıl kullandığı
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 12.03.2007 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motorunuda bu şekilde kullananlar var kabul etmeliyizki yaptıkları trafik içerisinde doğru değil Beğenmedim
trafiğe kapalı alanlarda veya pistlerde istedikleri gibi kullanıp sadece kendi hayatlarını ve mallarını tehlikeye atsınlar

bu şekilde motor ve araba kullanan bütün sürücüler işi psikopatlığa bağlamış kesinlikle BAKIRKÖY'de uzun bir tedaviye ihtiyaçları var diye düşünüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 12.03.2007 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu insan biz motorcuların zencirindeki yag damlası olamaz Sinirlendim Sinirlendim yazık valla cok yazıkk Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 12.03.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte cahil insan örneği bu kadar başka diyecek bişey bulamıyorum unutma(Herkes Motorcu Olamaz Bunları Motorcularla Kıyas Etmek Bile Kötü)
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_YBR, dostum sağol video için çok güzelmiş hatta süpper hiç bukadar güzel makas videosu izlememiştim ... plot arkadaşa helall olsun 10 numara şöförlüğü var . düşünsenize bu elemanı bide motorla .... 10 numara video Bravo Bravo Bravo

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 12.03.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim onu diyen halt etmiş Öfkeliyim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 12.03.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun motorculuk ile ne alakası var halaa anlayabilmiş değilim. kıraathanede okey oynayıp kara tren gibi sigara içmekde kötü. onu da yapmayalım o zaman Göz kırpıyorum bu da farklı bir örnek tabi ki. ghost rider teker yapınca polisleri peşinden koşturunca ; oowww adama bak ne makine biniyo yaw oluyor da, böyle yapanlar olunca tehlike mi oluyor. iyi bir şey olduğunu kabul etmiyorum. fakat insanlar belli şekillerde kendilerini tatmin etmek zorunda. racing binip gaz çekince iyi de adam arabayla makas yapınca mı kötü. kişiler önce öz eleştiri yapmalı. kaç kişi motosikletine bindiğinde 80 km/h hız sınırını aşmadan gidiyor. kaş kişi sağa döneceği zaman sağ elini kaldırıp işaret veriyor Gülümsüyorum önce doğruları kendimiz yapmalıyız sonra eleştiri yoluna gitmeliyiz. bence çok güzel makaslara girmiş. yetenekli arkadaş Gülümsüyorum
Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vah vah tuh tuh ne ayıp ne ayıp.
ya gencler sılkının ve kendınıze gelın b ton motor vıdeosu konuyor tık yok adam araba ıle elınden gelenı yapmıs bu kadar gelmıs .Gülümsüyorum ne yapalım.
benım yorumum sudur serserılık konusunda daha basarılı olan motor kullanana cok fazla tanıdıgım var bu arkadasın yolda ustunden atlarlar.
bu ve bu tarz hareketler ıcın babamın dedıgı bır laf vardır japon yapmıs makınayı bastırıp almıssınız ıster kırın ıster dokun olan cebınıze oluyo.japon gıne kazanıyo.elalemın marıfetı ıle gerdege gırılmez kapısmak ıstıyorsanız cıkın ortaya gures tutun.
bence adam haklı ne de olsa tecrube.
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CruncH07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 12.03.2007 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çocuğun direksiyonu çok sağlam tebrik edrim yaptığı hareketi tasvip etmem. Bu olayı biz 'çakal olmayan zibidi olmayan' motorcularda yapıyoruz hem o çocuk ortalama 140 km hızla insanların hayatını tehlikeye atıyor ama bizdeki makinalar ortalama 250 km hızla insan hayatını tehlikeye atıyor.Allah kimseye kaza bela vermesin.
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.03.2007 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"106'yı görünce saygı duruşuna geçmeleri lazım. Neyin peşindeler bunlar." Çok gülüyorum Çok gülüyorum Konuşmalar bomba ama, alt tarafı 106 lan altınızdaki biraz oynanmış bi subaru'ya binseler felekleri şaşıcak arkadaşların. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal