hayırlı olsun güzel makina _________________ Bana hayaty iki ?ey sevdirir;A?K ve MOTOSYKLET ... A?kym için canymy bile veririm...ama motosikletim için a?kymy da feda ederim!!!
Tarih: 10.03.2007 - 22:48 Mesaj konusu:
panzer_07, xserdalx, alpaslan16 arkadaşlar çok sağolun en iyisi size nasip olsun _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 12.03.2007 - 13:08 Mesaj konusu:
PaRiS-Zx10R, dostum her zaman ninja farkı vardır biliyosun.bu motorlar atadan itibarlı nede olsa dedesi ZZR 1100 haksızmıyım? _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 12.03.2007 - 15:29 Mesaj konusu:
proracing, ya kardeşim kusura bakma yeni gördüm maşaallah maşaallah allah nazardan saklasın kazasız belasız sürüşler inşaallah
ama alanya falan diyon hiç şansım yok sana karşı sıkarsın sen ben almayım _________________
Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 554 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 13.03.2007 - 09:07 Mesaj konusu:
abi hayırlı olsunda... bitanede mont al istersen ya... repsol uyumlu deilde ondan dedim _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Tarih: 13.03.2007 - 09:17 Mesaj konusu:
befehl_1912, erkan_turak, honeymaker, idereli42, summer_night, mehmetrenboz, arkadaşlar allah gönlünüzdekileri size versin inşallah ummet, kardeş insanlar hayırlı olsun dileklerini iletiyor bizde karşılığını yazıyoruz bunun göstermekle ne alakası var bana bi'anlatırsan sevinirim crazy_racer, kardeşim mont arkadaşımın o an için kendiminki yanımda değildi bütünlük sağlansın diye giydim ali_42, ali abim benim allah razı olsun sen bizi her zaman ve her yerde sıkarsın _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 03.04.2007 - 14:03 Mesaj konusu:
selam memet ali abicim zx10cularin krali herzaman derim tek japon vardir o da kawadir biliyorsun hayirli ugurlu olsun:ok: motorunda cizik olmasin tankin bos kalmasin allah kaza bela vermesin kendine iyi bak zx10 fazla uzme _________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız