Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***MD grup gezisi kuralları.***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***MD grup gezisi kuralları.***

***MD grup gezisi kuralları.***
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.03.2007 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper olmuş başkan eline sağlık
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 09.03.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önemli özelliklerden biri bu kurallar bunlar Alkışlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Beatrice
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris

MesajTarih: 11.03.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok etkili bi anlatım olmuş. Alkışlıyorum Benim gibi acemiler için tam Gülümsüyorum
Başa dön
Beatrice Çevrimdışı Beatrice Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
baffhalil
Üye
Üye

Nereden: aydyn/söke

MesajTarih: 12.03.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir bilgi..ellerine sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
baffhalil Çevrimdışı baffhalil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yargic_adp
Üye
Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 13.03.2007 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel olmuş emegine salık güzel bir ders almış olduk teşekkürler Bravo
Başa dön
yargic_adp Çevrimdışı yargic_adp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 18.03.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cokk başarılı bır sunum ellerıne salık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emre3455
Üye
Üye

Nereden: sarıyer/ist

MesajTarih: 18.03.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suan için toplu sürüşlere katılmadım bunlar benim için ALTIN bilgiler çoookk teşekkürler.. Bravo
Başa dön
emre3455 Çevrimdışı emre3455 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 18.03.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için coook teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 26.03.2007 - 07:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç toplu gezilere katılmadım hakan abi.bu konuda hiçbir bilgim yoktu. emeğine sağlık
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
JAWS2
Üye
Üye

Nereden: tekirda?

MesajTarih: 26.03.2007 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersin abi Bravo bu düzenle kutuplara kadar gideriz bütün md lilerin bunları bilmesi şart İyi fikir
Başa dön
JAWS2 Çevrimdışı JAWS2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 05.04.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, bütün deliler uysada kaza haberleri duymasak ne güzel olur Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 05.04.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

çok güzel olmuş teşekkürler eğer toplu bi sürüşe katılırsam harfiyen uyacağım

ErcanErsin
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Feneryolu - Ystanbul

MesajTarih: 19.04.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir kaç kere okudum! Çok güzel hazırlanmış, Teşekkürler! Bravo
ErcanErsin Çevrimdışı ErcanErsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 19.04.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marmok da uygularmıyız bunları acaba Gülümsüyorum ?
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Black_Rider
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 24.04.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi bir anlatım olmuş! Alkışlıyorum uygulanması gerekli kurallar olduğu kesin. bu sanırım tay tay gezi için kurallar. ben başka bir şeyi sorucam, uzun mesafade süratli kullanımda nasıl gidilmelidir? mesela ist.- edirne 5-6 makine yardırıp gidiceksin nasıl bir düzen olmalı? biz arkadaşlarla buna benzer bazı kuralları uyguluyoruz ama acaba doğrumu? bu konuda bilgi verirsen sevinirim.
Başa dön
Black_Rider Çevrimdışı Black_Rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
5. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal