Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 03.01.2005 - 21:15 Mesaj konusu:
Ulen böyle adamları anlamıyorum, adam kafa yormuş görünümü
bu dünyadan değilmiş gibi bir alet yapıp motora monte etmiş.
Neden? Sadece motor saatte 5-10 km hızla kendi kendine gidecek.
Alet 1 metreyi düz gidemiyor, bir sağa bir sola .
Ares dostum yinede bu komik görüntü için teşekkürler . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
ZXRosman, 1 metre gıtmeyısı belkıde denge olayını denemek icin olabilirmi bende kesin olarak ole demiyomda bana ole geldi _________________ k6 gsxr1000 34 fb9119...
ocakbasiteam
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 03.01.2005 - 21:35 Mesaj konusu:
ares, belkide adamında daha acemi dönemi .
Şaka bir yana gerçekten birşekilde senin dediğin gibi dengeyi sağlamakta
önemli. Bunuda insan deneyerek ve zamanla öğrenir. Eğer durum öyle değilde bu aletin gideşi böyleyse bence boş bir buluş. Türk tvsinde ben bir ilk okul mezunu bir gencin traktörü kumandalı hale getirdiğini izlemiştim.
Adamın elinde imkanlar yokken yapmış, bu motoru yapan arkdaşın kullandığı malzemeye bakılırsın masraftan kaçınmamış . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Bu sistem ileride uzun yolda yorulan gezginler için geliştirilecek heralde,
öldüm gülmekten beni üzerinden atıp kaçan crosumu hatırladım öyle kendi
kendine gidiyodu zor yakaladım Dr Kimbılı _________________ Ne güzel bir gündür o, yeni bir ?ey ö?renmi?li?imi baryndyran...
tebrik ederim valla. en azından ben yapamam bunu _________________ -------------hyosung gv 250---------------
---------------06 af 8374-------------------
>>FaRyNyZ aÇyK GaZyNyZ KySyK oLSuN
Kayıt: Dec 31, 2004 Mesajlar: 239 Nereden: Kastamonu/Merkez
Tarih: 04.01.2005 - 17:34 Mesaj konusu:
koptum ya :-D adam bununla uğraşmış ya helal olsun. :-D _________________ Motor yalnyzlaryn aracydyr. Gürültüsü ise en güzel a?k ?arkysyndan daha güzel gelir motorcuya.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız