Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gsxr 600,suprayı ve corvette i feci deliyor...!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gsxr 600,suprayı ve corvette i feci deliyor...!!

Gsxr 600,suprayı ve corvette i feci deliyor...!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 11.03.2007 - 21:45    Mesaj konusu: Gsxr 600,suprayı ve corvette i feci deliyor...!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

sanırım arabalar standart...

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.03.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o nasıl salak bi sürücü o nasıl salak bir egzoz sesi?

Bu motorun GSXR 600 olduğundan şüpheliyim ama sürücünün jıyar olduğunda şüphem yok her viteste kesiciye sokmuş Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.03.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derginin adını unuttum ama gecende okudum gsxr600ü SİNAN SOFUOĞLU kullandı porche yi bi otomobil yarışcısı istanbul parkta test ettiler yarıştırdılar ve porchenin artık BUYÜK Bİ DELİĞİ DAHA VAR!! Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Ataköy

MesajTarih: 11.03.2007 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
derginin adını unuttum ama gecende okudum gsxr600ü SİNAN SOFUOĞLU kullandı porche yi bi otomobil yarışcısı istanbul parkta test ettiler yarıştırdılar ve porchenin artık BUYÜK Bİ DELİĞİ DAHA VAR!! Gülümsüyorum

2TEKER derginin adı
0 rh(+)
Başa dön
Yogi Çevrimdışı Yogi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 12.03.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:

porsche cayman delinen araba Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
Bu motorun GSXR 600 olduğundan şüpheliyim ama sürücünün jıyar olduğunda şüphem yok her viteste kesiciye sokmuş Çok gülüyorum

ama oyle daha cok hız yapıyor Eray Gülümsüyorum Gülümsüyorum

millet kesiciye sokmayı cabuk gitmek zannediyor....bana cok abzurt gelmedi video olması gereken olmuş bunu bir de zx636 ile denemek lazım Dil çıkarıyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 12.03.2007 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylsasım icin tesekurler
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.03.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel video paylaşım için teşekkürler
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 12.03.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsx_r' a bu yakışır zaten ama arabalar standart deil gibi
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkangundogdu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul//corlu

MesajTarih: 14.03.2007 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsx_r' a için normal ama kesınlıkle supranın motoru modludur ama dıer corvette normal ..
adamsa devır kesıcıye sokmuş ordan bıraz kaybedıo bence baya gusel bı vıdeo yapabılenler koysun vıdeosunu ...
yok su devır kesıo bu ahkam kesıo demesınler Dil çıkarıyorum
gorelım vıdeoları Bravo
Başa dön
serkangundogdu Çevrimdışı serkangundogdu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.03.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tutmayın benii,çekiyom en kral videoyu :P
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray biz biliyoz birbirimizi ve kuzi...yaptıgımız her roll-on un videosunu koysak MD nın video bolumunde 3 sayfayı kapatmıştık....
isteyen arkadaşlar arastırırsa gorur nacizane videolarımızı Gülümsüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 14.03.2007 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arabaları yabana atmayın derim, heleki 911 turbo gibi arabalar artık çok tehlikeli.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.03.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıkıyosa modıfıyelı suprayı gecsın Bravo
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.03.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

payalşım için cok teşekürlerrrr Bravo Bravo

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal