Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "12 Mart MDTK İstanbul, Tiyatro Gala Etkinliği"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"12 Mart MDTK İstanbul, Tiyatro Gala Etkinliği"

"12 Mart MDTK İstanbul, Tiyatro Gala Etkinliği"
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
borabey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.03.2007 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sezon izlediğiğim en keyif aldığım eserlerden birisi Titanik Orkestrası. Naşit Özcan ve Burak Davutoğlu performansları bir harika...
Başa dön
borabey Çevrimdışı borabey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.03.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEN DE GELİYORUUUUMMM... Çok özledim sizleri arkadaşlar... Delirdim
Yalnız olmayacağım. Bravo Yanımda bir kişi daha bulunabilir (Sayın Yönetmenim Volkan Bey'in dikkatlerine...).
Görüşmek üzere... Gülümsüyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 10.03.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni, başım üstünde, ne demek Kemalime bak sen Bravo
Provalara da bekleriz arada Göz kırpıyorum
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 10.03.2007 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen sefer gibiyse hır çıkarırım ona göre ben mangal kuru pasta isterim Dil çıkarıyorum
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.03.2007 - 02:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkanrr lütfen topic i bi restoran gibi kullanma hadi msn ortamına alıştık ama restoran ortamı biraz aşar sanırımGülümsüyorum)) Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 12.03.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelemiyorum maalesef, rahatsızım biraz... Üzgünüm Gideceklere iyi eğlenceler.. Göz kırpıyorum

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 12.03.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım ben de gelemiyorum. Çok yorgunum ve hiç halim yok Ağlıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mcanbarbird
Üye
Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ordayım biraz sonra inşallah .. yolda benzin bitmezse tam zamanında gelicem Delirdim
mcanbarbird Çevrimdışı mcanbarbird Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 12.03.2007 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de şimdi yola çıkıyorum görüşmek üzere mangal hazırmıdır acaba Delirdim
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 12.03.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım İstanbul MD buna duyarsız kalmayın. Alkışlıyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mcanbarbird
Üye
Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzeldi davet eden ve dostça karşılayan herkese çook teşekkür ederim . Güzel bi akşamdı Alkışlıyorum Bu arada ilk ben yazdım Delirdim MrEnduro tanışma fırsatımız olamadı maalesef bir daha ki sefere inşallah .
saygılar sevgiler
mcanbarbird Çevrimdışı mcanbarbird Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 13.03.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

MrEnduro tanışma fırsatımız olamadı maalesef

sen kapıdan nasıl girdin? Delirdim
Tanışırız bir gün nasılsa Gülümsüyorum
Gala gösterimine katılan tüm MD dostlarına teşekkürler Alkışlıyorum
cumoni süprizini yapıp oyunun başlamasına yakın salonda yerini aldı, özlemişim Kemal dostumu Çoook seviyorum
Volkanrr gelemeyince ikramı kısıtlı tuttuk Delirdim umarım yetti Dil çıkarıyorum
Bir daha ki Gala gösteriminde görüşmek üzere sevgiyle kalın. Çoook seviyorum

Son Mesajdan 1 saat 21 dakika sonra eklendi:

http://www.motordelisi.com/ftopict-43833.html buradan devam Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal