bende eski bir gt250r kullanıcısıydım herneyse motorumu sattım 6-7 ay oldu... alan arkadaş bursadan geldi,noteri fln hallettik anahtarı verdim adam soğut makineye boş viteste devri kapatıyo fln arkadaşım soğukken basma fln dedim içim gitti yani biz o kadar özene bözene yapmışız rodajını adam hayvan gibi davranıyo motora eee nolur ozaman yatakta sarar pistonda fırlatır markadan çok kullanıcıya bakar bu işler hertaraf yamyam, apaçi, reyzing çi dolu _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Konunun sonucunu merak ettim açıkçası. Globalin müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyetine defalarca şahit oldum. Ama eğer firma çalışmasında değişiklik var ise bilmemiz gerekir diye düşünüyorum.
Tarih: 12.03.2007 - 15:27 Mesaj konusu:
işin sonucu arkadaşın parçaları eline ulaştı arkadaşlar hatta sabah ilk mesajımı attığımda serviste onu bekliyordu kendisi söyledi Global'le konuşmuş parçalar gelmiş değişen kimse yok kadro aynı... _________________ ..::takarsan dost takmazsan tost olursun::..
merhaba arkadaşlar trasher ben erken davranmışın
arkadaşlar bugün itibariyle bu yazışmaların sonucunda sorunlar hal edilmiş durumdadır.
bu konuya karşı global motorun göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederim.
firma yetkililerinden mahmut bey rahmi bey ve özcan beyin gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ederim sorunlarımın bu kadar çabuk çözülmesinden gayet memnun kaldım arkadaşlar
diyeceğim size şudur yukarıda adları yazılı bulunan yetkililere ulaştığınız sürece hiç bir sorunla karşılaşmayacağınıza inanıyorum
daha önce dediğim gibi hyosung cidden çok iyi bir marka bu konuda kesin ve net konuşuyorum.
motor_tutkusu kardeş yorumlarını okudum ben hyosung yetkili satıcısıyım ve servisiyim parça sorunu yaşamadım şimdiye kadar hiçte motor kitlemesi olmadı demekki senin arkadaşında sorun varmış kitlemiş marka 10 numara ve çokta kaliteli bence yani motorumu saatsam bende hyosung alacam gt 250r alacam bende bu arada rx 115 var bende markayı kötüleme
eh be kardeşim anında müdahele
dün topic açıldı bgn çözüldü..Ellerinde parça yoksa bile 0 km'den söküp vermiş bile olabilirler... Keşke tüm motosiklet firmaları bu şekilde çalışssa Türkiye'de... _________________
Tarih: 12.03.2007 - 23:05 Mesaj konusu:
senı n basına gelen bahtsız bedevı olatı benımkı kıtlemedı ama yatak sardı ve 1 hafta ıcınde yaptırdım garantıden fatura ikibucuk mılyardı ama kurus odemedım
Tarih: 13.03.2007 - 08:56 Mesaj konusu:
Alıntı:
anlamadıgım bısey var arkadaslar tuketıcı mahkemesı denılen bısey var eger bı marka turkıyeye giriyorsa yedek parcası falan gelmek zorunda 1 ay mı ne(tam hatırlamıyorum) bekleme suresı var fırmanın soorası dırek mahkeme adamlar cezadan kacmak ıcın dırek yedek yollıcaklardır..
peki sen bu postu atarken üstteki yazılanları hiç okudun mu yoksa sadece ilk mesaja bakarak mı cevap atıyosun... _________________ ..::takarsan dost takmazsan tost olursun::..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız