Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - safranbolu gezim ve fotolar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

safranbolu gezim ve fotolar

safranbolu gezim ve fotolar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mirrorihsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet geçen hafta gercekleştiremediğim Safranbolu gezimi nihayet bu hafta yaptım.Gezi zorlasada kışın yorgunluğunu unutturdu.Lafı fazla uzatmadan sizleri resimlerle basbasa bırakıyorum.(tarihlere aldanmayın makınanın tarih ve saat ayarını yapmamıstımda:D)

Öncelikle yola cıkmadan bi motor klubune uğrayayım dedim belki benimle gelmek isteyen olur diye ama kımse gelmedi.Motorlarda gunesi görunce dısarı cıkarılmıs.
Benim favorilerimden biri olan motor tam bir uzun yol makınası

İşte klup baskanımız göksel abinin KTM si

Gelecekteki tek hayalım olan CBR600F de dısarıdaydı bugun.

Klupten cıkamayanlardan biride R6 ydı.

Klup baskanın hız makınası burada işte yamaha R1

Ve yola cıkmadan CBRımın lastik havasını olcuyoruz ne olur ne olmaz bu arada bana yardımcı olan huseyine teşekkur ederim buyuk faydası dokundu.

CBR yola cıkmaya hazır beni bekliyor

Bende CBRı fazla bekletmiyim en en iyisi diyorum ve basıyorum marsa

Klupten ayrılmadan ilerde koyacağım fotoyu simdiden koyuyorum şimdiki motorum ve gelecektekı motorum.

Yola cıktık ve biraz dinlenmenin yararlı olacağını dusundum

Ve bu kadar dinlenme yeter hava guzel hersey guzelken yola cıkmadan son bi foto

Şimdide Safranbolu resimleri

Bu manzarada bizde bi kaç poz verelim demi:D

Buda biraz değişik oldu ama idarer edin artık

Biz poz verirken bikaç cocuk gelip bizim resmimizide cek abi dediler kıramadım cocukları

CBR ve artcım en yakın arkadasım cihan beni yalnız bırakmadı sağolsun

Safranboludan ayrılmadan son bir resim motorumla

Dönüş yolunda son bir mola verelim dedik havada kararmaya baslamıstı

Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:

arkadaslar hiç yorum yok mu yaw allah askına
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 10.03.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Safranbolunun ayrı bi yeri var bende çok seviyorum şirin biyer. Gülümsüyorum ve o evleriyle meşhur yer..Akşama kadar doya doya güneşin tadını çıkartmışsınız ne iyi Gülümsüyorum devamını dilerim kardeşim çok iyi olmuş Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 10.03.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel yerler birgün nasip olursa oralara bi tur düzenliyicem. Dylan'lada olur ama beyaz kuşum RR'ım bi garajıma konsunda ondan sonra inşallah.. Ellerine sağlık güzel resimler.
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 10.03.2007 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce ben de gitmiştim, çok keyifli ve güzel biryer Safranbolu... Güzel fotograflar çekmişsiniz ellerinize sağlık.

Gezileriniz bol ve keyifli olsun tebrikler Alkışlıyorum
mirrorihsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.03.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler böyle tek sarmadı inşallah bi gun toplu gezi duzenlenırde bende gelirim
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 10.03.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eylül ayında babamlar karadenize geziye gitmişlerdi safranboluda da kalmışlar bi gece öve öve bitiremiyo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.03.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezmişsin valla havalar ısınınca böyle bir gezi yapmak istiyorum bende yaklaşık 300-350 km lik bir yol git gel.bende uzun yolu seviyorum......bu geziyi bizimle paylaştığın içinde teşekkürler......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.03.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam mirrorihsan, sana da arkadaşına da helal olsun... Tebrik ederim... Güzel gezi, güzel resimler... Arkasını bekliyoruz. Allah kaza bela vermesin... Yolunuz açık olsun... Alkışlıyorum Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 12.03.2007 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımın için çok tşk güzel resimler Alkışlıyorum
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 12.03.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşim için teşekkürler resimler güzel Çok gülüyorum
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kamilh07
Üye
Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel resimler emeğine sağlık.bende gitmiştim zamanında çook güzeldi
gitmeyen herkese tavsiye ederim safranboluyu,fırsatınız olursa mutlaka değerlendirin derim hatta bi organizasyon olsada topluca gitsek keşkem. Gülümsüyorum
Başa dön
kamilh07 Çevrimdışı kamilh07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 12.03.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyt be gelmiştim safronboluya çok harika biryer
güzel yemekleri harika gezilecek yerleri var asker için gelmiştim yemin töreni vardı
tekrar görmek nasip oldu tekrar teşekkürler eline sağlık
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 12.03.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkdaşım gezin çok güzel olmuş keşke bende olsaydım Gülümsüyorum ben sizin oralarda olsam böyle maceraları kaçırmam nede olsa bir motordelisi ailesindenim Gülümsüyorum güzel gezi
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cenkhan
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL KANDYLLY

MesajTarih: 12.03.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yanlız kovboy helal sana tek basınada olsa keyfını cıkarmıssın Alkışlıyorum
Başa dön
cenkhan Çevrimdışı cenkhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
altugerol
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.03.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş fotoğraflar çok güzel çıkmış.bende birgün bir tura katılmayı çok istiyorum
Başa dön
altugerol Çevrimdışı altugerol Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal