Evet geçen hafta gercekleştiremediğim Safranbolu gezimi nihayet bu hafta yaptım.Gezi zorlasada kışın yorgunluğunu unutturdu.Lafı fazla uzatmadan sizleri resimlerle basbasa bırakıyorum.(tarihlere aldanmayın makınanın tarih ve saat ayarını yapmamıstımda:D)
Öncelikle yola cıkmadan bi motor klubune uğrayayım dedim belki benimle gelmek isteyen olur diye ama kımse gelmedi.Motorlarda gunesi görunce dısarı cıkarılmıs.
Benim favorilerimden biri olan motor tam bir uzun yol makınası
İşte klup baskanımız göksel abinin KTM si
Gelecekteki tek hayalım olan CBR600F de dısarıdaydı bugun.
Klupten cıkamayanlardan biride R6 ydı.
Klup baskanın hız makınası burada işte yamaha R1
Ve yola cıkmadan CBRımın lastik havasını olcuyoruz ne olur ne olmaz bu arada bana yardımcı olan huseyine teşekkur ederim buyuk faydası dokundu.
CBR yola cıkmaya hazır beni bekliyor
Bende CBRı fazla bekletmiyim en en iyisi diyorum ve basıyorum marsa
Klupten ayrılmadan ilerde koyacağım fotoyu simdiden koyuyorum şimdiki motorum ve gelecektekı motorum.
Yola cıktık ve biraz dinlenmenin yararlı olacağını dusundum
Ve bu kadar dinlenme yeter hava guzel hersey guzelken yola cıkmadan son bi foto
Şimdide Safranbolu resimleri
Bu manzarada bizde bi kaç poz verelim demi:D
Buda biraz değişik oldu ama idarer edin artık
Biz poz verirken bikaç cocuk gelip bizim resmimizide cek abi dediler kıramadım cocukları
CBR ve artcım en yakın arkadasım cihan beni yalnız bırakmadı sağolsun
Safranboludan ayrılmadan son bir resim motorumla
Dönüş yolunda son bir mola verelim dedik havada kararmaya baslamıstı
Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi:
arkadaslar hiç yorum yok mu yaw allah askına _________________ HONDA HAYAT ONDA...
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 4888 Nereden: polislerin aradığı yerden
Tarih: 10.03.2007 - 21:59 Mesaj konusu:
Safranbolunun ayrı bi yeri var bende çok seviyorum şirin biyer. ve o evleriyle meşhur yer..Akşama kadar doya doya güneşin tadını çıkartmışsınız ne iyi devamını dilerim kardeşim çok iyi olmuş _________________
Tarih: 10.03.2007 - 22:00 Mesaj konusu:
Çok güzel yerler birgün nasip olursa oralara bi tur düzenliyicem. Dylan'lada olur ama beyaz kuşum RR'ım bi garajıma konsunda ondan sonra inşallah.. Ellerine sağlık güzel resimler. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 10.03.2007 - 22:26 Mesaj konusu:
eylül ayında babamlar karadenize geziye gitmişlerdi safranboluda da kalmışlar bi gece öve öve bitiremiyo _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
güzel gezmişsin valla havalar ısınınca böyle bir gezi yapmak istiyorum bende yaklaşık 300-350 km lik bir yol git gel.bende uzun yolu seviyorum......bu geziyi bizimle paylaştığın içinde teşekkürler...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 11.03.2007 - 18:43 Mesaj konusu:
Selam mirrorihsan, sana da arkadaşına da helal olsun... Tebrik ederim... Güzel gezi, güzel resimler... Arkasını bekliyoruz. Allah kaza bela vermesin... Yolunuz açık olsun... _________________
Tarih: 12.03.2007 - 21:58 Mesaj konusu:
çok güzel resimler emeğine sağlık.bende gitmiştim zamanında çook güzeldi
gitmeyen herkese tavsiye ederim safranboluyu,fırsatınız olursa mutlaka değerlendirin derim hatta bi organizasyon olsada topluca gitsek keşkem.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 12.03.2007 - 22:12 Mesaj konusu:
heyt be gelmiştim safronboluya çok harika biryer
güzel yemekleri harika gezilecek yerleri var asker için gelmiştim yemin töreni vardı
tekrar görmek nasip oldu tekrar teşekkürler eline sağlık _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
arkdaşım gezin çok güzel olmuş keşke bende olsaydım ben sizin oralarda olsam böyle maceraları kaçırmam nede olsa bir motordelisi ailesindenim güzel gezi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız