kız gıbı baktııgım gt 250 nazra geldı bugun talı yoldan cıkan bı acemı amcanın sol camurluktan vurdum cok sukur bende bısey yok serbetlıyım heralde ama sarı kızım ıcınn aynı seylerı demek mumkun degıl camurluk far km ve devır saatı kırıldı ve bır kazanın olmassa olmazı d3epom ezıldı an cokta canımı bu sıktı galıba rapor tutturduk amcaya ceza yazdı bana yazmadı9 heralde benı haklı gordu memuıur abı heralde dıyorum cunku adamın agzından suclu kım cevabını alamaodım yarın raporda gorcaz demıs arkadaslar aman dıkkat kazasız belasız surusler
Tarih: 13.03.2007 - 00:18 Mesaj konusu:
orjinal Geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin. Kaza sonrası pisikolojiyi çok iii bilirim. Kimse tatmasın. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 13.03.2007 - 00:18 Mesaj konusu:
Sana ceza yazmadığına göre karşı taraf suçlu görünüyor, hasarını karşı tarafın zorunlu sigortasından karşılayabilirsin, geçmiş olsun _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 13.03.2007 - 00:23 Mesaj konusu:
çook geçmiş olsun dostum.allah bir daha ne senin ne de bi başka arkadaşımızın başına kaza, bela vermesin.
hepimiz motorlarımıza çok ii bakmaya çalışıyoruz ama böyle durumlarda senden daha önemlisi yok.iiki sana bişiy olmamış. motor böle durumlarda sadece teneke gibi kalıyo.olan motora olsun dostum,paraya olsun.
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 13.03.2007 - 02:51 Mesaj konusu:
ehehe suçlu kim cevabı çıkmadıysa sana kitliceklerdir. gecen perşembede ben kaza yaptım ben adama diil adam bana vurdu sol arka çantadan ufak tefek sıyrıklar falam v.s.. kask olmasa sacları asfaltta bırakmıstım ayrı ama ben yinede işimi şansa bırakmadım adamla anlaştık herkes yoluna ondan sonra... _________________
Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız