sepete motor eklemeyi ilk kez görüyorum, burdan seçsem evime teslim ederlermi acep, bonuz'a vadefarksız 50 taksit yapıyomudur acep, merak içindeyim. _________________ özgün zümrüt
3dfx artist - istanbul
2003 HAYABUSA
Tarih: 13.03.2007 - 09:41 Mesaj konusu:
speedycrew, kardeş çok sağol ama bu işte bi'yanlışlık vardır kimse zx10-r'ı bu fiyata vermez _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bana pek inandırıcı gelmedi yamahada 200 ytl kadar oynamış kawasakide 10000 ytl gibi _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
arayıp sordum , bakmayın oraya henüz yeni düzenlenmedi dediler kendiside güldü adam, arayan olmuş benim gibi
kusuruma bakmayın hayallerinizi yıkmak istemedim, inanın ben de inanmak istemiştim, gözümden yaş gelebilirdi o derece. _________________ özgün zümrüt
3dfx artist - istanbul
2003 HAYABUSA
kava da fıyatlar artı vergıler falan seklınde verılıyo o zamn normal kdv eklenmıs ama otv vede ıthalat ıhracat olmamıs .
eger bu fıyata ıse bes tan sarsın gondersın.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız