beyazkardelen79, cnm hayırlı olsun lütfen dikkat et biraz paniksin fazla sürat yapma cin min ne malı olursa olsun ayagını yerden kessin yeter.. tekrar diyorum dikkatli git. LÜTFEN _________________ DUCATI 1098
tarkan_600, başlangıç olarak fena değil dediler tabikide ama benim maddi gücüm şimdilik buna yetti.ilerde inşallah kısmet olursa tabikide motorumu değiştiricem.
Rammstein48, çok teşekkür ederim.güzel dileklerin için elbette şimdilik ayağımı yerden kesiyor ben motorumu seviyorum _________________
Kazasız belasız iyi günlerde kullan.Benim şahsi fikrim diğer sıradan çin motorlarına göre çok daha kaliteli bir görünümü var.İşçiliği hiçte kötü değil,sanada gayet yakışmış _________________ -yamaha tdm850-
Tarih: 25.03.2007 - 12:15 Mesaj konusu:
güzel seçim ablacım. hayırlı olsun.ama ehliyeti ihmale bırakma motorun kadar ceza ödemek zorunda kalırsın. ha bide bulursan o yaşamak istediğin yerden rica etsem bulduğunda hani bi haber salarsın dimi
_________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız