ben ve regal raptorlu arkadaşlar ordayız.18 mart çanakkale zaferi dolayısı ile motorları bayraklarla donatsak nasıl olur.bunla ilgili ilk sayfada bir duyuru yapabilirmiyiz.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 13.03.2007 - 11:25 Mesaj konusu:
Alıntı:
bak yaa halilRR, öyle yaptın böyle yaptın yok hava bozuk dedin.. geziyi erteleyelim dedin... Sonuç itibari ile ben geçen hafta ne güzel plan yapmıştım gelecektim.. plan güme gitti.. İnadınamı yapıyosun bilmiyorum ama bu hafta gelemiycem herhalde, sanırsam, galiba
mArGaRiTa, Demekki yerinde bir karar almışım.Bu hafta geleceğini bilsem bir hafta daha ertelerdim sen gelme diye _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 13.03.2007 - 11:40 Mesaj konusu:
5ir demiş ki:
ben ve regal raptorlu arkadaşlar ordayız.18 mart çanakkale zaferi dolayısı ile motorları bayraklarla donatsak nasıl olur.bunla ilgili ilk sayfada bir duyuru yapabilirmiyiz.
Bu güzel fikir..Gezi Komitesi başkanımız Halil Akkaşoğlu bunu kesinlikle programa dahil edecektir. _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 13.03.2007 - 13:00 Mesaj konusu:
Alıntı:
5ir, Evet geçen sayfalarda yazmıştım tekrar yazayım.Getirebilen arkadaşlarım yanlarında Türk Bayrağımızı getirsinler ki motorlarımıza takabildiğimiz yerlerine takalım.Sürüşü etkilemeyecek yerler olmasına dikkat edelim
Alıntı:
halilRR, o zaman seni kara kara düşünmeye davet ediyorum.. biliyosun sağım solum belli olmuyo.. bakmışsın çıkmış gelmişim
mArGaRiTa, Kara kara düşünüyorum ben zaten _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
elimizde bol miktarda regal var hepside geziye hazır inşallah havada hazır olur , tekrar dumur olmak istemioruz tamgün md ile beraber olmak dileğiyle...
Tarih: 13.03.2007 - 14:43 Mesaj konusu:
Sir e katiliyoruz:
Alıntı:
18 mart çanakkale zaferi dolayısı ile motorları bayraklarla donatsak
harika bir fikir.
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
halilRR:
Alıntı:
kasksız ve montsuz gelmek
YASAKTIR demis.
guzel de,hani tam korumali giyim der dururduk?.pantolonun,pabucun ve eldivenin gunahi ne sevgili halilRR? yoksa cok deneyimli abi ve ablalarimiz bunlardan muaf mi?
sevgiler ve istanbuldan ,sizlere guzel bir gezi olmasi dileklerimiz..
Geçen hafta cumartesi akşamı uçak biletimi iptal ettirdim gezi var die iptal oldu . Bakalım bu hafta inşallah bi sorun çıkmazda yaparız şöle cancanlı eglenceli bi gezi artık.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız