Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - RR Nedir R Nedir?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

RR Nedir R Nedir?

RR Nedir R Nedir?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 13.03.2007 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de cbr 125 kaç basıyor mu desem Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.03.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marka münakaşı oldumu topicler alevleniyor birden Çok gülüyorum

ben iddalaşmadım yapım gereği,bide gaz bi adam olup iddalaşsam gece gece topic 15 sayfa olurdu Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 13.03.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondanın ne kadar az performans verdigi kimsenin umrunda degil en azından benimki üstüne adam gibi birini verirsen kralına gider yapar BASKA söze gerek varmı qqqqqqqqq
hepsinden haha kaliteli sahlam 636 hariç hepsinden yakışıklı
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2007 - 06:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topik kilide susamış gibi duruyor..
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 13.03.2007 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yani RR'ın açıklamasını yapalım.R ın açıklamasını hepimiz biliyoruz zaten.Bana göre RR adını taşıması gereken satılan modelin special versiyonu olması lazım.Mesela geçen yıl Yamaha bunu R1 de yaptı makinayı Sp ile kodladı.R1 SP normal R1 den Çok Farklı Bir Makina üretim adedindende belli oluyor(500 Adet).Kawa'nın makinalarını Niçin RR olarak adlandırdığını belirtmiştim.Benim kafama takılan Honda'nın RR ları.Bana Göre RR ın açıklaması Race Replica dır.Şimdi diyeceksiniz 600 RR ve 1000RR Honda GP makinası RC211V'ye çok benziyor.Ya 900RR--929RR--954RR?
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas demiş ki:
1000 lik kullanıcıları aranızda yok mu makinanın hakkını vererek kullanan Çok gülüyorum

Okan alem benim zx10 almamı bekliyor Dil çıkarıyorum

hondagokhan demiş ki:
İşte 4 / 4lük Race yok!!!!

war kardeşim war benim 600cc var hatta o degil fazlası bile var +36 power Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ryangt demiş ki:
suat10r: şimdi sende 1000cc war bende 600 benim ztn bir iddam yok ama Ekamba sağlam gazcıdır(öle diyo),

orası biraz şaibeli....Erbilin gazladıgını goren motorcu yok...hee pardon bi tane 929 var 1990 model hahaaa Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.03.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R demiş ki:
Erbilin gazladıgını goren motorcu yok...hee pardon bi tane 929 var 1998 model hahaaa Çok gülüyorum
alicim cnn nın sıkılıyor galiba,çok merak ediyorsan gel gör,ama ben senden önce geleceğim.bakalım sen nasıl gazlıyormuşun hepbirlikte greceğiz,aklını alacam senin,sonrada askere göndereceğim,bu arada şafak kaç alicim(karanlık sanırım) Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 13.03.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar topiği baştan sona okudum.hiç biriniz bir şey bilmeden sallamışsınız. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ekamba, derki kısa ve öz ;

tek R ın anlamı.;rınnnnnnn demek
çift RR ın anlamı;rınnnn rınnnnnn demekmiş. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu şimdi Çevrimiçi nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2007 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek r dedıgın gıbı arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dıye gıtmek demek
ıkı r ıse ar ar yanı gazı acar sen nerede dıye arar durursun
ben boole bılıyorum.japonda bu sekılde dusunmustur dıye dusunuyorum
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 13.03.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, ben sana o eteği giydirecem gibi sen alemin en sağlam iki gazcısına laf atmaktan vaz geç.yavrum sen bizle sıkamazsın Çok gülüyorum sonra çarpılırsın allah muhafaza süzgeçe dönersin. sonra 1 sene dengesizce gazlarsın Gülümsüyorum
sormalarına bile gerek yok seni görenler derlerki;garibi ya alenalper yada nosscu çarpmış belli diye. Çok gülüyorum Çok gülüyorum puhahahaha

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu şimdi Çevrimiçi nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 13.03.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesten farklı bi ses çıkıyo bence RR honda nın kullandığı harfler R ise diğerleri tarafından kullanılıyo RaceR tipi tipi motorlar için

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.03.2007 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nosscu demiş ki:
yc_, ben sana o eteği giydirecem gibi sen alemin en sağlam iki gazcısına laf atmaktan vaz geç.yavrum sen bizle sıkamazsın Çok gülüyorum sonra çarpılırsın allah muhafaza süzgeçe dönersin. sonra 1 sene dengesizce gazlarsın Gülümsüyorum
sormalarına bile gerek yok seni görenler derlerki;garibi ya alenalper yada nosscu çarpmış belli diye. Çok gülüyorum Çok gülüyorum puhahahaha
puahahahahahahahahahaha fena coşturmuşsun nosscu,buralarda bi ton çarpığa rastgeliyorum.onlarıdamı siz çarptınız baba Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum süzgeç demek puahahaha koptum yaa sabah sabah Delirdim Alkışlıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 13.03.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER600,
Çok gülüyorum bende polemik yaratıyım bi dk Çok gülüyorum
kawasaki 2007 modeli +600 cc oldumu...600cclikte performansı en yuksek r6 değilmi? Veriler ve grafiklerle konuşalım(mototest)Kawasaki 600luk ve 1000ccliğin Farları eşek gözü gibi olmamışmı lütfen dürüst cevap verin..İğrenç Begenen varmıdır bilmiyorum(ayrıca 2006 kawasaki kafa grenajı mukemmeldi bunuda belirtmeden geçemem)
2007 Hondanın tipi Çok guzel olmuş Performansına laf atılıyor(fakat 160hp Sonrası gayet tatmin edici)

Kral belli Yamaha.... çok konuşmaya gerek yok Çok gülüyorum
ram air dahil en ustun performans...r1 karizmasınada kimse laf edemez heralde..

Tatmin olmamış warmı Çok gülüyorum
(Bu arada muhabbetine yazdım gercekten ben boyle dusunuyorum ama polemikte yaratmak istemiyorum Kawasaki,Honda,Suzuki,Yamaha kullanıcıları hepinize saygım sonsuz..)
Önemli olan motor kardeşliği...
Motor Kullanıcısıyız ve Kardeşizz...
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 13.03.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, öğleni geçti, hala sabah diyorsun, romada öğlen olabilir, somada geçmiştir. Çok gülüyorum

nerde sen benimle sıkabilir misin yawrum 2.75
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 13.03.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gavurbey demiş ki:
kawasaki 2007 modeli +600 cc oldumu...600cclikte performansı en yuksek r6 değilmi? Veriler ve grafiklerle konuşalım(mototest)Kawasaki 600luk ve 1000ccliğin Farları eşek gözü gibi olmamışmı lütfen dürüst cevap verin..İğrenç Begenen varmıdır bilmiyorum(ayrıca 2006 kawasaki kafa grenajı mukemmeldi bunuda belirtmeden geçemem)

Gavur hocam katılmamak mümkün değil. Duygularımıza tercüman oldunuz. Gülümsüyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal