Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 13.03.2007 - 00:45 Mesaj konusu:
hondanın ne kadar az performans verdigi kimsenin umrunda degil en azından benimki üstüne adam gibi birini verirsen kralına gider yapar BASKA söze gerek varmı qqqqqqqqq
hepsinden haha kaliteli sahlam 636 hariç hepsinden yakışıklı _________________ hayal mayayel ben memnunum
Tarih: 13.03.2007 - 08:25 Mesaj konusu:
Arkadaşlar yani RR'ın açıklamasını yapalım.R ın açıklamasını hepimiz biliyoruz zaten.Bana göre RR adını taşıması gereken satılan modelin special versiyonu olması lazım.Mesela geçen yıl Yamaha bunu R1 de yaptı makinayı Sp ile kodladı.R1 SP normal R1 den Çok Farklı Bir Makina üretim adedindende belli oluyor(500 Adet).Kawa'nın makinalarını Niçin RR olarak adlandırdığını belirtmiştim.Benim kafama takılan Honda'nın RR ları.Bana Göre RR ın açıklaması Race Replica dır.Şimdi diyeceksiniz 600 RR ve 1000RR Honda GP makinası RC211V'ye çok benziyor.Ya 900RR--929RR--954RR?
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 13.03.2007 - 11:23 Mesaj konusu:
ZX-636R demiş ki:
Erbilin gazladıgını goren motorcu yok...hee pardon bi tane 929 var 1998 model hahaaa
alicim cnn nın sıkılıyor galiba,çok merak ediyorsan gel gör,ama ben senden önce geleceğim.bakalım sen nasıl gazlıyormuşun hepbirlikte greceğiz,aklını alacam senin,sonrada askere göndereceğim,bu arada şafak kaç alicim(karanlık sanırım) _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2581 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 13.03.2007 - 11:41 Mesaj konusu:
arkadaşlar topiği baştan sona okudum.hiç biriniz bir şey bilmeden sallamışsınız. ekamba, derki kısa ve öz ;
tek R ın anlamı.;rınnnnnnn demek
çift RR ın anlamı;rınnnn rınnnnnn demekmiş. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
tek r dedıgın gıbı arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dıye gıtmek demek
ıkı r ıse ar ar yanı gazı acar sen nerede dıye arar durursun
ben boole bılıyorum.japonda bu sekılde dusunmustur dıye dusunuyorum
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2581 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 13.03.2007 - 11:49 Mesaj konusu:
yc_, ben sana o eteği giydirecem gibi sen alemin en sağlam iki gazcısına laf atmaktan vaz geç.yavrum sen bizle sıkamazsın sonra çarpılırsın allah muhafaza süzgeçe dönersin. sonra 1 sene dengesizce gazlarsın
sormalarına bile gerek yok seni görenler derlerki;garibi ya alenalper yada nosscu çarpmış belli diye. puhahahaha _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Tarih: 13.03.2007 - 11:49 Mesaj konusu:
herkesten farklı bi ses çıkıyo bence RR honda nın kullandığı harfler R ise diğerleri tarafından kullanılıyo RaceR tipi tipi motorlar için _________________ Shadow Rider...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 13.03.2007 - 11:54 Mesaj konusu:
nosscu demiş ki:
yc_, ben sana o eteği giydirecem gibi sen alemin en sağlam iki gazcısına laf atmaktan vaz geç.yavrum sen bizle sıkamazsın sonra çarpılırsın allah muhafaza süzgeçe dönersin. sonra 1 sene dengesizce gazlarsın
sormalarına bile gerek yok seni görenler derlerki;garibi ya alenalper yada nosscu çarpmış belli diye. puhahahaha
ALPER600,
bende polemik yaratıyım bi dk
kawasaki 2007 modeli +600 cc oldumu...600cclikte performansı en yuksek r6 değilmi? Veriler ve grafiklerle konuşalım(mototest)Kawasaki 600luk ve 1000ccliğin Farları eşek gözü gibi olmamışmı lütfen dürüst cevap verin..İğrenç Begenen varmıdır bilmiyorum(ayrıca 2006 kawasaki kafa grenajı mukemmeldi bunuda belirtmeden geçemem)
2007 Hondanın tipi Çok guzel olmuş Performansına laf atılıyor(fakat 160hp Sonrası gayet tatmin edici)
Kral belli Yamaha.... çok konuşmaya gerek yok
ram air dahil en ustun performans...r1 karizmasınada kimse laf edemez heralde..
Tatmin olmamış warmı
(Bu arada muhabbetine yazdım gercekten ben boyle dusunuyorum ama polemikte yaratmak istemiyorum Kawasaki,Honda,Suzuki,Yamaha kullanıcıları hepinize saygım sonsuz..)
Önemli olan motor kardeşliği...
Motor Kullanıcısıyız ve Kardeşizz... _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
Tarih: 13.03.2007 - 12:18 Mesaj konusu:
gavurbey demiş ki:
kawasaki 2007 modeli +600 cc oldumu...600cclikte performansı en yuksek r6 değilmi? Veriler ve grafiklerle konuşalım(mototest)Kawasaki 600luk ve 1000ccliğin Farları eşek gözü gibi olmamışmı lütfen dürüst cevap verin..İğrenç Begenen varmıdır bilmiyorum(ayrıca 2006 kawasaki kafa grenajı mukemmeldi bunuda belirtmeden geçemem)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız