Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2005'in geleneksel ilk Çarşamba toplantısı ALCHERA'da...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2005'in geleneksel ilk Çarşamba toplantısı ALCHERA'da...

2005'in geleneksel ilk Çarşamba toplantısı ALCHERA'da...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 04.01.2005 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben şık olamayanlardanım ne yapcaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
şaka biyana arkadaşlar hadi hakan karar buysa ok dimi yarin ALCHERA da mı?

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.01.2005 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hep aynı yer olmasın dedim arkadaşlar, bu değişiklik o yüzden. 5'i veren altıyı da verir di mi ama Gülümsüyorum Kaldı ki Alchera yazın HARİKA bir mekan olur, şimdiden temelleri atalım ki yazın da gidersek cak, cuk etmesinler bize ;-)

Otopark sorunu vardır, mekanın hemen gerisi ya da ilerisinde yolun sağ-soluna CEP'lere parkedebilirsiniz...
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.01.2005 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toygun hani gecen toplantıda tanısıcaktık.Aynı semtin cocuguyuz tanısmıyoruz üstüne üstlük motorlarımızda var.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 04.01.2005 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu hafta yalan oldu yine tanışamıyacağım sizlerle perşembe günü çok önemli bir sınavım var ama öteki hafta büyük bir ihtimal katılırım.

Size şimdiden iyi eğlenceler..
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 04.01.2005 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende zengin olunca gelirim.Ama yarın gelirim kapının önünde oturmak kaç para?... Çok gülüyorum
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelecek olanlar elleri görelim...

Yaklaşık sayı belirleyelim ki mekanda rezervasyon yaptıracağım...
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bakkalgazi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benide kadroya dahil edin bende geliyorum.
Bakkalgazi Çevrimdışı Bakkalgazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Srad orda olacak , eğer son karar oraysa Dil çıkarıyorum

ThE_Unforgiven, gece finali Fener yapcaz ha,gelmemezlik

yapma,birikmiş dedikodular filan war,sen bana vcd lerı (Ghostrider)getırcen fılan Çok gülüyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulennnnnnnnnnnnnn motor ilen mi gelelim yohusa ?

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, baba her zaman Dil çıkarıyorum

Önce bi wash filan cillobundan Çok gülüyorum

Ondan sora yollara . . .

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaaaaaaaaa tamam aksam ustu arasalım Dil çıkarıyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oki doki Dil çıkarıyorum

Ewet 2005'in ilk toplantısı kimseden ses seda çıkmıyor Üzgünüm

Gelenlerin ellerini görelim , veya başka bir öneri sunabilecekleri dinleyelim . . .

Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 05.01.2005 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz bize olcaz yine 1- 2 kişi galiba olsun beeeeeeeeeeaaaaahhhhhhhh

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal