Tarih: 13.03.2007 - 22:40 Mesaj konusu:
pasta nasıl olsun arkadaşlar çoğunluğa göre bişi alalımda ... ilk buluşmadan fırça yemeyelim sonra _________________ Ne insanlar gördüm üzerlerinde elbiseleri yoktu ..
Ne elbiseler gördüm içinde insan yoktu.
Tarih: 13.03.2007 - 22:51 Mesaj konusu:
mcanbarbird, birden fazla kişi pasta alacak galiba,farklı çeşit pastalar alırsanız herkese hitap etmiş oluruz sanırım.
hhııımmm valla cnm şimdiden pasta çekti
Tarih: 14.03.2007 - 09:45 Mesaj konusu:
Akşam bir bakarmışız kimse pasta getirmemniş bak o zaman cümbüşe... _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 14.03.2007 - 12:34 Mesaj konusu:
Franbuazın lafı bile olmaz ben meyvalı almayı düşünmüştüm ama
Sizin için franbuazlı yaparız .. Sorun yok .. _________________ Ne insanlar gördüm üzerlerinde elbiseleri yoktu ..
Tarih: 14.03.2007 - 15:50 Mesaj konusu:
arkadaşlar ben gelemiyeceğim maalesef bu akşam ama pastayı sipariş vermiştim kimin adına göndereyim bir isim ve telefon numarası lazım bana ... Kusura bakmayın iş nedeniyle katılamıcam acil bi toplantı var akşama .. Cevap verebilirseniz yönlendirme yapıcam .. _________________ Ne insanlar gördüm üzerlerinde elbiseleri yoktu ..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız