Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 14 Mart 2007 - Çarşamba Avrupa yakası toplantısı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

14 Mart 2007 - Çarşamba Avrupa yakası toplantısı

14 Mart 2007 - Çarşamba Avrupa yakası toplantısı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 13.03.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kankam geliyorsa ben de ordayımmmmmmmmmmmmmmmmm Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 13.03.2007 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, desene yine aç kaldık............... Alkışlıyorum
mcanbarbird
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.03.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pasta nasıl olsun arkadaşlar ? çoğunluğa göre bişi alalımda ... ilk buluşmadan fırça yemeyelim sonra Göz kırpıyorum
mcanbarbird Çevrimdışı mcanbarbird Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kamilh07
Üye
Üye

MesajTarih: 13.03.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mcanbarbird, birden fazla kişi pasta alacak galiba,farklı çeşit pastalar alırsanız herkese hitap etmiş oluruz sanırım.
hhııımmm valla cnm şimdiden pasta çekti Çok gülüyorum
Başa dön
kamilh07 Çevrimdışı kamilh07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kamilh07, senin pastanı ne zaman yiyoruz? yemedik diye hatırlıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
kamilh07
Üye
Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaaa arzu abla valla üzülürüm. Ağlıyorum
14 şubat sevgililer günü toplantısında getirmiştim yaa

http://www.motordelisi.com/ftopict-42311.html
şimdi pasta yeme zamanı Gülümsüyorum
Başa dön
kamilh07 Çevrimdışı kamilh07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 14.03.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de gelmek istiyorum ama öksürüyorum biraz... Üzgünüm Artık katlanıcaksınız napalım Gülümsüyorum Olmazsa herkese kulak tıkacı getireyim Dil çıkarıyorum

İmza: Onur'un yanındaki Dil çıkarıyorum

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kamilh07, tamam yaa, yersen dedimdi Dil çıkarıyorum
Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 14.03.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akşam bir bakarmışız kimse pasta getirmemniş bak o zaman cümbüşe...
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 14.03.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mcanbarbird, arkadaşım ben hiç franbuazlı pasta yemedim biliyomusun İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Franbuazın lafı bile olmaz ben meyvalı almayı düşünmüştüm ama Göz kırpıyorum
Sizin için franbuazlı yaparız .. Sorun yok ..
mcanbarbird Çevrimdışı mcanbarbird Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 14.03.2007 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mcanbarbird, sen _poseidon_'a boşver; en iyisi çikolatalı, her zaman Bravo Dil çıkarıyorum

İmza: Onur'un yanındaki Dil çıkarıyorum

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gelemiiicem Üzgünüm ,
annem iki akşam üstüste dışarı çıkmama izin vermiyo Öfkeliyim ,
malum perşembe akşamı prova var...
İmza: onurun yanındakinin yanındaki Dil çıkarıyorum
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fight_racer
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.03.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hesapta istanbulluyum ama bulunmak nasip olmuyor. izinden izine.. bu ayın sonunda izne ayrılıcam bakırköydeyim toplanıcak olursanız aranızda bulunmaktan onur duyarım.. saygılar!!

Kony@ MD Te@m
Başa dön
fight_racer Çevrimdışı fight_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mcanbarbird
Üye
Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben gelemiyeceğim maalesef bu akşam ama pastayı sipariş vermiştim kimin adına göndereyim bir isim ve telefon numarası lazım bana ... Kusura bakmayın iş nedeniyle katılamıcam acil bi toplantı var akşama .. Cevap verebilirseniz yönlendirme yapıcam ..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal