Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorum çalındıgında üzülmemek için ne yapmalıyım?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorum çalındıgında üzülmemek için ne yapmalıyım?

motorum çalındıgında üzülmemek için ne yapmalıyım?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 13.03.2007 - 18:30    Mesaj konusu: motorum çalındıgında üzülmemek için ne yapmalıyım? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar .geçen biyerde okudum .motorum çalındıgında üzülmemek için iki yol biliyorum .paylaşıyım dedim .kendi okuduklarımı
1-kasko yaptırmak .
2-bitane çalışan 40-50ytl lik telefon alıp bide yeni hat takıyormuşsunuz . telefonu şarj ettikten sonra kapalı veya açık şekilde motorun biryerine saklıyormuşsunuz .hırsız telefonu bulursa motoru hediye ediyorsunuz .şaka tabi.motor çalındıgında 155 i arayıp motorum çalındı .telefonum motorda uydudan bulurmusunuz .yerini diyorsunuz tabi bizimkilerin de keyfi yerindeyse buluyorlar .keyifleri yerinde değilse olayı biraz abarta bilirsiniz zorla dövdüler .vs vb
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eglence
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 13.03.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

....................................................
edit : freewing
Başa dön
eglence Çevrimdışı eglence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 13.03.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eglence, hocam burası reklam yeri değil emiştim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Sinirlendim
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorum çalınır diye düşünüyorsan ve paranoya halinde isen evini içine kadar sokacaksın. Giriş katında oturacaksın.. Bir kaç basamak var ise artık bir çare bulacaksın.. Kalas mı atarsın artık veya asansör türevi bir şey mi ?

Ama çaresi yok bu hırsız memlekette olmadık yerden götürürler.. Ne demiş atalarımız.. Kaderde var ise çalınmak.. ? Delirdim
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tgc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 13.03.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla motor çalınacaksa zaten çalınır ama verdigin taktikler güzel Alkışlıyorum Delirdim
Başa dön
tgc Çevrimdışı tgc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.03.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla motor calınınca üzülmeme gibi bi lüksü olmaz insanın hadi ilk göz agrınsa kasko ne fayda gardasımm birazda olayın maneviyatını düşünecen bazen bazı seyler illa parasını kurtarmak degildir.. Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.03.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sim kartlı alarm sistemleriyle ilgili ürünler var internette. Bir ara rast gelmiştim.

Turkcell'in bir hizmeti vardı. Halen var esasında. Hangi cebin o anda nerde olduğunu haritadan gösteriyor... İş-tcell hesabı Gülümsüyorum

Mantıklı esasında, tüm olay telefonu hırsız bulmadan ulaşabilmek ya da çok iyi bir yere saklayabilmek..

Bana mantıklı geldi Bravo

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erdemcixx
Üye
Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 13.03.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benzin Deposunun ıcıne monte ettırıceksın abijim seyyar bı kablo olcak ıcınde arada şarj etcen Çok gülüyorum nasssiiiiii
Başa dön
erdemcixx Çevrimdışı erdemcixx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 13.03.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erdemcixx demiş ki:
Benzin Deposunun ıcıne monte ettırıceksın abijim seyyar bı kablo olcak ıcınde arada şarj etcen Çok gülüyorum nasssiiiiii

o depo patlar Bravo
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
XSERDALX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?imdilik YZMYR sonra ANTALYA

MesajTarih: 13.03.2007 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun çalınırsa şannslıysan bulunur şanslı degilsen...
Bir tarif vereyim:
Bir damanacadan bardaga su konur daha sonra buzdolabından buz alınır bardaga konur soguması beklenir soguk soguk içilir..
İstege göre rakıylada içersin ozaman rahatlarsın... Dil çıkarıyorum
Başa dön
XSERDALX Çevrimdışı XSERDALX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.03.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selenin içi nasıl olur İyi fikir Telefonda modiye edilir, tuş takımı çıkartılır vs. daha ince ve ufak yapılır. T28 gibi mesela Göz kırpıyorum

Ya da çağrı cihazı olur. Daha küçüktür ve bildiğim kadarıyla takip edilebiliniyor... Göz kırpıyorum

Bu fikir hoşuma gitti, geliştirelim OK

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deryamaha
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.03.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya çılgınmısın çalınırsamı bunu düşünmesi bile tüyler ürpertici ayyyyyy,
kötü düşünmeyelim kötü olmasın dimi ama
Başa dön
deryamaha Çevrimdışı deryamaha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 13.03.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bi şey söylicem telefon fikri harika valla Alkışlıyorum
mantıklı
hatta beni aradılar para istediler vermezsem ailemle tehtit ettiler diyip bence olayı abarta biliriz
Çok gülüyorum
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.03.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar işin şu tarafınıda düşünün,zaten hırsız telefonu görürse motoru bırakır Delirdim Delirdim onun için biraz kaliteli telefon koyunki tatmin olsunn Bravo Bravo

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seafor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.03.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah gösdermesin ,yaşamım sona erer benim motorsuz olacağıma öleyim daha iyi Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum ben gankalı bağladım motorun yanına Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
seafor Çevrimdışı seafor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal