Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr600rr tercihi2006 - 2007

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr600rr tercihi2006 - 2007

cbr600rr tercihi2006 - 2007
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2007 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

07 bekle al gerçekten güzel makine...
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emocan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.03.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşın sorusunu iyi anlayamayanlar var . Arkadaş 0 makine olarak bayiden 2006 model mi yoksa 2007 model mi alayım diye sormuş .

Tamamen maddiyat ile alakalı bir soru . Eğer paranız varsa hiç düşünmeden 2007 kasa en son modelini alın derim .
Başa dön
emocan Çevrimdışı emocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seth777
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.03.2007 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

07 600RR alıcağına o paraya 2006 temiz bir 1000RR al.600 lükle uğraştığına değmez.
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 13.03.2007 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 cbr600rr zero cam arrow gırtlak egzoz iridyum bujiler kn hawa filtresi sıfır metzeler m1 sortec çakılı cbr elcikler hata kusur yok kırmızı mavi kuyruk gri on numara makina 16250ytl hadi bakalım alınmaz mı ?*????????????
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sifir motorda yeni kasa varken eskisini almak mantikli degil Bravo ikinci el desen o zaman eskisi fiyat avantajli olur
Netzo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.03.2007 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Para senin tercih senin dostum ama 2007 modeli gormeden zaten para verme alma secimini ozaman yaparsin ve muhtemelen 07 olacaktir zaten. Benim anlamadigim bir konu bir arkadas volkan galiba neden 2004 model RR i satip 2006 almisi? Movistar yuzunden mi renk icin mi ? yoksa benim bildigim kadariyla bir fark yok arada kasalarda ayni.
Başa dön
Netzo Çevrimdışı Netzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmetrenboz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 14.03.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence maddi durumunun iyiyse 07 al derim iyi bir seçim
Başa dön
mehmetrenboz Çevrimdışı mehmetrenboz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 14.03.2007 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bence maddi durumunun iyiyse 07 al derim iyi bir seçim

+ 1 Bravo

Aslında hiç gerek yok 5 milyara ama ne bileyim takıl kafana göre işte Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
irfaan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 14.03.2007 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

enişte al şu motoru artık yahu Dil çıkarıyorum

al geç moviestarı canavar gibi ne verecen 5 milyar fazladan 2007 ye,o paraya fuardan tulum egsoz yükleniriz Bravo

hem bak yaz geliyor ıssız kaldı sakaryabaşı yolları Çok gülüyorum
Başa dön
irfaan Çevrimdışı irfaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lewent
Üye
Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 sıfır 600rr nerede kaça buldun bilgi verirmisin lütfen bende 2006 2007 arasında tercih yapcam
Başa dön
lewent Çevrimdışı lewent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kardeşim incelediğim kadarıyla 2007 modellerde 2006da olmayan gidon amortisörünü eklemişler ve aslında performansında fazla bi oynama yok gibime geliyo sadece direksiyon amörtisörü eklemişler ve bi kaç aerodinamikte deişiklik yapmışlar değer yani derim ki çok paran yoksa bi 2006 al direksiyon amortisörü taktır bin yani Göz kırpıyorum
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
csarvox
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 15.03.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi arkadaşın dediği gibi eğer yeni başlamıyorsan o paraya 1000cc'lik temiz ve az km yapmış 2005-2006 model makinalar alabilirsin hatta hayabusa da alırsın tabi büyük cc seni cezbediyorsa,ben açıkçasın 1000lik makine hiç kullanmadım ve 600'lükten farkını teknik olarak bilsemde pratikte hissetmediğim için anlatamam fakat duyduklarım kadarıyla gücü asfaltta hissetmek isteyeni 1000likler kesiyormuş,bana 600lük bile fazla fazla yetiyor ama eğer dahasını arıyorsan arkadaşın dediği gibi 1000lik al o paraya paşa paşa kullan.

Ha eğer cebinde paran bolsa zaten bu soruyu sormana bile gerek yok gözün kapalı git 2007 rr'ı al çünkü yurt dışı sitelerinde okuduklarım kadarı ile hem görüntü hem kullanım hemde performans açısından alet sağlam revizyona uğramış ve çok daha iyi yönde değişmiş,Eray kardeşimin dediği gibi eski modelde ilerde satarken bayağı zarara uğrarsın yeni kasası çıktığı için.
csarvox Çevrimdışı csarvox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal