2005 cbr600rr zero cam arrow gırtlak egzoz iridyum bujiler kn hawa filtresi sıfır metzeler m1 sortec çakılı cbr elcikler hata kusur yok kırmızı mavi kuyruk gri on numara makina 16250ytl hadi bakalım alınmaz mı ?*????????????
sifir motorda yeni kasa varken eskisini almak mantikli degil ikinci el desen o zaman eskisi fiyat avantajli olur _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Para senin tercih senin dostum ama 2007 modeli gormeden zaten para verme alma secimini ozaman yaparsin ve muhtemelen 07 olacaktir zaten. Benim anlamadigim bir konu bir arkadas volkan galiba neden 2004 model RR i satip 2006 almisi? Movistar yuzunden mi renk icin mi ? yoksa benim bildigim kadariyla bir fark yok arada kasalarda ayni.
al geç moviestarı canavar gibi ne verecen 5 milyar fazladan 2007 ye,o paraya fuardan tulum egsoz yükleniriz
hem bak yaz geliyor ıssız kaldı sakaryabaşı yolları _________________ Honda VT 750 ACE
SSSsssshadowwwWWW
Sürat felakettir...Yavaş yavaş keyfini çykararak gitmek lazım.
valla kardeşim incelediğim kadarıyla 2007 modellerde 2006da olmayan gidon amortisörünü eklemişler ve aslında performansında fazla bi oynama yok gibime geliyo sadece direksiyon amörtisörü eklemişler ve bi kaç aerodinamikte deişiklik yapmışlar değer yani derim ki çok paran yoksa bi 2006 al direksiyon amortisörü taktır bin yani _________________ Beat Designer GTuning
07 AH 423
Kayıt: Jun 11, 2006 Mesajlar: 92 Nereden: Istanbul/Kemerburgaz
Tarih: 15.03.2007 - 12:46 Mesaj konusu:
Bi arkadaşın dediği gibi eğer yeni başlamıyorsan o paraya 1000cc'lik temiz ve az km yapmış 2005-2006 model makinalar alabilirsin hatta hayabusa da alırsın tabi büyük cc seni cezbediyorsa,ben açıkçasın 1000lik makine hiç kullanmadım ve 600'lükten farkını teknik olarak bilsemde pratikte hissetmediğim için anlatamam fakat duyduklarım kadarıyla gücü asfaltta hissetmek isteyeni 1000likler kesiyormuş,bana 600lük bile fazla fazla yetiyor ama eğer dahasını arıyorsan arkadaşın dediği gibi 1000lik al o paraya paşa paşa kullan.
Ha eğer cebinde paran bolsa zaten bu soruyu sormana bile gerek yok gözün kapalı git 2007 rr'ı al çünkü yurt dışı sitelerinde okuduklarım kadarı ile hem görüntü hem kullanım hemde performans açısından alet sağlam revizyona uğramış ve çok daha iyi yönde değişmiş,Eray kardeşimin dediği gibi eski modelde ilerde satarken bayağı zarara uğrarsın yeni kasası çıktığı için. _________________ CBR600F 05
Honda Civic Sport HB 05
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız