Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kawasaki kle 500 aldım..:)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kawasaki kle 500 aldım..:)

kawasaki kle 500 aldım..:)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
acem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.12.2006 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alk22 KLE500 için test yazısı istenseydi sanırım ancak bukadar olurdu Alkışlıyorum
Gulo yeni motorun hayırlı olsun kazasız ve keyifli sürüşler dilerim motorla ilgili seninde izlenimlerini bekliyorum
acem Çevrimdışı acem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2006 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kle 500 de sorun var sanırım...9000 km.2.buji değiştirişim..10000 bakımına girecek..fakat ateşleme yok..nedeni ne olabilir..kle 500 kullanıcısı arkadaşlar..bunun nedeni ne olabilir..motor boğuluyor..ateşleme yok.. Beğenmedim buji işlevini yapmıyor ..bugün eminönünden yine buji aldım..yarın takacağız bujileri.. Beğenmedim
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alk22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 23.12.2006 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gulo,
Alıntı:

motor boğuluyor

% 90 ihtimalle motora zengin karışım gidiyordur,yani hava benzin karışımında (muhtemelen de ilk çalıştırmada jikle kullanırken) benzin buharı bujileri veya birini ıslatıyordur devamında,tam kapanmayan jikle ile gittikçe bujideki ıslaklık artıyordur.Hava ayarlarına baktırmanı öneririm. Motorlar arabalar gibi değil bu konuda daha hassaslar.
Aldığın bujilerin orjinal olmasına dikkat et,yada en iyisi serviste buji değiştir.Bakımını nerde yaptırıyorsun bilmiyorum ancak Kızıltopraktaki servis Burak usta senin sorununu rahatlıkla çözer.Ben Edirne den kalkıp gidiyorum zaman zaman taaa Kızıltoprağa, motoru genel olarak bir de Burak usta görsün diye. şükürler olsun ki daha hiç yolda aksilik yapmadı.
Selamlar.
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.12.2006 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alk22 demiş ki:
gulo,
Alıntı:

motor boğuluyor

% 90 ihtimalle motora zengin karışım gidiyordur,yani hava benzin karışımında (muhtemelen de ilk çalıştırmada jikle kullanırken) benzin buharı bujileri veya birini ıslatıyordur devamında,tam kapanmayan jikle ile gittikçe bujideki ıslaklık artıyordur.Hava ayarlarına baktırmanı öneririm. Motorlar arabalar gibi değil bu konuda daha hassaslar.
Aldığın bujilerin orjinal olmasına dikkat et,yada en iyisi serviste buji değiştir.Bakımını nerde yaptırıyorsun bilmiyorum ancak Kızıltopraktaki servis Burak usta senin sorununu rahatlıkla çözer.Ben Edirne den kalkıp gidiyorum zaman zaman taaa Kızıltoprağa, motoru genel olarak bir de Burak usta görsün diye. şükürler olsun ki daha hiç yolda aksilik yapmadı.
Selamlar.

hemşehrim teşekkür ederim..sağol buralardan kaybolma ok. Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
mehmetrenboz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 14.03.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makina çok güzel kazasız belasız kullan emi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
mehmetrenboz Çevrimdışı mehmetrenboz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmetrenboz demiş ki:
makina çok güzel kazasız belasız kullan emi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
PEKİ.. Delirdim
Başa dön
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.03.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en dogru secimi yuapmışın kardeşşşşşşşşş Bravo Bravo Bravo Bravo

Bravo kawasaki Bravo allah kaza bela vermesin inş.

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize teşekkür ederim....sizlerde kazasız belasız mutlu sürün araçlarınızı ...sağlıklı günlerde kullanın .. Gülümsüyorum
Başa dön
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 14.03.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasıız belasız sürüsler dilerim
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 14.03.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili gulo hayırlı olsun yakışır sana
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir şey merak ediyorum. Acaba bu motor iç lastikli mi yoksa neydi ya ? Hani iç lastik olmayan tip mi ? Çok gülüyorum
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yargic_adp
Üye
Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 14.03.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bir motor almışsın kazasız belasız kullan keyfini cıkart bu hayatın Göz kırpıyorum
Başa dön
yargic_adp Çevrimdışı yargic_adp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.03.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kardeş allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.darısı benim ve bütün motor severlerin başında.
Başa dön
honda_kawa Çevrimdışı honda_kawa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.03.2007 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aralık 28'de açılmış başlık. Hayırlı olsun zamanını geçmiş demektir bu da...

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal