Tarih: 23.12.2006 - 17:08 Mesaj konusu:
Alk22 KLE500 için test yazısı istenseydi sanırım ancak bukadar olurdu
Gulo yeni motorun hayırlı olsun kazasız ve keyifli sürüşler dilerim motorla ilgili seninde izlenimlerini bekliyorum _________________ iki tekerli bir dünya
0 rh(-)
kle 500 de sorun var sanırım...9000 km.2.buji değiştirişim..10000 bakımına girecek..fakat ateşleme yok..nedeni ne olabilir..kle 500 kullanıcısı arkadaşlar..bunun nedeni ne olabilir..motor boğuluyor..ateşleme yok.. buji işlevini yapmıyor ..bugün eminönünden yine buji aldım..yarın takacağız bujileri..
% 90 ihtimalle motora zengin karışım gidiyordur,yani hava benzin karışımında (muhtemelen de ilk çalıştırmada jikle kullanırken) benzin buharı bujileri veya birini ıslatıyordur devamında,tam kapanmayan jikle ile gittikçe bujideki ıslaklık artıyordur.Hava ayarlarına baktırmanı öneririm. Motorlar arabalar gibi değil bu konuda daha hassaslar.
Aldığın bujilerin orjinal olmasına dikkat et,yada en iyisi serviste buji değiştir.Bakımını nerde yaptırıyorsun bilmiyorum ancak Kızıltopraktaki servis Burak usta senin sorununu rahatlıkla çözer.Ben Edirne den kalkıp gidiyorum zaman zaman taaa Kızıltoprağa, motoru genel olarak bir de Burak usta görsün diye. şükürler olsun ki daha hiç yolda aksilik yapmadı.
Selamlar. _________________ KaWaSaKi KLE 500
% 90 ihtimalle motora zengin karışım gidiyordur,yani hava benzin karışımında (muhtemelen de ilk çalıştırmada jikle kullanırken) benzin buharı bujileri veya birini ıslatıyordur devamında,tam kapanmayan jikle ile gittikçe bujideki ıslaklık artıyordur.Hava ayarlarına baktırmanı öneririm. Motorlar arabalar gibi değil bu konuda daha hassaslar.
Aldığın bujilerin orjinal olmasına dikkat et,yada en iyisi serviste buji değiştir.Bakımını nerde yaptırıyorsun bilmiyorum ancak Kızıltopraktaki servis Burak usta senin sorununu rahatlıkla çözer.Ben Edirne den kalkıp gidiyorum zaman zaman taaa Kızıltoprağa, motoru genel olarak bir de Burak usta görsün diye. şükürler olsun ki daha hiç yolda aksilik yapmadı.
Selamlar.
hemşehrim teşekkür ederim..sağol buralardan kaybolma ok.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız