Tarih: 14.03.2007 - 20:16 Mesaj konusu:
Alıntı:
mcanbarbird, arkadaşım ben hiç franbuazlı pasta yemedim biliyomusun
Ya gerçekten franbuazlı pasta güzel oluomuş _poseidon_, başkalarına nasip oldu pastamız geldi . İş yerinde arkadaşlarla yedik .. Ama benim şuçum yok yine sorun Amerika , Mortgace çöktü , piyasalar dağıldı , bir dahaki çarşambaya istikrar ve daha güzel bir pasta inşallah.. _________________ Ne insanlar gördüm üzerlerinde elbiseleri yoktu ..
Ne elbiseler gördüm içinde insan yoktu.
herşey çok güseldi ilk defa bi toplantıya katıldım..ama uzun süredir siteyi takip etmediğim için bi geleneği yerine getirememenin üzüntüsü yok değil..ama bidahakine söz..telafisi olacaktır:Dtanıştığım herkesle tanışmak bir şerefti..herşey için çok teşekkür ederim..
deli_kral, biz de seni tadığımıza sevindik. Umarım bundan sonra eni toplantılarımızda görürüz. Bu arada umarım bundan sonra ufak tavsiyemizi de dinlersin
siz hiç merak etmeyin.. hertürlü tavsiyelerinizi dinleyeceğim bi bi sözdür..herhafta toplantılara katılmaya çalışacağım..çok güseldi herşey..tişört içinde ahmet beye teşekkür ederim..ben çok beyendim
Tarih: 15.03.2007 - 01:01 Mesaj konusu:
deli_kral, Tanıştığımıza sevindim bir dahaki toplantıda görüşmek üzere aman kuralı unutmada _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
kurallları unutmayacağım..bu benim için bi tecrube oldu sizler gibi insanlarla tanışmazsam ufkumu genişletemem..hayelim tek hayelim iyi bir motorcu olabilmek..bunun içinde tecrubelerinizden yararlanmak sizlere bişeyler sormak,hep ileriye bakmak istiyorum...bir gün bende cc si büyük motora bineceğim..başlangıçı iyi yaptım die düşünüyorum..sonuda iyi gelecek.herşeyin başı sabır..
Tarih: 15.03.2007 - 01:50 Mesaj konusu:
deli_kral, _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız