Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni aldıgım yamaha hakkındaki görüşleriniz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni aldıgım yamaha hakkındaki görüşleriniz

Yeni aldıgım yamaha hakkındaki görüşleriniz
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 05.01.2005 - 03:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız işallah..
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.01.2005 - 03:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motor hakkındaki görüşüm : yağmurdan ıslanmış Çok gülüyorum Çok gülüyorum

kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim Dil çıkarıyorum
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 05.01.2005 - 04:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ilk motorun mu stranger? Iyi bir baslangic secimi bence. Ustelik oldukca da yakisikli bir motor. Dil çıkarıyorum

Samurai, senin YBR in da hayirli olsun. Iyi gunlerde kullanin... Gülümsüyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 05.01.2005 - 05:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli ugurlu olsun Allah kazadan beladan korusun :!: Gülümsüyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
narkoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.01.2005 - 05:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Dil çıkarıyorum

Başa dön
narkoz Çevrimdışı narkoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dramyum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 05.01.2005 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Dil çıkarıyorum Bende de grisi var.Çok keyif alarak biniyorum.Benim gbi yeni başladıysan en az 1-1.5 sene kullan(herkes 6ay sonra büyük hacimli istersin diyor ama biraz sabret derim)Birde sakın seyir halindeyken arkadan fotograf çektirme mobilet gibi görünüyor Ağlıyorum Örnek bkz:2004ün son İzmir gezisi fotoları Çok gülüyorum
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2005 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Dil çıkarıyorum
Dil çıkarıyorum
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 05.01.2005 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesin yeni yamaha 'sı hayırlı olsun.
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 05.01.2005 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAYIRLISI olsun
güle güle kullan görenler deli desin...
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
teaser
Üye
Üye

MesajTarih: 05.01.2005 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gule gule kullan forumda ybr ile ilgili kısımları okursan sana çok yardımcı olacağına eminim. her zaman dikkat!
Başa dön
teaser Çevrimdışı teaser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun çok şık,

samurai senin de motorun hayırlı olsun.

kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah, ehliyetleriniz de var di mi???
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.01.2005 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ama ben pek commuter sevmem ama guzelmiş
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
auslander
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2005 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kazasız belasız sürüşler versin...
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2005 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha doğru...... cc doğru........ üye olduğun site çok doğru bir karar Dil çıkarıyorum
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Beyto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kastamonu/Merkez

MesajTarih: 05.01.2005 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke mavisini deılde gri veya kırmızısını alsaydın nesse zevk ve renk olayı fazla kurcalamıyım hayırı uğurlu olsun Allah belasız kazasız bınmek nasip etsın. Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal