Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yuh ya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yuh ya

yuh ya
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
S.F.E.N.K.S
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 01.01.2005 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sigortayı arayıp hangi servisin ilgilendiğini öğrenmen gerekirdi
onların anlaşmalı yerlerinin olması lazım yoksa neden sigorta yaparlar anlamıyorum ki geçmiş olsun kardeşim üzüldüm

Başa dön
S.F.E.N.K.S Çevrimdışı S.F.E.N.K.S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.01.2005 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sigorta motorun bakım servisini önerdi.bende oraya yaptırdım zaten... stickerlar gelecek inşallah. yarın arayıp öğreneceğim son durum nedir diye... yoksa hepten sallayacaklar...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım stickerların gelmemesi servisten kaynaklanmıyor. Sallanacak bir durumda yok. Hangi servise gidersen git aynı sorunları yaşayacaktın. Parçaların geç gelmesi normal. Bence bu kadar problem yapacak bişey yok.
Başa dön
UMUTEMRE Çevrimdışı UMUTEMRE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım stickerların gelmemesi servisten kaynaklanmıyor. Sallanacak bir durumda yok. Hangi servise gidersen git aynı sorunları yaşayacaktın. Parçaların geç gelmesi normal. Bence bu kadar problem yapacak bişey yok.
Başa dön
UMUTEMRE Çevrimdışı UMUTEMRE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş ben sana geçmiş olsun diyorum, bu işler zor
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
geceyarisi_rr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.01.2005 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yaşar usta... ankara carrefourun oralarda...

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
geceyarisi_rr Çevrimdışı geceyarisi_rr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 08.01.2005 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic başlığını içeriğe uygun hale getirir misiniz lütfen!
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal