Çok haklısın arkadasım bi tek honda değil çoğu motosiklet servisi aynısını yapıyor.ben motorumu ilk aldıgım zamanlarda gidiyordum.
adamlar açıkta dandik yağ alıp shell advence tenekesine dolduruyorlar
ondan sonra bana litresi 45 ytl diyip çıkıyorlar bu köfteyi sonradan çaktım
ve gittim orda olay çıkarttım artık başka bir servise gidiom ve motoruma hangi yaüın konulduğunu biliyorum..
ama bir de serbest piyasa kosullari denen bir sey var.mesela biz ayni cadde uzerindeki fotograf filmi satan iki ayri dukkandan kodak 400 filmi bakmistik.ikincisindekinin fiyati ilkindekinin takriben %25 fazlasiydi.saticiya hatirlattigimizda-oyleyse git ondan al-yanitini almistik
buna katılıyorum. ama yetkili servis denen şeyde böyle olmamalı.. orada mutlaka yapılan işin ve işçiliğin standardı olmalı. aksi halde YETKİLİ olmanın bir anlamı kalmıyor.. normal olarak ucuz herhangi bir servise gidersin.. belkide ucuz dediğimiz servis kalitesi, yetkili servisten daha iyi... o zaman da yetkili servisleri tercih etmemizin bir nedeni kalmaz... _________________ Honda XT650 TransAlp
İzmir, TR
Kayıt: Oct 01, 2004 Mesajlar: 186 Nereden: Ankara - Çayyolu
Tarih: 24.08.2006 - 12:21 Mesaj konusu:
Yekili servise gitmemin tek sebebi garenti meselesidir. Yoksa mutlaka kendi seçeceğim bir servise gitmek isterim. Kendi başıma yapabileceğim normal bakımı da mutlaka kendim yaparım. _________________ cbf500
600f icin 12bin bakimi yaptiran varsa fiyatini yazsin _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 02.03.2007 - 13:46 Mesaj konusu:
ayıpları büyük sadece markanın adını kirletiyolar bence daha büyük mercilerle irtibat kurulmalı ve gereken işlem yapılmalı.. _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
fiyatlarin ayni olmamasi normal olsada, 3 asagi 5 yukari ayni olmali,
6000 yada 12000 km bakimlarinda sadece yag filtre degismiyordur,
en azindan Motosiklet kitapcigini acip bir bakin ve yapilmasi gerekenin
yapildigindan emin olun, iki yag degisimi bir filtre degisimi ile aldiklari paranin icinde egsoz'un kontrolü, bujinin temizlenip kontrolü(12000 bakiminda buji degismeli) motor yagi filtresi 18000 de degismeli, rolantide calismasi kontrol edilmeli daha bir cok sey bakim planinda yaziyor, hepsinin bitiminde servis bir test sürüsü yapip okeyleyip öyle teslim etmeli.
kitapcigi okuyun
neye para veriyorsunuz bilin. iscilik ücreti 2 saat hesaplamayi bilen servis, isini dogru yapmayi da bilmelidir (aldigi paraya karsi)
yok kararlastirilandan baska yag kullaniyorsa, bunu o markaya mesela Honda Türkiye ye
sikayetinizi yazili olarak bildirin derim belki ise yarar..
buji yag vs onlar dedigin gibi asagi yukari belli de alinan ucret standart degil o nedenle;
600F ine 12BİN BAKIMI YAPTIRAN (varsa) KAC PARA ODEDIGINI yazarsa sevinirim _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Kayıt: Feb 17, 2007 Mesajlar: 356 Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)
Tarih: 03.03.2007 - 19:41 Mesaj konusu:
Mumin, kardeş senin başına gelen bu olay biçok insanınbaşına gelmiştir...mesela,abimin wv golfünün kontak kilit takımı bozuldu,yaklaşık 3 at önce ankarada servise gittigimizde sadece kontak için1 ay bekleme süresi ve 450 ytl,yada 850ytl ye komple kilitlerin degişimi gibi 2 seçenek sunuldu.bizde ulus ta aradık parçayı 120ytl ye taktırdık buda 3. seçenekti
Bana düşmez ama Bunun mansaı 1 msj daha dolsun değil mi?
Açıkcası şok oldum Enteresan bi olay _________________ -------------------------------
kap ordan 9-10 anahtaryny
depoyu fulle ö?renci i?i olsun 95 koy abi sen
-------------------------------
Tarih: 15.03.2007 - 14:23 Mesaj konusu:
arkadaşlarrrrr ben kazığın en büyüğünü yedim..kuşadasındaki honda yetkili servisi 6000 km.lik bakım için benden tam 180.00 ytl aldı..oda pazarlık sayesinde yoksa 205.00 ytl hesap geldi..yapılanlarda 3 litre yağ birde yağ flitresi o kadar hava filitresini bile değiştirmediler..artık kuşadasından geçmiyorum etrafından dolaşıyorum..kazık dedinmi işte böyle olur...saygılar
en ıyısı kapının onunde kendın degiştir sende kımse arkandan fatura kesmez aman yağı yere akıtma sakın kayar duşeriz sonra galıba herkez yakında ole yapıcak ama o zaman da garantı dışı kalıcak motor o da olmaz _________________ 250 R HYOSUNG
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız