arkadaşlar öncelikle fotoğrafları eklemekte geciktiğim için,kusura bakmayın..diş ağrım nedeni ile ağrı kesici alıp hemen yattım.neyseee.....
gelelim toplantıya...katılım hava şartları nedeni ile azdı.ama özdü yine neşeli ve bol kahkahalı bir toplantı oldu...gecenin süprizi ÇETİK in süprizi idi..şimdi gecenin fotolarına geçelim.
ewet arkadaşlar.çanakkale için sevgili ÇETİK in hazırlatmış olduğu T-Shirtler
Tarih: 15.03.2007 - 20:52 Mesaj konusu:
_poseidon_, Ayıp lann nu kadarmı resim koydun yaa devamı nerde _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 15.03.2007 - 21:06 Mesaj konusu:
HIZ-TUTKUNU, ne ayıbı lan.heposi bu kadar.kaldır ..... da çektiklerini ekle sende,çoğalsın o halde
kamilh07, teşekkürler..katılımın az olması,bu kadar foto ile sonuçlandı..bu arada şirindede ile ben de geliyom çanakkaleye....seni msn ekledim. wedtender@hotmail.com _________________
Tarih: 15.03.2007 - 21:24 Mesaj konusu:
_poseidon_, franbuazlı pastanı biz yedik yazmıştım gülez oluyo gerçekten .. bir daha ki buluşmaya getireceğim söz _________________ Ne insanlar gördüm üzerlerinde elbiseleri yoktu ..
Ne elbiseler gördüm içinde insan yoktu.
Tarih: 15.03.2007 - 21:44 Mesaj konusu:
Katılım az olsada iyi bir gece olduğuna eminiz.Paylaşımın için teşekkürler.İnşallah diğer toplantılara katılım fazla olur. _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Tarih: 16.03.2007 - 10:19 Mesaj konusu:
gevezehanim, teşekkür ederim arzu ablam gevezem .ama ne yazıkki az sayıda foto elde edebildik geceye dair.sen birde çanakkale dönüşü siteye ekleyeceklerime bi bak...daha doğrusu,bak bak ama bitireme
mcanbarbird, demek siz yediniz ve tadıda güzeldi öylemi... neyse sen le bi tanışalım,franbuazlı pasta hiç yemedim..in hikayesini anlatayım.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız